92.

2.2K 191 25
                                    

,,Cale pohni nebo to nestihneme!" vyjekla jsem na něj, když se obouval, ano správně, jedeme na koncert Katy Perry. Nasedli jsme do auta a Cal jel jako hovado. Bála jsem se o svůj život. Cal je dobrý řidič, ale když se jedná o koncert Katy Perry jezdí i na červenou a 120 v místech kde se má jet 50. ,,Bože, chceš nás zabít?!" vyjekla jsem a zabořila se víc do sedačky.

,,Ne jen to chci stihnout." usmál se a pohladil mě po stehně.

,,Super a víš co chci já? Žít ještě minimálně dalších šedesát let. Takže se laskavě věnuj řízení a né mě. Bože měla jsem řídit já." řekla jsem už trošku klidněji, protože Cal zpomalil.

,,Už jsme tady." doširoka se usmál Cal a vylezl z auta.

____

Koncert byl totálně mega boží!! Katy vážně válela a byla jsem hrozně ráda. Viděla jsem šťastného Caluma, který vážně místami slintal. Sem tam jsem do něj musela drbnout, aby si utřel sliny. Teď přišel čas jít do backstage, protože můj milovaný bratříček sehnal VIP lístky.

,,Omg Tori, tam je Katy." řekl Calum a drtil mi ruku.

,,Aspoň vím, jak ses cítil, když jsem poprvé viděla Connora." protočila jsem oči a cítila, jak se ve mě začíná vařit krev.

,,Nežárli." šeptl mi do ucha.

,,Hele tebe znám ty si Calum Hood, ze skupiny 5 Seconds of Summer. Ten co si myslí, že jsem nejvíc sexy žena na světě." zasmála se Katy. ,,A ty si, počkej mám to na jazyku." zamyslela se.

,,Victorie Irwin, sestra Ashtona. A teď řekněme, že i bývalá přítelkyně Caluma Hooda." usmála jsem se a Cal se na mě zamračil.

,,A jo, už si vzpomínám, viděla jsm vaši fotku v bulváru, stává se z vás jeden z nejslavnějších párů. Samozřejmě nemůžete překonat Larry a nebo Muke to lidi shipujou asi nejvíc, ale taky se o vás dost baví." usmála se na nás a oba jsme na ni koukali s otevřenou pusou. Cal nejspíš oněměl a já si v hlavě pomalu připravovala srozumitelnou větu.

,,Díky Katy, Calum nejspíš oněměl." Katy se zasmála, ty bláho já rozesmála Katy Perry!! ,,Jo chtěla jsem ti říct za nás oba, že jsi totálně boží! Nejlepší zpěvačka na světě." usmála jsem se.

,,Díky." usmála se.

,,Katy za pět minut odjezd." řekl velký chlápek, nejspíš její ochranka.

,,Já se s vámi loučím, ale kdyby něco napiš na Twitteru." mrkla na mě a odešla.

,,Asi jsem se právě skamarádila s Katy Perry." vydechla jsem a podívala se na Caluma, který pořád sledoval místo, kde předtím stála Katy. Jeho malý mozek nejspíš zpracovával informace.

,,Ž-že s-si se CO?!" vyjekl a vyvalil na mě oči.

,,Že jsem se nejspíš skamarádila s Katy Perry." pokrčila jsem rameny a táhla ho k autu. ,,V tomhle stavu nejsi schopnej řídit." mrkla jsem na něj, když si sedal za volant. ,,Takže řídím já."

____

Auto jsem zaparkovala před domem a podívala se na Cala, který měl pořád vyvalené oči. ,,Vidím to tak, že si dáš ledovou sprchu, aby ses probral." ušklíbla jsem se a táhla ho do domu.

,,Tak co jakej byl koncert?" zeptal se na chodbě Mike, nejspíš právě odcházel za Annie.

,,Boží." vyjekla jsem a zatáhla Cala do pokoje. Sedl si na postel a pohled měl zabořený do země.

,,Pořád tomu nemůžu uvěřit." vydechl.

,,Čemu?" nazdvihla jsem obočí a sedla jsem mu na nohy.

,,Viděl jsem Katy Perry byla tak blízko. Ty vole Katy Perry se skamarádila s moji holkou." vyvalil na mě oči. Jen jsem se zasmála.

,,Ty si pako." dala jsem mu pusu na tvář.

,,Promiň byl jsem z ní mimo. Když ona byla tak SEXY!" řekl a zkousl si spodní ret.

,,Jo a co jsem pak já?" vyjekla jsem.

,,Ty si moje holka, ty se nepočítáš." mávl rukou jako bych byla vzduch.

,,Jo, tak když se nepočítám, tak si dneska spi sám. A nebo víš co, můžeš si jet spát za Katy Perry." vyjekla jsem vzala jsem mobil a šla dolů do obyváku. Sedla jsem si za Pixie ke krbu a vlezla na twitter. Řekla bych, že Chriss a Ash zase odešli, Michael a Annie jsou taky pryč, Luke nejspíš spí a já nutně potřebuju s někým mluvit. Potřebuju aby mě někdo vyslechl a Calum nepřichází v úvahu. Connor. Ten mi vždycky pomůže.

V: Ahoj Honey můžu s tebou mluvit?

C: Ahoj Babe co se stalo?:O

V: Nejspíš jsem se zase pohádala s Calumem:/

C: Co tentokrát?!

V: Řekl přímo přede mnou že Katy Perry je sexy, a když jsem mu řekla a co já, řekl, že se nepočítám. Tak sem mu řekla, že si může spát s Katy.

C: Hele, sice obdivuju, že váš vztah takhle drží, ale Calum už mě sere, nejradši bych mu teď hned rozbil hubu!!!!

V: Si milej:) Udělej mi tu radost a napiš mi nějakej vtip, nebo zase propadnu slzám a to já nechci.

C: Oh babe nebreč kvůli němu jě to debil! Možná tě to nepobaví, ale řeknu ti mám tě rád Tori a Calum je debil, že se k tobě takhle chová. Neváží si toho co má, já kdybych udělal něco takovýho omluvil bych se ti, třeba bych ti koupil kytku nebo tak. Ale on je debil ho to nenapadne.

V: Mám tě ráda a díky:) aspoň jsem se trošku usmála.

C: To jsem rád:) Hele Babe, už jen pár měsíců a zase tě uvidím. Těším se a kluci taky:* Ale já nejvíc, dotknou se tě a budou bez koulí. Naposledy co o tobě Brad básnil jsem ho kopl.

V: Chudák:'DD

C: Vidíš, aspoň ses usmála, hele už musím, zatím:) Ještě se ozvu.

V: Zatím^__^ Budu čekat:*

Odeslala jsem zprávu, lehla si vedle Pixie a hladila ji po zádech. ,,Pixie, má můj vztah s Calem ještě cenu?" lehce jsem se usmála, protože mi olízla obličej.

,,MÁ CENU!" vyjekl Cal, přeskočil sedačku a sedl si vedle mě.

,,Pořád se hádáme kvůli nějaký blbosti." řekla jsem a posmrkla. ,,Já se nechci hádat." Podívala jsem se na něj.

,,Já taky ne. Miluju tě." řekl a já si o jeho rameno opřela hlavu.

,,Já tebe taky." usmála jsem se a on propletl naše prsty.

,,Náš vztah přežije vážně všechno." uchechtl se a stiskl moji ruku.

Zavibroval mi v ruce mobil, přečetla jsem si sms, byla od neznámého čísla.

'Dlouho vám to nevydrží -NH xx'

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now