144.

2.3K 187 22
                                    

,,Půl čtvrté ráno."  oznámila jsem mu. Nejspíš by jsme vážně měli jít spát.

,,Řekl bych, že ti se jen tak nevrátí." zamumlal mi do vlasů. Hádám, že byl v polospánku. Otočila jsem se k němu a koukala mu přímo do očí, které se mu pomalu zavíraly.

,,Spi." usmála jsem se a odhrnula mu vlasy z obličeje. Měl zavřené oči, jen se usmál obmotal ruky okolo mého pasu a lehl si na záda, takže jsem ležela na něm a nebylo úniku.

,,Teď mi neutečeš." zasmál se. Pořád měl zavřené oči a vypadal dost rozkošně.

,,Pusť mě, zalehnu tě." vyjekla jsem. Opřela se lokty o jeho hruď a pozorovala ho, otevřel jedno oko a zamračil se.

,,Nelži mi prosím tě. Tvoje vystouplé klíční kosti mě děsí a když se převlíkáš a vidím tvoje žebra připadám si až moc vyžranej." zasmál se a dal mi pramének vlasů za ucho.

,,Kdyby si nekecal." protočila jsem oči a lehla mu zase na hruď. ,,Cale?"

,,Mmm?" zamrčel a podle toho jak uvolnil stisk, už skoro spal.

,,Miluju tě." usmála jsem se a dala mu pusu na krk.

,,Mmm." dokonalá odpověď Hoode. Fakt že jo.

Ráno jsem s probudila sama v posteli. Připadala jsem si opuštěné, podívala jsem se na hodiny, které ukazovaly devět hodin ráno, zase jsem toho moc nenaspala. Vzala jsem do ruky mobil, kde byla smska od Caluma. Zavolej mi až se vzbudíš, vysvětlím ti to. Miluju tě. Prvně jsem se zděsila nad tím co mi chce vysvětlit, ale dobře no. Zavolala jsem mu a kupodivu vzal to hned.

,,Nečekal jsem, že mi zavoláš tak brzo." zasmál se.

,,Kde si?" zeptala jsem se, začínala jsem mít o něj strach. Velkej.

,,Neboj se, jedeme s Mali na chvilku k nám, rodinné důvody, večer jsem doma dobře. Luke jel taky pryč, že prý někam s Erin, Annie jela s Michaelem ohledně svatby a Chriss jela taky za mámou, můžeš si udělat odpoledne s Ashem, ale žádnej incest." řekl mi.

,,Zbláznil si se?!" vyjekla jsem. ,,Já a Ash?! Co?!"

,,Torinečko Daddy je tady!!" zařval na mě Ash, hned po tom co rozrazil dveře.

,,Co jsem říkal." zasmál se. ,,Vyřiď mu, že jestli se tě dotkne bude bez koulí." dodal vážně.

,,Samozřejmě." přikývla jsem s úsměvem na tváři. ,,Ahoj." řekla jsem a tipla to.

,,Nemůžu se dočkat na strávený den s mojí milovanou sestřičkou." usmál se a obejmul mě. ,,Oblíkat, jdeme do zoo." řekl mi a já se na něj podívala jak na debila.

,,Kolik že ti je?" zeptala jsem se.

,,Dvacet proč?" podíval se na mě.

,,Jen tak." pokroutila jsem hlavou. ,,Vybereš mi oblečení?" uculila jsem se a Ash zaběhl do šatny. Vyšel ven a držel šortky a tílko. ,,To půjdu jako vdova?" zasmála jsem se a Ash mě propaloval pohledem.

,,Já jdu taky v černé." řekl mi. ,,Jsi moje sestřička, chci aby jsme byli sladění." uculil se, oblečení položil vedle mě na postel a odešel. ,,Dám ti tak půl hodiny." zavolal na mě z chodby. Jo půl hodiny to určitě stihnu. Den s Ashem v zoo co víc si přát.

,,Čepici?" nazdvihla jsem obočí. ,,Je víc než třicet stupňů a ty si bereš čepici?" rozhodila jsem rukama. Ash nastartoval auto a vyjeli jsme. Zastavili jsme před zoo. Vážně Ashi Zoo? Proč? Chovej se dospěle.

Jako první přišli klokani. Nečekaně. Prošli jsme skoro celou zoo a já dostávala hlad. Koupili jsme si pizzu a šli dál na papoušky. ,,Jak to jde s Calumem?" zeptal se. Vážně jsem nečekala tuhle otázku.

,,Jo jde to. Jen ty hádky a to všechno." povzdechla jsem si. ,,Co ty a tvoje manželka, kterou si mi přebral?" bouchla jsem ho loktem.

,,Přemýšleli jsme nad miminkem." řekl mi a já zůstala stát v udivení. Cože? Že bych byla teta?! Ale dítě v domě, bude to vřískat a já nebudu moct spát. Ale představa Ashe s miminkem je tak.. rozkošná.

,,Takže budu teta?!" vyjekla jsem.

,,Asi ano." zasmál se a já mu skočila na záda. Panebože já budu teta!!

,,Takže ty budeš otec a já budu teta?!" vyjekla jsem a Ashovi musely prasknout bubínky.

,,Ne asi, já budu teta a ty otec." řekl s ironii v hlase. Sundala jsem mu čepici, dala mu pusu do vlasů a následně je prohrábla.

,,Byli by pyšní." šeptla jsem mu.

,,Na tebe taky." uculil se.

,,Nemyslím si, odmítla jsem mu svatbu a prostě.."

,,Na tebe byli vždycky pyšní. Hlavně máma." skočil mi do řeči a já myslela, že se rozbrečím. Při vzpomínce na ně, na mámu, tátu.

,,Protože jsem mladší, od tebe očekávali zodpovědnost. Rozhodl si se založit rodinu ve dvaceti letech a já jsem na tebe pyšná, stejně tak by byla i máma a táta." usmála jsem se a skoro ho uškrtila.

,,Jsi ta nejlepší sestra." usmál se a já se uculila. I když to co řekl nebyla pravda, až do teď jsem byla pořád jen s Calem a kašlala jsem na něj. Lituju toho moc. Né že bych litovala vztahu s Calumem to ne, jen toho, že jsem netrávila tolik času s Ashem.

,,Je mi líto, že jsem netrávila tolik času stebou."

,,Nic si z toho nedělej, taky jsem se mohl víc snažit." povzdechl si.

,,Mám tě ráda Ashi." zamumlala jsem.

,,Já tebe taky." řekl a pokračoval v cestě.

,,Nechce se ti už domů?"

,,Jo už pojedeme, jen poslední selfie?" Zasmál se. Seskočila jsem z něj, vyfotili jsme se a zamířili domů. Nikdo tam ještě nebyl. ,,Mrknem na film?" zeptal se.

,,Udělám popcorn a něco vyber." vešla jsem do kuchyně, vyndala popcorn ze spíže a strčila ho do mikrovlnky. Skočila jsem na sedačku, dala si nohy na Ashe a udělala si pohodlí. Ládovala jsem se popcornem do chvíle než mi ho vzal.

,,Se poděl ne?"

,,Tak to aspoň dej do prostředka." odbila jsem ho.

,,No jo furt." protočil oči a neochotně položil misku mezi nás. V polovině druhého filmu, v Ashově podání my little pony, jsem hrábla do misky s popcornem, ale popcorn nikde. ,,Běž Twillight, dokážeš to!" vyjekl Ash.

,,Ashi kde je?!"

,,Sežrala si ho." zasmál se.

,,Fletchere! To už je třetí miska, teď jdeš dělat popcorn ty."

,,Ty ho chceš." uculil se a pokrčil rameny. Naštvaně jsem se zvedla a přešla do kuchyně, kde jsem hodila již čtvrté balení popcornu do mikrovlnky. Moji tvář začal zdobit zděšený pohled na hodiny, které ukazovali půl dvanácté a Calum nikde.

m.l.w.5sos // c.h.Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt