Bloed Oogsten.....

783 87 38

Iedereen heeft wel al de verhalen gehoord van mensen die ontvoerd worden voor hun organen. De meeste van jullie denken dat dit slechts valse verhalen zijn om angst te creëren. Jammer genoeg gebeuren dit soort praktijken dagelijks over heel de wereld.

In landen zoals India bestaat er zoiets als 'Blood Farming'. Dit is een zeer illegale praktijk waarbij mensen van de straat worden geplukt door mensenhandelaars. Die mensen worden dan verkocht aan illegale ziekenhuizen. Die ziekenhuizen worden gebruikt als Blood Farms.

Het bloed van die mensen wordt afgetapt en verkocht op de zwarte markt voor waanzinnig hoge prijzen.

De slachtoffers worden behandeld als vee. Ze worden meestal in zeer slechte omstandigheden gevangen gehouden. Het bloed wordt bijna letterlijk uit hun aderen gezogen. Ze kunnen jarenlang worden vastgehouden in verborgen ziekenhuizen zonder ooit het daglicht nog te zien.

Dit komt vooral voor in Zuid-Aziatische landen zoals India of Vietnam maar er zijn geruchten dat deze praktijken ook in België en Nederland plaats vinden. Dus wees op je hoede want jij kan de volgende zijn....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen :-)

Btw ik wil een hoofdstuk maken over een vervloekte plaats maar er zijn er zo veel dat ik besloten heb om jullie te laten kiezen. Dus zet een vervloekte plaats in de comments, dit kunnen haunted houses zijn of vervloekte bossen of vervloekte gebouwen.

Normaal gezien ging ik het over iets anders hebben maar het deel raakte tijdens een update beschadigd en nu kan ik het niet publiceren. Ik raak zo gefrustreerd door de Wattpad app :-/

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!