HAKKIMDA YİRMİ ŞEY (MEYDAN OKUMA ETKİNLİĞİ)

5.6K 428 281
                                    

Sevgili AsumanSac sayesinde bu işe dâhil oldum. Kitabımızla bir ilgisi yok ama bence oldukça eğlenceli.☺ Hadi başlayalım öyleyse:

1)Kimseyi inandıramasam da 1 Ocak 1990, Ankara doğumluyum. ☺

2)Oğlak burcuyum ve burcumun özelliklerini tamamıyla bünyemde barındırıyorum.

3)Kendimden beş yaş küçük, hayatta sahip olduğuma inandığım en değerli şey olan bir kız kardeşim var.

4)Bazen "Yeter artık yahu!" desem de, farklı farklı dallarda eğitim almaya gönüllü olan, bu yüzden de hâlâ üniversite öğrencisi olan bir kişiyim.

5)Okula başlamadan önce yazmayı öğrenen ve bu nedenle hâlen üzerime yapışıp kalmış olan inek öğrenci yaftasıyla yaşayan bir şahsiyetim.

6)Fantastik Edebiyat benim vazgeçilmezim. Bu türdeki her şeyi okuyabilirim. J.R.R. Tolkien, Catherine Fisher, Ursula K. Le Guin ve J. K. Rowling en beğendiğim kalemler.

7)Hiçbir şeyi Yüzüklerin Efendisi Serisi'ne değişmem. Bugün hayal dünyamı istediğim yöne çekebiliyorsam, bunun sebebi Yazarların Efendisi olan Tolkien ve onun birbirinden değerli eserleridir.

8)Kitaplardaki ve filmlerdeki protagonist karakterlerdense, antagonist zatları tercih ederim. Sauron, Melkor, Voldemort, Darth Vader, Ajan Starling, Lucifer (Supernatural), Jonathan Christopher Morgenstern (Sebastian Verlac) bunlardan sadece birkaçı. Ve bu nedenle de kendi öykümdeki Raiden karakterini de çok seviyorum. ☺

9)Kitaplar hayatımdaki ilk sırayı alırken, müzik de kesinlikle ikinci sıraya yerleşir.

10)Power Metal, Progressive Metal, Senfonik Metal ve Hard Rock benim müzik zevkimi açıklamada yeterli olacak türler. Diğer müzik türlerine ne yazık ki pek de tahammül ettiğim söylenemez. ☺

11)Blind Guardian, Opeth, Avantasia, Haggard, All That Remains, Avenged Sevenfold, Judas Priest, Breaking Benjamin, Savatage ve System Of A Down dinlediğim gruplar. Türk gruplardan ise tek ve asla vazgeçmem dediğim Mor ve Ötesi.

12)Oldukça hırslı ve inatçı bir kişiliğe sahibim. Bu nedenle de bir şeyi kendi istediğim şekilde yapana dek uğraşır dururum.

13)Aslında fotoğraflarda doğru düzgün poz verebilmeme şaşırıyorum, çünkü uzun süre ciddi kalabilen biri değilim. ☺

14)Tanıştığım insanlardaki ilk izlenimim biraz mesafeli gibi olsa da, gerçekte öyle biri değilimdir. ☺ Çabuk iletişim kurabilen ve genellikle her çeşit insanla geçinebilen biriyim.

15)Hayatta en nefret ettiğim şey; ırkçılık. Kimseyi, hiçbir konuda ayrıştırmam ve yargılamam. Böyle yapan insanlardan da anında soğurum.

16)Fanatik bir Beşiktaşlı'yımdır ve bundan gurur duyarım. ☺

17)Gerçekten de pembe renginden nefret ederim. ☺ İlk tercihim her zaman siyahtır, sonrasında da koyu renkler ve mor.

18)Eğer geçmişe gidebilme şansım olsaydı, 1800'lerin İngiltere'sinde bir gezintiye çıkmak isterdim. Eski zamanları şimdiye tercih ederim doğrusu.

19)Bilimin her türüne aşırı derecede merakım vardır. Özellikle Uzay Bilimleri beni büyüleyen bir dal.

20)Son olarak, tanışmayı en çok istediğim kişi; Christopher McCandless'ti fakat maalesef ki hayatta değil. :( Tıpkı onun gibi ödün vermeyeceğim yegâne şey, özgürlüktür.

İşte bu kadar. ☺ Sıra sizde arkadaşlar.



yellowpillow_

ruhumgocebe

avbyzblt

aylnya

YsmnUnal


KUSURSUZ #1- Yeniden Doğuş  (Düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin