78.

2.7K 189 7
                                    

,,V tu dobu jsem se do tebe zamiloval.“ Řekl jsem a dal jí pusu na líčko, čekal jsem její reakci, nic, jen koukala před sebe a usmívala se. ,,Co je?" zasmál jsem se.

,,Nic, já jen, že ty mi vždycky umíš zvednout náladu." zasmála se. Její nakažlivý smích, nikdy mě neomrzí. ,,Měli by jsme jít za nimi dolů."

Seběhli jsme schody a hned měla okolo krku Ashtona, to brzo. ,,V pohodě?" zeptal se zděšeně Ash. ,,Bál jsem se, že se udusíš, já vím, že jsem za tebou měl jít hned, co si vyšla z nemocnice, ale to si tě převzal Calum, proti němu nemám šanci, když se jedná o tebe." ušklíbl se. Si piš, že nemáš šanci. Když je se mnou, nepřiblíží se k ní nikdo.

,,Jo jsem v pohodě." usmála se.

,,Bál jsem se, že to bude jako před tím. Před pár lety si se mi málem z kolapsu neprobudila." třepal se mu hlas.

,,Nemluv o tom Ashi." pohladila ho po líci, čapla mě za ruku a odtáhla do obyváku.

,,Proč si mi neřekla nic o astma?" zeptal jsem se, chci aby se mi svěřovala se vším a tohle je docela podstatná věc.

,,Nebylo to nutný." lehce se usmála a dál sledovala twitter, chodili jí tam výhružky, nadávky a další hnusy.

,,Nechci aby sis to četla, nechci aby tě to trápilo." podíval jsem se jí přímo do očí. Vážně nechci, aby si s tím dělala těžkou hlavu.

,,Calume vrať mi ten mobil." okřikla mě, když jsem jí ho vzal z ruk. Byla rozkošná, když se zlobila.
,,Si tak nomofóbní Victorie." zasmál jsem se.

,,Nejsem na mobilu závislá!" okřikla mě, ruky si překřížila na hrudi a nafoukla škraně.

,,Tak mi no na chvilku nech." Ne já prostě musel. Musel jsem ji píchnout prstem do škraně, nemohl jsem si pomoct. Vražedně se na mě podívala a pak mě přetáhla polštářem.

,,Blbečku, vrať mi ten telefon!" vyjekla a skočila na mě. Seděla na mě a natahovala se pro mobil.

,,Dělání dětí se nechte na potom." řekl Mike a sedl si na křeslo naproti nám s mobilem v ruce a mířil na nás.

,,Co jdeš točit porno?" zasmál jsem se.

,,Ne jen vás točím na instagram, pokračujte." ušklíbl se a dál mířil telefonem na nás.

,,Idioti." řekla Tori a slezla ze mě, sedla si do tureckého sedu kousek dál a hrála uraženou.

,,No ták lásko." nic neříkala, jen se na mě zamračila. Chtěl jsem jí dát pusu na krk, ale odtáhla se. ,,No ták Tori. Kousnu tě." zasmál jsem se a začal jí kousat do ramene.

,,Nech mě." řekla dost hnusně a otočila se ke mě zády.

,,Díky Mikeu." vraždil jsem ho pohledem, i když za nic nemohl. Jen rozmáchl rukama. Sedl jsem si těsně za ní, nohy natáhl vedle ní, ruky obmotal kolem jejího tenkého pasu a hlavu si opřel o její záda. V kapse mi zase začal vibrovat mobil a ten její v mé ruce taky. Spamy na twitteru, co tentokrát?

Mike nás zase vyfotil, zase. 'Žehlí si problémy, Tori nedej se:DD' @Victoria_Allison_Irwin @Calum5sos ,,Mikeu zabiju tě!" zasmál jsem se. Jen se na mě ušklíbl a dál se věnoval mobilu. Další nomofóbní člověk. ,,No ták, už se nezlob." zamumlal jsem jí do zad. ,,Brouku, nenuť mě žadonit." řekl jsem a zabořil jsem noc do jejich vlasů. Vím, že se jí to líbí a vždycky povolí.

,,Fajn, fajn a už mi nedýchej za krk, mám pak husinu a ty to víš." vyjekla a dala mi malou facku.

,,Vím no proto to dělám." mrknul jsem na ni. Ani jsem si nevšiml, že se na nás dívají všichni. ,,No co? Nemáte lepší věci na práci?" rozmáchl jsem rukama.

,,Jste lepší jak telka." řekl Luke. ,,A je fakt vtipný vidět nasranou tučňačku." uchechtl se.

,,Já nebyla nasraná." odsekla Tori.

,,Néé vůbec." zasmála se NIKI.

,,No dobře hleďte si svého." řekl jsem a všechny probodl pohledem.

,,Jdu na balkón." řekla Tori a já šel jako pudlík za ní. Ještě si pro něco skočila do pokoje a pak spokojeně vešla na balkón, nebyla moc velká zima, na mikinu akorát. Stála ke mě zády, slyšel jsem cvaknout zapalovač.

,,Nehodláš doufám kouřit, pokud ano tak to zahoď hned!" zařval jsem, aniž bych si ujasnil v hlavě jak jsem zněl. Musela se mě leknout, protože nadskočila. Neposlouchala mě dál cvakla zapalovačem a já už viděl světlo, zapalovač dala na stůl a otočila se na mě. Tak krásná, hnědé válenky, legíny s norským vzorem a černé tričko v každé ruce držela prskavku a usmívala se. Při každém pohledu na ni mám pocit, že jsem s zase zamiloval. Jen jsem se usmál a popošel k ní. ,,Promiň, myslel jsem si, že no víš." poškrábal jsem se na zátylku.

Do jedné ruky mi dala prskavku, která už skoro dohořela. Jednou rukou jsem si ji k sobě přitáhl a políbil jí. Při našem polibku se ze zdola ozvalo "ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK!" všude třískali petardy, ale my nepřerušovali spojení našich rtů.

,,Tak šťastný nový rok." řekl jsem, když jsem se odtáhl a dal jí pramínek vlasů za ucho.

..Šťasný nový rok." řekla a zase spojila naše rty, prskavky už dohořeli, jen jsme je hodili na zem. Ruky obmtala okolo mého krku a já ty svoje okolo jejího pasu.

,,Šťastný nový rok vy dvě hrdličky, jdeme na petardy." zasmál se Ash. Zase jsem byl tak mimo, že jsem si nevšiml, že všichni už stojí na balkóně.

,,Asi jsme vážně lepší jak televize." šeptla mi do ucha.

,,Co jim takhle předvést pořádnou válku jazyků?" zavrněl jsem jí do ucha naoplátku já, přičemž jsem schytal jen pěstí do hrudi a oslovení blbečka. ,,No co:" rozmáchl jsem rukama. ,,Někdo jim musí ukázat jak se to dělá." zasmál jsem se.

,,Kdo co jak dělá?" zeptal se zaraženě Ash.

,,Ehm, no, petardy?!" zasmál jsem se.

,,Chceš si jednu vystřelit? Máš šancui, ber dokud nabízím." nabídl se Ash a podával mi zapalovač.

,,Ne to je dobrý, letos se obejdu bez toho." ušklíbl jsem se a dal ruky do obraného gesta.

Celý večer, no večer, Nový rok jsme si užívali. Všechno šlo až moc dobře, ale pak...

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now