#AÇIKLAMA#

5K 415 67
                                    

Herkese merhaba! ☺

Son zamanlarda aldığım çok sayıdaki mesaj ve yorumdan sonra böyle bir açıklama yapma gereği duydum. Çünkü herkese cevap vermem mümkün olmuyor bazı zamanlarda, lütfen o arkadaşlar kırılmasınlar.

Öncelikle; kitabın nerelere dağıtılacağını merak eden arkadaşlar, bütün büyük kitapçılardan ve d&r'lardan temin edebileceksiniz ama bu biraz da talebe bağlıymış, yayınevinden öyle bir hatırlatma geldi.

Ayrıca yarından itibaren de internet üzerinden ön satışa açılacak.. ☺

Şimdilik basım ve yayımla ilgili gelişmeler bu şekilde..

Gelelim kitapla ilgili sorularınıza.. Bunu da birkaç maddede açıklamaya çalışayım. ☺

1) Kusursuz daha önceden planlanıp da o şekilde kâğıda dökülmüş bir öykü değil. 2015 yılının nisan ayının son günlerinde, okuduğum bir haber makalesi o anda zihnimde bir kurguya dönüştü ve tarih 1 Mayıs 2015'i gösterdiğinde giriş bölümüyle Wattpad'de bu yolculuğa başladım.

2) Hayır, Kaen gibi bir ağabeyim yok, kendi kardeşimden ilham alarak yazmıyorum o karakteri ☺ Ama gerçekte olmasını delice istediğim biri ☺☺☺

3) Kitaptaki bütün şehir, ülke ve kıtaların isimlerini kendi zihnimde ürettim. İsimlerin hemen hemen hepsi de öyle, sadece birkaç isim gerçekte var olan adlar ki onlar da şunlar:

Cyra: Taht manasına geliyor. Esas kızımıza yakışan bir isim yani. ☺

Raine: Cyra'nın ikizinin yanındayken kullandığı isimdi. Anlamı; kraliçe demek.

Jasen: İyileştirici demek. Yani Rhilinlerin de "kurtarıcı" ve "iyileştirici" oldukları düşünülürse, oldukça mantıklı ve uygun bir isim oldu. ☺☺☺

Raiden: Şimşek ve yıldırım anlamlarına gelen bu isim de karaktere tam uygun.

Kaia: Neşelenmek, sevinmek demek. ☺

Jasiri: Cesur, Viisas: Bilge ve son olarak da Kaunis: Güzel anlamlarına geliyorlar. ☺

4) Gerçekten tıpla bir alakam yok, ben bir edebiyatçıyım. ☺ Ama son derece meraklı olduğum için bazı konularda ister istemez bilgi sahibi oluyorum..

Evet, şimdilik bu kadar. ☺ Aklınıza takılan başka sorularınız varsa çekinmeden sorabilirsiniz.☺

Sevgiler...

KUSURSUZ #1- Yeniden Doğuş  (Düzenleniyor)Where stories live. Discover now