37. Sorry sis

4.1K 210 11
                                    

Tori

,,Michaeli řekl jsem ti, ať se od ní držíš dál do prdele!" zařval na něj Cal, když seběhl schodiště. V tu chvíli jsem si myslela, že se domlátí, oba si vyměňovali vražedné pohledy, až z toho šel mráz po zádech.

Michael mě pořád přimačkával ke zdi, vážně, taková napjatá atmosféra u nás doma ještě nebyla.

,,Cale.." řekla jsem skoro neslyšně, Calum žduchl Michaela na stranu a stoupl si přede mně.

Michael narazil zády do zdi, a když se vzpamatoval, dal ruku v pěst a chystal se Cal uhodit. Rychle jsem Caluma chytla za ruku a odtáhla ho, takže jsem ránu dostala já. Než se ti dva idioti vzpamatovali, ležela jsem na zemi a svíjela se v bolestech.

,,Do hajzlu, co jsem to udělal!" řekl vyděšeně Mike a dal si ruky za hlavu.

Cal mě chytil do náruče a odnesl na sedačku, ,,Tori, si v pohodě??!" byl opravdu vyděšený.

,,J-jo jsem v, v pohodě." Pousmála jsem se a jednou rukou ho pohladila po tváři.

Cal se zvedl a podíval se na Mikea ,,Podívej se, co si udělal! Podívej se, co se stane, když se nám motáš do vztahu!" zařval na něj Calum.

,,DOST!" zařvala jsem a chytla se za břicho, docela hodně to bolelo. Oba ke mně přiběhl. ,,Přestaňte hned." Řekla jsem už trošku tišším hlasem. ,,Uvědomujete si co děláte? Za co já můžu?" nechápavě se na mě podívali.

,,Rozdělila jsem vás, než jsem přijela byli jste kamarádi. A teď se tady chcete domlátit! Kurva vzpamatujte se." Hlavu jsem položila na polštář a oddechovala.

,,Ale Tori já.." začal Mike mluvit.

,,Ne Mikeu," zarazila jsem ho. ,,Miluju Caluma, tak to bylo a tak to i bude, promiň." Sklopil hlavu, otočil se, vzal klíče od auta a praštil dveřmi. Cítila jsem se hrozně, ublížila jsem mu.

Cal si vzal moji ruku do té své a hladil ji palcem. ,,Už je to v pohodě, nemusíš mít takovou starost." Pousmála jsem se, jasně bolelo to, ale dalo se to vydržet, zas tak moc křehká nejsem.

Nějak jsem se posadila a nechala se obejmout od Calum, ,,On se uklidní neboj se." Pousmál se, úsměv jsem mu oplatila a posadila se mu do klína, jednu ruku mi obmotal kolem pasu a druhou položil na moje stehna. Chytla jsem ho za krk a začali jsme se líbat.

Calum

Jednu ruku jsem jí přejížděl po stehně a druhou pod tričkem, na zádech, cítil jsem, jak se snaží probojovat do mé pusy. Nechal jsem jí volný průběh.

Zase jsme museli přestat, klapla klika a otevřeli se dveře, vešel Ashton. ,,Takže dneska jsme měli jen čtyři hodiny, a zítra na to seru." Řekl, sedl na sedačku a svůj pohled přesměroval na nás. ,,Jé já sem vás vyrušil? Sorry sis!" řekl a jak malá holka odběhl do pokoje.

Tori

,,To je ale Pako." Řekla jsem a Cal se zasmál, chytil mě do náruče a donesl do pokoje, zasekla jsem bolestí, pořád mě bolelo břicho. Zděšeně se na mě podíval ,,To je v pohodě." Uklidňovala jsem ho.

Položil mě na postel, očima mě se skenoval od hlavy až k patě a svůj pohled zastavil na břichu, na kterém jsem měla ruku. ,,Vyhrň si tričko." Pousmál se.

,,Proč?" nechápala jsem.

,,Dělej a nemel." Přistoupil blíž, vyhrnul mi tričko trochu nahoru, přejel mi mráz po zádech, když jsem viděla jeho zděšený výraz.

,,Cale co je?" snažila jsem se posadit.

,,Takže za prvý, budeš tam mít monokla jako prase, a za druhý do prdele Tori vážně si myslím, že by si měla začít jíst." Zasmál se.

,,Ty si debil." Protočila jsem oči.

,,Co, že to jsem?" ušklíbl se a sednul si na mě.

,,DEBIL." Jednou rukou mi chytil ruce, takže jsem se nemohla bránit a druhou mi přejížděl u podbřišku, cukala jsem sebou, protože to docela lechtalo.

,,Hoode přestaň." Přecedila jsem přes zuby.

Naklonil se ke mně a políbil mě. Přesunul se na můj krk a obsypával ho polibky, zaklonila jsem hlavu a do ticha řekla: ,,Cale." Podíval se na mě, pousmál se a skousnul spodní ret, snažil se napodobit Lukase, sice Luke to umí líp, ale Cal u toho vypadá rozkošně.

Začal mi stahovat kalhotky, když v tom. ,,JSME DOMA!" zařvala NIKI ze spodního patra.

,,Do hajzlu, tady si nikdo ani v klidu zamrdat nemůže že!!" zařval Cal a já chytla nehorázný výbuch smíchu, ti dole z toho měli asi taky docela prdel, když se smáli jak polena.

Rychle jsem se běžela obléct, šedé legíny, tílko a černou mikinu. Vyčesala jsem si vlasy nahoru a podívala se na Cala, seděl na posteli se psím pohledem.

,,Ale noták." Přišla jsem k němu, dala jsem mu pusu na tvář a do ucha mu pošeptala: ,,Večer." Vzala jsem ho za ruku a odtáhla ho dolů.

,,Ahoj Tori, tohle je Chriss."pousmála se NIKI.

,,A-Ahoj." Řekla krásná brunetka v předsíni.

,,Ahoj Chriss, NIKI mi o tobě vyprávěla." Usmála jsem se na ni. Úsměv mi oplatila a šli jsme si sednout do obýváku.

,,ASHTONE!" zařvala jsem.

,,NO?!" přiběhl a ty pohledy, které si vymněnili s Chriss, oh láska na první pohled.

,,A-Ahoj Ashi." Zakoktala se a začervenala se.

,,Ahoj, ty jsi Chriss, že? Viděl jsem tě párkrát na chodbě ve škole, chodíš do třídy s Tori a NIKI že?" usmál se od ucha k uchu. Nevím co jsem měla sledovat první jestli NIKI a Lukea, kteří vypadali, že si to za chvilku rozdají na pohovce, nebo Ashtona a Chriss.

Chriss přikývla Ashtonovi na otázky, byla tak rozkošná. Seděla jsem na Calumovi, jednu ruku měl na mém pozadí a Ash ho jen zabíjel pohledem. Musela jsem se pousmát nad Lukem a NIKI, nad Chriss a Ashem, ale zas mi klesl úsměv, když jsem si vzpomněla na Mikea.

Najednou Mike rozrazil dveře, podíval se na nás, sklopil hlavu a odešel k sobě...


m.l.w.5sos // c.h.Où les histoires vivent. Découvrez maintenant