#SON KARAR#

5.3K 656 141
                                    

Merhabalar herkese,

Uzun bir zamandır (yani benim bölüm yayımlama sıklığıma bakılırsa bayağı uzun bir zaman oldu ☺) buralarda yoktum. Çoğunuzun her şeye rağmen yeni bölüm beklediğini biliyorum ve açıkçası bu kitaba bu kadar bağlı olduğunuzu bilmek beni gerçekten çok mutlu etti. Ve bu motivasyonla, Kusursuz'un ikinci kitabının da final bölümüne kadar yazmayı başardım.

Açıkça söyleyeyim; doğrusu ilk kitabımızın finalini kesinlikle burada yapacaktım. Hatta bunun için ne kadar heyecanlıydım, tahmin bile edemezsiniz. Ama sizin de bildiğiniz nedenlerden dolayı, ne yazık ki bir akıl karmaşası yaşadım ve hâlen de bunun etkilerini üzerimde hissediyorum...

Düşünmek için zaman istediğimde, bana gayet ılımlı ve yapıcı türde yaklaşan arkadaşlar, hepinize sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız, iyi ki bu kitap sayesinde birbirimizi tanıdık. Sizin desteğinizi ve güzel dileklerinizi her daim yanımda hissediyorum.

İşte bu yüzden, bir karara vardım.

Final bölümünü diğer bölümlere kıyasla daha uzun yazmıştım. Normalde tek bölümde yayımlamaktan yanaydım ama şimdi bu fikrimi değiştirdim.

Bölümü iki kısma ayırdım arkadaşlar. Ve ilk kısmı burada yayımlayacağım birkaç güne kadar. Ayrıca +400 gibi de bir oy kotası koyuyorum ki, eğer bu sınırı aşarsak (pek umutlu değilim ama) o zaman ikinci kısım da gelecek. Ve tabii aynı şekilde Epilog bölümü de...

Sanırım gayet açık ve net konuştum. ☺Herkesten biraz anlayış bekliyorum.

Sevgiler...

KUSURSUZ #1- Yeniden Doğuş  (Düzenleniyor)Where stories live. Discover now