167.

2.3K 178 15
  • Αφιερωμένο στον/ην Ivka Mak
                                    

,,Nemůžu si tě vzít." povzdychla jsem si. Nepřemýšlíš Victorie, tohle si říct nechtěla!! Ale no už je pozdě a on tě slyšel. Posrala sis to.

,,Proč?" zeptal se a nechápavě se na mě podíval. Koukali jsme se přímo do očí.

,,Protože se podívej kam jsme to dotáhli. Není den, kdy by jsme se nehádali, nebo den, kdy bych nebrečela." řekla jsem a odvrátila pohled jinam. ,,Až je to možná otravný." zamumlala jsem a ruky spustila podél těla. Neopětovala jsem mu obětí, které mi pořád věnoval. Vytáhl jednu ruku z poza mých zad a zpravil mi pramínek vlasů za ucho. ,,Jsme jak manželé po dvaceti letech, co se neshodnou na ničem." šeptla jsem a znovu se mu podívala do očí. Ten pohled plný lítosti si budu pamatovat do smrti, ten mě bude doslova pronásledovat.

,,Já.. my.." začal se vykoktávat, ale já mu do toho skočila.

,,Nemá to cenu." šeptla jsem a dala jeho ruky pryč z mého těla.

Chriss

,,Tak slečno, chcete vědět, jestli to bude holčička nebo chlapeček? Byl by to jen odhad, ale i tak." usmála se na mě sestřička.

,,Já myslím, že by jsme měly počkat na tatínka, ten by měl být taky u toho." úsměv jsem jí oplatila, jen přikývla. Pořád přemýšlím nad tím, jak to řeknu mámě. Tak, tak vzala to, že jsem odešla ze školy, a že jsem si Ashe vzala. Je mi skoro devatenáct a jsem těhotná. Nestěžuju si, jsem ráda. Hrozně se těším na prcka.

Annie

Sedíme s Chriss v autě a jedeme domů. Je nějaká zamyšlená, možná nervózní? Nevím. Možná bych se měla zeptat. ,,Děje se něco?"

,,Já jen, přemýšlím, jak to říct mámě." povzdechla si. ,,Nepřekousla to, že jsem si Ashe vzala, co bude, když se dozví tohle." odvrátila pohled od silnice a podívala se na mě. Pevně jsem v rukách stiskla volant. Chtěla jsem něco říct, ale naštěstí už jsme byly doma. Před domem už stálo Ashtonovo velké černé auto. Otevřela jsem hlavní dveře a do někoho vrazila.

,,Luku co se děje?" zeptala jsem se ho.

,,Se podívej." řekl a ukázal před sebe. Rozbitý konferenční stolek, televize na zemi a nepořádek všude po obyváku. Uprostřed toho všeho seděl Caluma, v ruce držel starou fotku a brečel.

,,Kurva Calume co se stalo?" vyjekla jsem a chtěla jít za ním, ale Michael mě zastavil.

,,Je nebezpečnej neměl by se k němu nikdo přibližovat, jen ona." řekl a ukázal na Tori, která stála na schodech. Když jsem se podívala na Michaela měl natržený ret a pod okem se mu začala zbarvovat modřina.

,,Řekla mi, že náš vztah nemá cenu. Dala mi košem. KURVA JÁ JI POTŘEBUJU!" zařval a všichni jsme se podívali na Tori. Klepala se a měla na rukách pár modřin. Rozběhla jsem se k ní a pevně ji objala.

,,Pojď nahoru." řekla jsem a zatáhla ji do pokoje s Chriss v patách. Sedly jsme si na postel a rozebraly to co se stalo.

Tori

,,Já.. my.." začal se vykoktávat, ale já mu do toho skočila.

,,Nemá to cenu." šeptla jsem a dala jeho ruky pryč z mého těla.

,,Nemá to cenu? Nemá to cenu?!" postupně zvyšoval hlas a žíla na krku mu naběhla. Přiznám se, bála jsem se. Couvla jsem o krok, ale on mě chytil za ruku a pevně ji stisknul. Zasekla jsem bolestí.

,,C-Calume to bolí." šeptla jsem.

,,Tohle má cenu, nemůžeš mi jen tak dát kopačky!" zařval na mě.

,,Já-já.." vykoktávala jsem ze sebe. Nevěděla jsem co říct, jak reagovat. Hrozně jsem se ho bála.

,,Nemůžeš rozumíš!" zařval znovu. Jen jsem bolestě přikývla a on stisk povolil. Dostala jsem se od něj dostatečně daleko a chtěla utíkat nahoru, ale když jsem se rozběhla a byla už na nějakém třetím schodku okolo mé hlavy proletěla váza. Vykřikla jsem a refleksně se skrčila.

Sebrala jsem všechnu odvahu a zařvala na něj. ,,Jsi normální?! Mohl si mě trefit!"

,,Možná, že jsem se měl trefit." přecedil přes zuby.

 ,,Si magor?!" vyjekla jsem.

,,NE! Jen mě to prostě štve. Já tě potřebuju, já se tě nemůžu jen tak vzdát, ty mě nemůžeš jen tak nechat, chápeš to?"

,,Jdi se léčit Calume." řekla jsem a dveře od našeho domu se otevřely.

,,Co se to tady děje?!" zařval Ash a podíval se na mě, pak se přesměroval na Calume. ,,Řekl jsem, že jestli mu ještě ublížíš střískám tě jak čokla! A co ty neuděláš?! Jsi synem smrti Hoode!!" Došel k němu a jednu mu vrazil. Mike s Lukem se je snažil odtrhnout, a během toho rozbili několik věcí.

,,Takže ty modřina máš od něj." zeptala se Chriss a já přikývla.

,,Já, já nevím co mám dělat!" vzlykla jsem.

Calum

Udělal jsem to zase. Ublížil jsem jí. Má modřiny, kvůli mě. Kurva vždyť ona se mě bojí! Vstal jsem ze země, setřel slzy a zmačkal fotku co jsem měl v ruce. ,,Kam jdeš?!" zařval na mě Ash, když jsem šel nahoru.

,,Promluvit si s ní! Můžeš být u toho, aby si se ujistil, že jí neublížím." řekl jsem vážně a šel po schodech dál, samozřejmě s Ashem v patách.

,,Zůstanu za dveřmi." řekl mi a já přikývl. Nadechl jsem se a otevřel dveře. Hned se na mě podívaly tři páry očí. Dna naštvané páry a jeden, který mě bude pronásledovat do smrti. Jeden plný bolesti, kterou já způsobuji.

,,Co tu chceš!?" prskla na mě Annie.

,,Promluvit si." řekl jsem potichu a nepřerušoval svůj směl pohledu na ni.

,,Ona s tebou mluvit nechce." prskla na mě pro změnu Chriss.

,,To je v pohodě." zachraptěla Tori.

,,Vážně?" podívala se na ni Anni a ona jen přikývla.

,,Budeme hned za dveřmi." řekla Chriss a odešly.

Tori si přitáhla nohy k tělu a pořád se na mě dívala. Tak jak se dívala. Bála se mě. Protože takovýho rapla viděla snad poprvé. Posadil jsem se na postel dál od ní a pozoroval svoje prsty. ,,Ta-takže co si ch-chtěl?" vykoktala ze sebe a naprázdno polkla. Podíval jsem se na ni a natáhl k ní ruky. Silně přitlačila víčka k sobě.

,,Miluju tě. A víš, že ti neublížím." šeptl jsem.

,,Předtím to tak nevypadalo." zamumlala.

,,Tak jsem vybuchl, držel jsem to v sobě moc dlouho." řekl jsem potichu.

,,Měli by jsme se přesunout ke kamarádské zóně, tak to bylo a tak to mělo zůstat." řekla.

,,Uděláš pro mě poslední věc?" zeptal jsem se  nepřerušoval ten oční kontakt. Přikývla. ,,Naposledy mě polib." řekl jsem. Zaváhala, ale pak se ke mě naklonila.

Naše rty se spojily. Byly spojené dost dlouho. Nejistě jsem udělal první pohyb a ona se chytla. Jemně jsme třely svoje rty o sebe. Možná, že to přece jen není konec. Možná mi dá t poslední šanci. Poslední z mnoha. Naše rty se pohybovaly ve stejném rytmu. A pak jsme se odtáhly, protože nám docházel kyslík. Dívaly jsme se přímo do očí. ,,Tohle kamarádi nedělají." šeptla.

 ,,Třeba nechci být jen kamarád." šeptl jsem a znovu se přilepil na její rty. Spolupracovala.

 ,,Já taky ne."

__

C'moooooon! Co myslíte budou zase spolu?

Jak to dopadne s Chriss a její mámou?

Moc otázek a odpovědi vím jen já, no teda ještě ne:DD

Tori plz xddddddd

m.l.w.5sos // c.h.Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα