94.

2.2K 207 6
                                    

,,Můžu si lehnout za tebou, nemůžu spát." Jen přikývl, přitulila jsem se k němu. Spát v jeho objetí je pro mě to nejlepší. Bylo ticho které ale po chvilce přerušil.

,,Takže nejde popsat slovy jakej jsem v posteli jo?"

 ,,No ehm. no. No nejde." zasmála jsem se.

,,Náš sex je tak jedinečnej, že ti to nejde že?" řekl a jemně se dotkl mého ucha.

,,Nenávidím tě." přecedila jsem přes zuby.

,,Miluješ mě." usmál se a políbil mě.

,,Nevěř si tak." zasmála jsem se, když se odtáhl.

,,Takže rozchod fajn." pokrčil rameny a otočil se.

,,Jestli si myslíš, že mě tímhle donutíš k tomu, abych řekla, že tě miluju, tak si na omylu." odsekla jsem a taky se k němu otočila zády. ,,Calume." řekla jsem když mezi námi panovalo ticho. Nic. ,,Calume neignoruj svoji snoubenku!" vyjekla jsem.

,,Už nejsi moje snoubenka." vydechl.

,,Fajn tak si třeba naser." řekla jsem dost naštvaně a odešla jsem. Zbytek noci jsem nezamhouřila oči. Myslel to jen ze srandy, nebo ne? Kdyby to myslel ze srandy tak by mě zastavil. Nebo ne? Snad by se se mnou nerozešel kvůli takový prkotině. Tak blbej zase není.

Osm ráno, holky ještě spí. Jdu si do kuchyně udělat kafe. Vstala jsem, seběhla schody a zaběhla do kuchyně. Udělala jsem si kafe a sedla si na linku. V celé kuchyni byla vůně kávových zrnek, to miluju.

,,Dobrý ráno sestřičko." přiřítil se do kuchyně Ash.

,,Ahoj bráško, jak se ti spalo?" usmála jsem se a upila si z hrnku.

,,Samotnýmu dost blbě." smutně se usmál a prohrábl mi vlasy.

,,Blbečku." vyjekla jsem a pak jsem spozorovala Calum ve futrech. Úsměv mi z obličeje zmizel, seskočila jsem z linky, beze slova ho obešla a odešla do pokoje nahoru.

Calum 

,,Ty vole já jsem takovej kus kokota, ona si myslí, že jsem to myslel vážně. Do prdele." řekl jsem. Myslel jsem si, že si to říkám v hlavě, ale ono ne já to řekl nahlas a Ash to slyšel.

,,Takže co jste si zase udělali?" zeptal se Ash a opřel se o linku.

,,Řekla mi ať neignoruju svoji snoubenku a já jí řekl, že už není moje snoubenka."

,,Brácho ty si kokot." zasmál se Ash. ,,Běž za ní a řekni jí, že sis dělal prdel. Dávám ti ale poslední šanci Hoode, jestli jí ještě jednou jedinkrák upadne slza kvůli tobě, tak se neznám a přísahám bohu, že ti rozbiju hubu." řekl dost vážně.

Vyběhl jsem schody a namířil si to k ní do pokoje, kde se mi vyskytl pohled na Annie a Chriss jak spí v její posteli. Ale ona tam nebyla, v koupelně taky ne, u Luka taky ne. Šel jsem k sobě do starého pokoje, ležela na posteli v klubku, sice měla sluchátka, ale písnička Can you feel my heart šla slyšet až ke dveřím.

Přistoupil jsem k ní a chvilku jí pozoroval, hrála si s tím zásnubním prstýnkem. ,,Vím, že stojíš za mnou." řekla a sedla si, jazykem si navlhčila rty a podívala se na mě.

,,Promiň ,nemyslel jsem to vážně." řekl jsem a obejmul ji.

,,Miluju tě." řekla a stáhla mě na postel. ,,Věděla jsem, že sis dělal srandu." ušklíbla se. Ruky jsem měl vedle její hlavy, podpíral se a nohy mezi těma jejíma. Měl jsem nad ní dostatečnou kontrolu.

,,Pochybovala si, šlo to na tobě vidět." úšklebek jsem jí oplatil a přisál se na její rty.

,,Přísahám bohu, že tu blonďatou ti vlastnoručně vystříhám z palice." řekla a prohrábla mi vlasy.

,,To neuděláš, protože si myslíš, že jsem HOT!" usmál jsem se.

,,Jo jo a pak ses probudil." mrkla na mě a uhla pohledem. Začal jsem jí obsypávat krk polibky a udělal jsem cestičku až k jejim rtům. Rukou zajela do mých vlasů a začala mě tahat za konečky. Přehodila mě, takže nahoře byla ona. Seděla na mě obkročmo a teď začala obsypávat krk mě, její něžné rty bloudili na mém krku. Když jsem ji chytil za zadek vzdychla mi do ucha. Oh bože takhle mě nabudit umí jen ona.

Najednou do pokoje vtrhla Annie. ,,Bože sory!" vyjekla a zase zabouchla dveře. Tori se začala smát.

,,Ne tady prostě člověk nemůže mít ničím nerušenej sex." přecedil jsem přes zuby.

Tori mi ležala na hrudi. ,,Náš vztah přece není jen o sexu ne?" řekla, když už se přestala smát.

,,Já vím. Do ničeho tě nutit nebudu." usmál jsem se a dal jí pusu na čelo.

,,Miluju tě." šeptla a dál se věnovala kreslení kroužků prstem na moji hruď. Byla tak nevinná, jako anděl. Po chvilce na mě usla a já měl co dělat abych taky neusnul. V noci jsem toho taky moc nenaspal, chtěl jsem jít za ní, ale něco mi říkalo, že ne. Podle jejích kruhů pod očima, bych řekl, že nespala vůbec. Proč já musím být takovej debil a pořád jí ubližovat. Pořád kvůli mě brečí, pořád kvůli mě trpí, ale pořád mě miluje. Já být jí tak už se na mě dávno vyseru. Dala mi tolik šancí a já si nezasloužil ani jednu. Podvedl jsem ji, vrazil ji a ona mi pořád dává další šance, pořád mě miluje. Ano lituju všechno co jsem kdy udělal, lituju všechny její slzy, které kvůli mě stekly po její tváři, ale nelituji ani jedné minuty co jsem byl s ní, co jsem jí dělal šťastnou. Nevím proč, ale vybavil jsem si vzpomínku na naši první pusu, když nám mohlo být tak osm, no mě bylo osm a jí sedm.

,,Calume pohni!" okřikla mě Victorie, které mě táhla na jakousi louku. ,,Tobě to trvá." zasmála se, když jsem k ní doběhl.

,,No co si mi to chtěla ukázat?" řekl jsem, když jsem popadl dech. Podíval jsem se na ni, usmívala se jako sluníčko, na tváři se jí udělali ďolíčky a její dlouhé hnědé vlasy vlály v teplém jarním větru.

,,Vidíš to?" ukázala před sebe. Byli jsme na vrcholku malého kopce poblíž lesa, často jsem ji tu viděl sedávat samotnou a číst si. Z cesty, která je jen kousek.

,,To je nádhera." řekl jsem, když jsem to uviděl. Všude bylo tolik barev, tolik květin, které se houpali se strany na stranu pomocí větru. ,,Victorie, můžu něco skusit?" usmál jsem se na ni.

,,Mám se bát?" podívala se na mě a zasmála se, její smích je tak rozkošný.

,,Nemusíš, jen zavři oči."  udělala jak jsem řekl a já se k ní pomalu přiblížil, až se naše rty lehce otřely o sebe. Ano, považoval jsem to za polibek.

,,Mám tě ráda Cale." usmála se a chytla mě za ruku.

Musel jsem teď vážně vypadat jako idiot, jen jsem koukal do stropu, hladil Tori po vlasech a přiblble se uculoval. Na tuhle vzpomínku nikdy nezapomenu.. 

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now