106.

2.3K 193 35
                                    

,,Ne, my dva už si nemáme co říct! Už toho mám dost, už dál takhle nemůžu!" vyjekla jsem. ,,Je konec Calume." dodala jsem klidně. Tak moc jsem chtěla brečet, neměla jsem k tomu daleko.

,,To nemyslíš vážně, že ne?!" zařval, když jsem si obouvala boty. ,,Kam hodláš teď jít?!"

,,Kamkoliv, hlavně chci být daleko od tebe!" vzala jsem z botníku klíče, v kapse od gatí jsem měla mobil. Jen jsem zaběhla do kuchyně a ze šuplíku vytáhla cigarety a zapalovač.

,,Tohle vrať tam kde to bylo a zastav se!" zařval přes celý dům. James, Tristan, Bradly a Connor tohle sledovali z obyváku museli mýt dobrý výhled na tohle "drama". Jen jsem čekala, kdy se Cal napřáhne a jednu mi vrazí.

,,Přinuť mě." přecedila jsem přes zuby, už jsem otevírala dveře, ale Cal mě otočil a přimáčkl na ně. Jeho oči byly černé, krev se v něm vařila. A já se začínala bát.

,,Já ti říkám, že nikam nejdeš a těch cigaret se ani nedotkneš." přecedil přes zuby a vyrval mi je z ruky, stejně tak i klíče.

,,Tori, Cal má pravdu, vzhledem k tvýmu zdravotnímu stavu by si neměla kouřit." řekl Connor.

,,Dejte mi už všichni do hajzlu pokoj." vyškubla jsem se z Calumova sevření a šla nahoru do pokoje. Padla jsem na postel schoulila se do klubíčka a nebránila se slzám. Nenávidím ho. Já ho tak nenávidím. Co to meleš ty krávo miluješ ho tak nedělej scény.

____

Po dvou hodinách mého neustálého breku, někdo vešel do pokoje. ,,Victorie?" ten hlas ne, prosím, ne! Jen on ne. Kdokoliv jen on ne.

,,Vypadni!" řekla jsem a hlas se mi zlomil. Dívala jsem se přímo na něj, vypadal tak zlomeně.

,,Promiň." řekl sklesle.

,,Tohle ti neodpustím. Nikdy! Nenávidím tě!!" zařvala jsem. Do prdele Victorie vzpamatuj se, chceš aby tě obejmul a to hned, tak co to meleš?! říkala jsem si v duchu. Viděla jsem jen jeho zlomený výraz, jeho skleněné zarudlé oči, jeho klepající se ruce. Uvědomila jsem si, že za to jak je zdrcený můžu já, jen já. Zničila jsem ho, jsem zrůda.

,,Miluju tě." šeptl a po tvářích se mu začaly hrnout slzy.

,,Kéž by jsme to mohli říct oba dva." zamumlala jsem. Šlo na něm vidět, že ho to ranilo a to dost.

,,Mrzí mě to." řekl sklesle a díval se do země.

,,A co čekáš? Že příjdeš s tím, že tě to mrzí, nahodíš ten roztomilej kukuč a co? Čekáš, že ti padnu kolem krku? Jo a málem bych zapomněla brouku tohle si sežer." řekla jsem a hodila po něm snubák. Vzal ho ze země a dal ho do kapsy, rozešel se ke skříni, vytáhl kufr a naházel do něho oblečení. ,,Co si jako myslíš, že děláš?!" vyjekla jsem. ,,Jestli si myslíš, že tímhle se mnou hneš tak se pleteš. Slyšíš?!" zařvala jsem.

,,Sbohem." řekl ve futrech, oči měl plné slz. Za sebou táhl kufr a šel pryč. Počkat pryč?! Jo došlo mi to brzo. Běžela jsem za ním.

,,Cale?!" vyjekla jsem a už jen viděla z hlavních dveří jak leze do auta. ,,NE CALE POČKEJ!!" zařvala jsem, ale bylo už pozdě. On jel pryč, odjel přímo před mýma očima. Je pryč a už se nevrátí. Jsem taková kráva.

,,Tori poď dovnitř." řekl Connor a s Bradley mě táhli do obyváku na sedačku, kde jsem se schoulila do klubka a brečela.

,,Jsem tak blbá." řekla jsem mezi vzlyky, Connor mě hladil po vlasech, hlavu jsem měla v jeho klíně a brečela. James a Tristan se na mě omluvně dívali. Bože nepotřebuju jejich lítost potřebuju jeho. Potřebuju Caluma.

___

Zase ten stejný stav, nejím, nespím a užírám se depresemi. Právě teď jsem na cestě za Nikoletou. Došla jsem až k jejímu hrobu a klekla si. ,,Vidíš kam jsem to dotáhla? Je ze mě troska." Řekla jsem a potáhla si z cigarety. ,,Chybíš mi." Šeptla jsem. Zapálila jsem svíčku a pomalými kroky odešla domů.

Pár dní co Cal odjel a ještě se nevrátil, nezkoušela jsem mu volat nebo tak, prostě na to nemám, abych mu zavolala. Za těch pár dní padlo tolik cigaret a tolik zrezivělých žiletek. Klip s The Vamps padl a vzali místo mě někoho jinýho, řekla jsem jim, že nemám na to, abych byla v jejich klipu. Klip měl být na pláži, měla jsem mít šortky se zvýšeným pasem a vrch od plavek, ale vzhledem k mým řezným ranám jsem to vzdala. 

,,Jsem taková kráva." vydechla jsem a pozorovala, krev, která mi stékala po rukách. Už to bez něj nevydržím. Udělala jsem obrovskou chybu a musím mu zavolat, jinak to nejde. Vzala jsem mobil z nočního stolku a zajela do složky kontakty. Blbeček<3 . Mám mu zavolat nebo ne? Na jednu stranu ho chci zase zpátky, ale na druhou stranu nemám odvahu mu zavolat.

Klikla sem na volat a chvilku čekala. Volané číslo neexistuje. Cože? Změnil si číslo? Jen kvůli mě? Proč? Do mých očí se zase nahrnuly slzy. Zase. Kašlu na to, musím jít za ním. Odhodlaně jsem seběhla dolů obula se, chtěla jsem odejít, už jsem otevírala dveře.

,,Kam jdeš?" zeptal se Connor. Otočila jsem se na něj a zavřela dveře. ,,Oh bože Tori." vydechl. ,,Řekni mi kam jdeš." dodal.

,,Kam asi. Jdu za Calumem. Já už takhle žít nemůžu. Já bez něj žít nemůžu." vykoktala jsem a moje oči se plnily novými slzami.

,,Tori, on ti za to nestojí je to hajzl." Vydechl.

,,Není to hajzl, já ho miluju, i přes to všechno. Connore já ho potřebuju." Řekla jsem.

,,Já věděl, že beze mě nevydržíš dlouho."

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now