Clinton Road deel 1

1.1K 109 14

Clinton Road is een weg van ongeveer 15 km in New Jersey in de VS. Op het eerste zicht lijkt deze weg een doodnormale weg maar deze weg heeft de reputatie van de meest vervloekte weg ter wereld te zijn.

In de loop van de vorige eeuw hebben hondere mensen verklaart dat ze paranormale dingen zagen op de weg en naast de weg.

In de loop van de vorige eeuw hebben hondere mensen verklaart dat ze paranormale dingen zagen op de weg en naast de weg

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

In 1905 bouwde Richard Cross een kasteel naast de weg. Een paar jaar later ontstond er brand in het kasteel en storte het hele kasteel in. Een paar wandelaars bezoeken jaarlijks de ruïnes van het kasteel. Vele van die wandelaars zeggen dat ze geesten zien in de omgeving van de ruïnes. Er zijn ook talloze andere onverklaarbare activiteiten die zich voor doen in de omgeving. Mensen krijgen soms last van onverklaarbare paniekaanvallen en blauwe plekken die uit het niets op hun lichamen verschijnen.

Op de binnenmuren van de ruïnes van het kasteel zijn er satanische symbolen getekend op plaatsen waar het onmogelijk is om te komen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Op de binnenmuren van de ruïnes van het kasteel zijn er satanische symbolen getekend op plaatsen waar het onmogelijk is om te komen.

Deze symbolen wijzen er volgens experts op dat een Satanische gemeenschap daar samen komt om offers te geven aan Satan en potentieel aan kapitalistische activiteiten te doen....

Maar dat is nog maar het begin van het verhaal en de vreemde activiteiten  die zich voor doen in de omgeving van Clinton Road....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD

De uitdaging is gelukt en ik wil jullie daarvoor bedanken :D morgenvroeg publiceer ik nog een verhaal en dinsdag publiceer ik waarschijnlijk 'Clinton Road deel 2'

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!