142.

2.2K 182 23
                                    

,,Věřím ti." šeptl jsem a lehce ji pohladil po tváři. Usmála se a přivřela víčka, vážně teď přišla ta chvíle, kdy bych jí nejradši ojel na místě, ale v téhle situaci. No nevím.

Dívali jsme se přímo do očí a já se neudržel a začal se přibližovat. Naše rty se ze začátku lehce otřely o sebe. Lehce mi skousla spodní ret a já probojoval jazyk do její pusy. Jazykem jsem zkoumal každý kousek. Všechno začínalo být dokonalý, než nás někdo vyrušil. Ten někdo byla Erin. ,,Ehm." odkašlala si zrovna ve chvíli, když jsem jí zajížděl rukou pod tričko.

,,Ano?" řekla jsem trošku naštvaně.

,,Přišla Mali a máš jít za ní dolů." usmála se. Erin je fajn holka mám jí rád, akorát mě sere to, že si s ní začal Luke. Hned po mojí sestře toď vše. Seběhl jsem dolů, kde seděla Mal a popíjela kafe.

Tori

Seděla jsem dál na okraji vany. Erin pořád stála opřená o futra a sledovala moji obvázanou ruku. ,,Co?" vyšlo z mojí pusy po chvilce, bylo to jako štěknutí.

,,Nic já jen jestli ti to pomohlo."

,,Co tě to zajímá?!" vyštěkla jsem, už od pohledu nemám tu holku ráda, jen skrz to, že ublížila Mali. I když ona za to nemohla, mohl za to Luke. Ona je v tom nevině.

,,Podívej se." řekla mi a popošla ke mě, ukazujíc zjizvené ruce. ,,Dopadneš stejně." vydechla a sedla vedle mě. ,,Nechci s tebou být za zle, ty to víš.. Tori?" řekla moje jméno jako otázku, jasně nebyla si jistá vždyť mě nezná.

,,Já vím." uchechtla jsem se.

,,Jdeme k Erin." ozval se ve dveřích Ash.

,,Jen se převlíknu." usmála jsem se, všichni odešli dolů, jen se čekalo na mě. Legíny, svetr. Dokonalá kombinace. Sešla jsem schody a obula se, před domem jen čekal Cal v mikině. ,,A ostatní?" zeptala jsem se.

,,Už šli napřed." usmál se a podal mi ruku. Chytla jsem se a jako vždy propletl naše prsty. Musela jsem se pousmát. ,,Cesta bude trošku delší, o čem si popovídáme?" usmál se a těma čokoládovýma očima se na mě podíval. Zastavila jsem se a dívala se mu přímo do očí. Naklonil se trošku ke mě a jeho rty se lehce otřely o ty moje. ,,Miluju tě." šeptl. Byla to zvláštní chvilka, stáli jsme pod světlem pouliční lampy, drželi se za ruce a cucali se.

,,Já tebe. Moc.Opravdu hodně." řekla jsem mezi polibky.

,,Půjdeme ještě dlouho skoč mi na záda." usmál se a otočil se ke mě zády. Skočila jsem mu na záda a šli jsme pomalu k Erin.

,,Jsem těžká." zasmála jsem se. Přejel rukama na můj zadek a stiskl ho. ,,Pořád to bolí." řekla jsem potichu.

,,Promiň." šeptl. Odhrnula jsem mu kapuci a dala mu pusu do vlasů.

,,Voní ti vlasy." usmála jsem se.

,,Tobě taky. Miluju ten pocit, když vylezeš ze sprchy, lehneš si vedle mě a já pak než usnu můžu šňupat tvoje vlasy." zasmál se.

,,Vyzněl si jako úchyl." prohrábla jsem mu vlasy.

,,Už jsme tady." řekl mi a já z něj seskočila.

Už asi hodinu sedíme u Erin v luxusně vybavené garáži. No není to garáž jako garáž, je tu ping-pongovej stůl, sedačka, křesla. Je to něco jako herna, mohli by jsme si s klukama udělat něco podobnýho. Sedla jsem si na pinpongáč a rozhlížela se po místnosti. Erin šla pro nějaké pití. Přišla i Mali, které Cal všechno vysvětlil, každou chvilku se dívala na Robina. Přiblížil se ke mě Cal obmotal ruky okolo mého pasu a já se ho pro jistotu chytla okolo krku. ,,Calume neblbni!" vyjekla jsem. Párkrát se mnou zatočil a padl na sedačku. ,,Magore." zasmála jsem se.

Chvilku jsme se dívali do očí, než mi došlo, že jsme v místnosti sami. ,,Kde jsou všichni?" zeptal se Cal, když si všiml, že pozoruji prázdnou místnost. Najednou přišla Chriss s Annie a Erin.

,,Jé my vás vyrušily." zasmála se Annie.

,,Kde je Mali?" zeptal se Calum se zděšením v očích.

,,Řekla bych že šla s Robinem na horu, trošku se motala a bylo jí špatně, tak jí šel uložit do postele ať se prospí." usmála se Erin. Ulevilo se mi, přece jen nemyslím si, že by se s ní Robin vyspal, a podle toho kolik alkoholu v sobě Mali měla. Cal mě dá se říct odhodil na sedačku a rozběhl se na horu. Nechápala jsem co se děje. V jaké jsem situaci. Co je špatně? Co se stalo? Vždyť Robin není tak špatný kluk nebo ano?

Rozběhla jsem se za Calem, ale ve futrech jsem vrazila do Michaela a oba jsme skončili na zemi. ,,Tori si okay?" zděšeně se na mě podíval Michael.

,,Moje ruka." šeptla jsem a chytla se za zápěstí. Bolelo mě. Hodně. Mike mě za ní chytil a já zasekla bolestí.

,,Erin dones led." zavelel Mike.

,,Au." vyjekla jsem, když Michael opatrně přiložil mraženou zeleninu k mojí ruku, která pomalu začala otékat.

,,To nic nebude." řekla Chriss. ,,Podle mě je to jen naražené, doma to budeme ledovat a namažeme to mastičkou." usmála se. ,,A pokud se to nezlepší do zítřka, zajdeme k doktorovi." sedla vedle mě na sedačku a já chvilku koukala do blba a pozorovala béžový koberec. Než mi došla jedna zásadní věc.

,,Kde je Calum?" zeptala jsem se zděšeně, už je dobrých pět minut pryč. Začínám se o něj bát.

,,Šel na horu." řekl mi Luke.

,,Počkej to šel na horu, kde je Robin s Mali sám?" zeptal se Mike. Já jen přikývla.

,,Kurva, ten Robina zabije." řekl a vystartoval na horu. Jo, tak teď jsem nechápala už vůbec nic.

Calum

Běžel jsem po schodech nahoru a prohlížel jeden pokoj za druhým. Tady ne, tohle je koupelna, tohle pokoj Erin. Už mi zbýval jen poslední pokoj, ze kterého se ozývali tlumené vzdechy, ten hajzl jí vážně využil. Rozrazil jsem dveře a vtrhl do pokoje. ,,Ty zmrde!"

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now