Roofied....

641 82 19

Flunitrazepam is een zeer krachtig slaapmiddel dat al sinds de jaren 70 gebruikt wordt. Jammer genoeg staat het ook bekend onder een andere naam 'Rohypnols' ook bekend als de verkrachtingsdrug.

Dit verhaal is het verhaal van iemand die ik goed ken. Ze had een paar jaar geleden een traumatische ervaring meegemaakt. Ik was eerst terughoudend om hier over te schrijven maar ze wilde dat ik hier over schreef om mensen te waarschuwen over de gevaren van fuiven.

In november 2015 ging Astrid naar een fuif met een paar vrienden. Ze was toen net 16 geworden en ging geregeld naar fuiven.

Ze dronk een paar glazen kriek en genoot van de muziek. Na middernacht kwam er een gast naar haar toe en bood haar een drankje aan. Ze was stomdronken dus ze accepteerde het drankje. Daarna werd alles een beetje wazig en ze herrinert zich maar een paar dingen.

Een vriend van Astrid merkte dat ze weg was dus besloot hij haar te gaan zoeken. Na een minuutje zoeken, vond hij haar.

Een gast was Astrid naar het mannen toilet aan het dragen....

Astrid's vriend wist onmiddellijk wat er aan de hand was en gaf de gast een klop op zijn achterhoofd. De gast rende dan weg en een paar andere vrienden van Aster gingen achter hem aan. Jammer genoeg kon hij ontsnappen.

Astrid werd een tijdje later wakker bij haar thuis op de bank. Ze kon zich bijna niets meer herrineren.

De gast van op die fuif had rohypnolpillen in haar drinken gedaan en was waarschijnlijk van plan om haar te verkrachten in de mannen toiletten....

Gelukkig voor Astrid was één van haar vrienden waakzaam en kon hij voorkomen dat ze zou verkracht worden.

Dus neem nooit drinken aan van vreemden op fuiven want sommige mensen hebben slechte bedoelingen.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen

Laat een reactie achter voor haar. Btw Astrid is niet haar echte naam maar ze kan alle steun wel gebruiken want ze is ontsnapt aan een afschuwelijke situatie.

Het volgende verhaal publiceer ik bij 35 stemmen :-)

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!