Ouija bord....

1.4K 145 31

Dit verhaal vertelt de angstaanjagende en sinistere gebeurtenissen rondom Veronica nadat ze met een Ouija bord had gespeeld....

Dit verhaal vertelt de angstaanjagende en sinistere gebeurtenissen rondom Veronica nadat ze met een Ouija bord had gespeeld

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Veronica was een jong meisje uit de Verenigde Staten toen deze gebeurtenissen plaats vonden.

Toen Veronica 21 was, dacht ze dat het wel leuk zou kunnen zijn om met een paar vrienden geesten te proberen op te roepen door middel van een Ouija bord. Haar vriendin had een paar jaar eerder bij een garageverkoop een ouija bord gekocht. Dit was voor de hele ouija hype.

Ze gingen met drie aan een houten ronde tafel zitten met het bord in het midden. Na ongeveer een half uur proberen, lukte het hen maar niet om in contact te komen met de geesten.Ze besloten daarom om het bord terug in te pakken en een film te kijken, er was volgens hen immers toch niets interessants aan het bord.

Helaas waren ze niet bewust van het kwade dat ze hadden ontwaakt. Dagen gingen voorbij en niet snel daarna begonnen dingen nogal mysterieus te worden....

Allerlei kleine dingen verdwenen namelijk in Veronica's huis. Later vond ze die voorwerpen terug op zeer rare plaatsen zoals de badkuip en in de keukenkast. Veronica dacht dat ze gewoon vergeetachtig werd en besteedde er niet veel aandacht aan.

Daarna werden er dingen in het huis verplaatst van grotere omvang. De bank werd een paar centimeter naar voor geschoven in de loop van 5 minuten. De bank was zo zwaar dat een grote kracht nodig was om de bank te kunnen verplaatsen. Wederom dacht Veronica niet dat het iets erg was, dus negeerde ze de dingen gewoon. Uiteindelijk kon ze de onverklaarbare dingen rondom zichzelf niet meer negeren.

Op een avond zat Veronica alleen beneden, plotseling begon ze voetstappen boven haar te horen. Dit was vreemd want ze woonde namelijk alleen en er was niemand anders in haar huis. Toen ze dan daarna ging kijken, was er boven niets of niemand te bekennen. Haar vriendinnen geloofden haar niet en dachten dat Veronica gek aan het worden was.

Ze besloten om de nacht door te brengen in het huis, en gek of niet, haar vriendinnen hoorden de voetstappen namelijk ook. Wederom toen ze boven keken, zagen ze niets of niemand dat de geluiden kon verklaren. Vanaf dat moment ging alles van kwaad naar erger.

Veronica kon 's nachts niet slapen. Ze zag keer op keer een zwart figuur door de gang lopen. Als ze haar deur dan toe deed, werd ze iedere keer een paar minuten later terug wakker met het beeld van een open slaapkamerdeur en de zwarte figuur die door de gangen liep.


De nachten waren ondraaglijk voor Veronica en overdag was het niet veel beter. Lampen gingen zonder rede kapot na een week en in het huis voelde het op sommige momenten ijskoud. Het Ouija bord van haar vriendin verdween op een onverklaarbare manier. Veronica wist niet wat ze moest doen dus belde ze een vriend van de familie. Hij was een priester die jarenlang bevriend was met haar familie. Toen Veronica alles had uitgelegd besloot de priester om een kijkje te komen nemen.

De priester nam het allemaal niet zo serieus en sprak een paar gebeden uit over het huis. Dit leek de entiteit in het huis alleen maar kwader te maken. Een dag nadat de priester was langs geweest begon ze boven niet alleen de voetstappen terug te horen maar nu ook de deuren die boven open gingen. Toen ze opnieuw ging kijken zag ze wederom weeral niets.

Ze besloot om haar huis te verlaten nadat ze wakker werd van het geluid en daarna het gevoel van iets dat aan de onderkant van haar bed aan het krabben was....

Ze besloot om haar huis te verlaten nadat ze wakker werd van het geluid en daarna het gevoel van iets dat aan de onderkant van haar bed aan het krabben was

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ze sprong uit haar bed en rende zo snel als ze kon naar buiten. Ze heeft nooit geweten wat er onder haar bed zat, maar ze denkt dat het een geest was die ze hadden opgeroepen tijdens het spelen met het Ouija bord. Veronica woont sinds die dag terug bij haar ouders en het angstaanjagende huis werd een half jaar later verkocht.

Het is onduidelijk ofdat de sinistere geheimzinnige entiteit nog in het huis is...

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en ik wens jullie een slapeloze halloween nacht met dit verhaal in jullie gedachten.

Good Night....

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!