196.

1.7K 174 15
                                    

 ,,Kolik je?" změnil téma.

,,Bude devět." uchechtla jsem se. ,,Co máš v plánu Romeo?" zakřenila jsem se.

,,No ještě tady tak hodinku budeme sedět a povídat si a potom mám v hlavě naplánovanej romantickej večer. Osprchujeme se, objednám pizzu, pití a pak ti ukážu něco co jsi ještě nezažila." 

,,Ale, ale..." zasmála jsem se. 

,,No a co, jsem z tebe nadrženej jak čokl." zazubil se.

,,Ale prosím tě." uchechtla jsem se. ,,Pamatuju si, co jsi mi řekl v letadle, když jsme letěli do Londýna na tour." 

,,Nikdy mě neomrzíš princezno, neboj se. To se nestane. Tebe miluju, tebe vždycky budu milovat. A to, že mi nedáváš tak často, no." odmlčel se ,,Nemůžu říct, že by mě to neštvalo, ale když jsem s tebou, moje myšlenky jsou zamotaný jak sluchátka, mám pocit, že moje srdce za chvilku vyskočí a jen co tě vidím můj pták je jak stožár, a navíc já tě do toho nutit nechci. Přece náš vztah není jen o sexu ne." usmál se a já se doslova rozzářila. Po tom co řekl, jsem se chtěla začít smát, prá jak stožár, ale zadržovala jsem to. ( 115. část )

 ,,Jo, já si zase pamatuju to, jak jsi po mě vyjela na moje loňský narozeniny." zasmál se a já si vybavila další vzpomínku. 

 ,,Ty vypadáš tak nehorázně sexy." řekla jsem bez toho aniž bych si neuvědomila, že jsem to řekla nahlas. Otočil se na mě a začal se usmívat jako sluníčko. Ne už to nevydržím, přišla jsem k němu a namáčkla ho na zeď. Začal jsem mu rozepínat knoflíky od košile a nepřerušovala jsem spojení našich rtů, pokud to půjde dobře bude po mém a budu mít nadvládu já. Začal mi vyhrnovat tričko, ale já ho plácla po rukách. ,,Nech mě si taky pohrát." nahodila jsem psí pohled a dál se věnovala knoflíkům jeho košile.

Jen se usmál a dal mi dlouhou pusu. ,,Všechno pro to, aby si byla šťastná." pohladil mě po vlasech a dal ruce pryč. Přesunula jsem se na jeho krk a udělala mu tam několik malých namodralých fleků, aby všichni poznali komu Calum patří. Jen mě a nehodlám se dělit. Přesunula jsem se na jeho hrudní, který jsem obdarovala několika polibky. Stáhla jsem si tričko a párkrát mu rukou přejela po rozkroku. Šlo vidět, že se drží tak tak, kdyby mohl tak už jsem dávno nahá.

Dotáhla jsem ho k posteli, shodila jsem ze sebe podprsenku a než se stihl vzpamatovat už byl připoutanej k posteli. ,,Tohle není prdel Victorie, já chtěl nadvládu." zlobil se jak malé dítě.

,,Smolík, dneska ne." ( 87. část ) 

,,To bylo jednou. Víš, kolikrát si po mě vyjel ty?" vyjekla jsem. 

,,Hodně krát." zasmál se. ,,Stejně nejlepší den pro mě bude to, jak jsme se tady, přímo tady," ukázal na sedačku. ,,cicmali a pak nás načapal Ash."

 ,,Na co tak koukáš?“ zeptala jsem se.

Nic neříkal, jen se ke mně blíž přiblížil, cítila jsem jeho dech na celém svém obličeji. Obrala mě husina. Jeho oči začaly přeskakovat na moje rty a já věděla co nastane. ,,Po tomhle jsem toužil už hodně dlouho." řekl a přitáhl se blíž a naše rty se lehce otřely o sebe. Uculil se, když se odtáhl a dál sledoval můj zaražený pohled.

,,Co se tak tlemíš, ty úchyláku?“ zeptala jsem se.

,,Neříkej mi úchyláku laskavě.“ zamračil se.

,,Bud..!“ než jsem stihla doříct to jedno slovo, znovu se přilepil na moje rty, byl to hodně vášnivý polibek plný chtíče. Cítila jsem jeho dokonalé rty. Posadila jsem se na něj a začali jsme se líbat, po chvíli se mi vhrnul na krk, obsypával ho lehkými polibky a já si myslela, že se za chvilku rozteču. Jestli on má být můj první tak ať. Na tohle jsem čekala hodně dlouho. Chytila jsem ho za vlasy a lehce za ně tahala. Rukou mi zajel pod tričko, při jeho štěstí jsem neměla podprsenku. Jel od boků nahoru, až k hrudníku, lehce mi zmáčkl prso a já vzdychla do polibku, přičemž se usmál.

,,Chci tě hned." řekl, skousl si spodní ret a rukou začal zajíždět do kalhotek. Pokračovalo by to, kdyby nás někdo nepřerušil.

Při mém “štěstí“ se otevřely dveře, Ash, kluci a NIKI vešli do domu, odskočila jsem od Cala, jakmile nás Ashton spatřil začala se v něm vařit krev. ,,Calume, ty hajzle, odejdu jen na pár hodin a ty mi tady ojíždíš sestru?!“ ( 6. část )

,,A ani ne hodinu na to, jsme spolu spali, ale na to vzpomínat nechci, to jsem byl ještě dost velkej amatér..." odmlčel se. ,,A ty panna." zakřenil se a dal ruky do obranného gesta.

,,Tohle sis posral Hoode!!" vyjekla jsem a bouchla ho do hrudi. ,,A jen tak mimochodem v posteli si mizernej do teď." zasmála jsem se. 

,,Pffff, no dovol?" otevřel pusu do O a ruku si dal na hrudník, dělal ze sebe primadonku. Zase. ,,Tohle si budu brát osobně." dodal.

,,Vzpomínek je v tomhle domě víc než dost. Za ten rok a půl toho bylo hodně." uchechtla jsem se. 

,,Včera to byl rok a pět měsíců." řekl a sledoval oheň v krbu. Což byl jediný zdroj světla v místnosti. Nohy jsem si přitáhla blíž k hrudníku a opřela se o Caluma.

,,Hrozně rychle to uteklo." šeptla jsem. 

,,Za chvilku nám bude po domě běhat nejen Ryan, ale i malá Pizzie s Cheesem a..." podíval se na mě s nazvihnutým obočím. 

,,Malá Crystal, a když kluk.." povzdechla jsem si. ,,Tak Dylan." 

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now