128.

2.4K 177 20
  • Věnováno Dole
                                    

,,Abych nebyla já ten kdo si bude hrát." řekla jsem a zvedla jeden koutek.

,,Jo tak ty takhle? Jinak by si po mě křičela, že jsem prasák a teď." řekl dost udiveně.

,,Co ty víš, třeba mám chutě." řekla jsem a skousla si spodní ret.

,,Ale nadvládu chci já."

,,Tak ji mít nebud...."  Nestihla jsem to dokončit protože výtah sebou cukl a rozjel se. ,,Mi neumřeme!" vyjekla jsem. Výtah se otevřel a já s Calumem jsme vystartovali na chodbu. ,,Oh bože!!" zařvala jsem. ,,Odedneška chodím po schodech!" dodala jsem a zamířila do pokoje. Hned co jsem zavřela dveře, už jsem na nich byla nalepená s Calumovou rukou pod tričkem. Jeho jazyk jsem měla až někde v krku a ani mi to nevadilo. Strhnul ze mě tričko a neobtěžoval se s podprsenkou, ruky narval pod ni. Moje vzdechy se rozléhaly po celém pokoji. ,,Teď jsme málem umřeli a ty.."

,,A já si uvědomil, že čas strávený s tebou je moc vzácný." Dokončil moji větu, sice né tak jak jsem chtěla, ale co už.

,,To sem říct nechtěla, ale okay." dodala jsem a přisála se na jeho rty. Stáhla jsem z něj tričko, přičemž se naše rty odlepily. Začal mi pomalu stahovat kalhoty. Shodil je ze mě, vzal mě do náruče a položil na postel. Nechtěla jsem to dělat, věděla jsem kam tohle vede. ,,C-Cale. Přestaň prosím." šeptla jsem, když mi krk obsypával polibky.

,,Co se děje?" podíval se na mě zděšeně. Klepala jsem se, zase nastal ten hnusnej zkrat, jako před tím, přesně po tom co se stalo to s Dylanem. Bojím se.

,,J-Já mám strach." dodala jsem a posadila se, dřepl si ke mě a hrál si s mými prsty.

,,Já tě do toho nenutím okay. Jsem tady pro tebe. Jen nechápu z čeho máš strach." vydechl a posadil se vedle mě, přičemž se postel mírně prohnula.

,,Já-já..." nedokázala jsem pokračovat, prostě jsem se bála jeho doteků, nastal ve mě zkrat a já si nemohla pomoct.

,,To je v pohodě." řekl. ,,Hele, jdu si dát sprchu a pak si pustíme film jo? Nebo budu tak hodnej a podívám se s tebou na Teen Wolf s O'Blbečkem dobře." usmál se, dal mi pusu na čelo a zmizel v koupelně. Můj mozek byl pod nátlakem myšlenek. Šla jsem si radši vzít prášek na hlavu, přehodila jsem přes svoje černé spodní prádlo Calumovu bílou košili a šla na balkón. Z posledního patra bylo krásně vidět na noční Londýn plný blikajících aut. Pocítila jsem něčí ruce na svém pase, leknutím jsem nadskočila. ,,Klid to jsem jen já." řekl potichu a bradu si opřel o moje rameno.

,,Příště by si mohl přijít víc nahlas a né se plížit." usmála jsem se a otočila se na něj. Jen jsme v tichu stáli naproti sobě a dívali se do očí.  Mírně chladný vítr si pohrával s mými vlasy a Calumovou košilí, která na mě vysela jak pytel. Vlasy mi začaly lítat do obličeje, Calum mi je dal za uchu a pohladil mě po tváři. Za zátylek si mě přitáhl blíž a spojil naše rty. Dlouhý, dokonalý polibek.

,,Není ti zima?" zeptal se, když si všiml, že mám husí kůži. Jen jsem přikývla a zalezla dovnitř. Z kufru jsem vytáhla černé kalhotky s krajkami a šedé tílko. Zaběhla jsem do skoupelny a dala si rychlou sprchu. Vylezl jsem ven, vysušila si vlasy, oblékla se a šla za Calem. Seděl na židli u stolu a něco ťukal do mobilu.

,,Chceš se podívat na ten film?" zeptal se a poplácal si na stehna, naznačil mi tak, abych si na ně sedla. Sedla jsem si na něj obkročmo a udělala pár tahu přičemž si mě přitáhl za zadek blíž. ,,Máš ponětí co mi způsobuješ?" vzdychl. Naše rozkroky se otíraly o sebe. Teď jsem si připadala v pohodě, možná ten zkrat zmizel, ale šlo na něm vidět, že mě do toho nechce tlačit. ,,Tori." Vzdychl a začal mi vyhrnovat tílko. Teď to musíš ovládnout Victorie. Musíš s tím bojovat, nemůžeš se rozklepat znovu, ty to zvládneš. Nebo možná ne. Slezla jsem z něj a otočila se k němu zády. Zahryzla jsem se do pěsti a zadržovala slzy, tak moc jsem ho chtěla, ale nešlo to.

,,Já nemůžu." řekla jsem a přešlapovala z jedné nohy na druhou.

,,Tori podívej se na mě." řekl a já, i když s váháním jsem se na něj otočila. ,,Já tě do toho nutit nebudu, lehneme si a budeme se dívat na film, nebo můžeme jít spát, protože už je dost pozdě. Ráno máme brzo vstávat a jet dál." Málem bych zapomněla, dneska máme jet do dalšího města. Zábava takhle cestovat, je to namáhavý a divím se, že kluci to zvládají.

,,Šla bych spát, ale jak chceš ty." usmála jsem se a skočila do postele, Cal si lehl vedle mě a zhasnul lampičku na stolku. Takže vybral jedno, jde se spát.

,,Dobrou." šeptl a přitáhl si mě blíž.

,,Dobrou." usmála jsem se a usnula.

Ráno jsem se vzbudila a nade mnou se skláněl Calum. Cukla jsem sebou. ,,Víš ty vůbec jak jsem se lekla?!" vyjekla jsem a přetáhla ho polštářem.

,,Nevím. Je mi to jedno. Kufry jsou dole, jen se čeká na tebe až se přesuneš do autobusu, nechtěl jsem tě budit. Autobus stojí za hotelem, můžeme vyjít nepozorovaně zadním východem. Takžee.." řekl, vzal mě s moji heboučkou černou dekou do náruče a šel k výtahu.

,,Si cvok a do výtahu se bojím." řekla jsem a namáčkla se víc k němu.

,,Neboj se, jsem s tebou." usmál se a výtah se rozjel, bála jsem se. Hodně. Od včerejší noci, no vlastně dnešního rána se bojím výtahů, radši budu chodit po schodech.

,,Mám strach." šeptla jsem.

,,Neboj se." usmál se a dal mi pusu na čelo. Vylezli jsme z výtahu, konečně a namířili si to směr zadní východ, kde už čekal autobus.

,,Co si jí udělal?!" vyjekl Ash.

,,Nic, sklapni ještě je v polospánku, šli jsme pozdě spát a chci, aby se aspoň trošku prospala okay." řekl mu narovinu, musela jsem se pousmát nad tím jakou má o mě starost. Muselo být tak šest ráno. Sluneční paprsky se snažily probojovat na modrou oblohu a venku panoval vlhký, chladný vzduch. Sice jsem měla deku, ale byla mi zima.

m.l.w.5sos // c.h.Kde žijí příběhy. Začni objevovat