172.

2.1K 177 13
                                    

,,Jsi to nejhorší co mě v životě potkalo." řekla jsem a snažila se znít vážně.

,,Ironie?" zeptal se a usrkl z pití.

,,Ne." odsekla jsem.

,,Možná by si zasloužila potrestat, aby jsi si dávala pozor na pusinku princezno." šeptl mi do ucha a otřel se o něj špičkou jazyka. Obrala mě husí kůže a já se zatřásla.

,,Hoode stop." přecedila jsem přes zuby. Jeli jsme domů.

_

,,Lásko? Co kdyby jsme jeli na pláž?" zeptal se Calum a za boky si mě přitáhl k tělu.

,,Klidně." přikývla jsem. Ze skříně jsem vytáhla plavky a Calumovu velkou bílou košili. Černý klobouk a sluneční brýle. ,,Můžeme?" zeptala jsem se Caluma, který stál v obyváku. Už měl i nachystané věci. Přikývl. Nasedli jsme do auta a vyjeli směr pláž. Rozdělali jsme deku a shodili ze sebe přebytečné oblečení. Než jsem se nadála, už jsem byla přehozená přes Calumovo rameno.

,,Budeš hodná holka?" přehodil si mě do náruče a dal kousek nad vodu, kterou měl po kolena.

,,Budu, jen mě nepouštěj." řekla jsem a chytl se ho víc okolo krku. Povzdechl si a hodil mě do vody. ,,Tak tohle si přehnal!" vyjekla jsem a rozběhla se proti němu. Skočila jsem mu na záda a on spadl obličejem do písku.

,,Victorie!" přecedil přes zuby.

,,Ano lásko?" uculila jsem se.

,,Tohle si vypiješ." zasmál se a rozběhl se proti mě. Několik hodin jsme takhle blbli, topili se, hledali mušle, cákali po sobě. Líbali se, ale to je vedlejší.

_

Ležela jsem na dece a opalovala se, než jsem na sobě pocítila stín a následně mě zastudily kapičky vody dopadající na má záda.

,,Calume." vyjekla jsem, když si na mě lehl a podepřel se lokty vedle mojí hlavy. ,,Studíš." obrala mě zima a naskočila mi husí kůže.

,,Pomsta." zavrněl mi do ucha. ,,A teď pojď do vody." dodal a táhl mě vstříc neznámu.

_

Teď momentálně sedíme na břehu. Každou chvilku do našich noh narazí vlny, z teplého, průzračného moře. Je to dost příjemné, abych pravdu řekla. Slunce zapadá, a mě tahle chvilka přijde hrozně romantická. Nevím jak Calumovi, ale mě ano.

,,Lásko?" probudil mě z přemýšlení Calumův hlas.

,,Mmm?" zamrmlala jsem a pootočila pohled k němu. Jeho rty přiložil na ty moje. Po chvilce se odtáhl a lehce zvedl koutky.

,,Miluju tě." šeptl mi do rtů.

,,Já tebe taky a víc než si dokážeš přestavit." usmála jsem se. Za líce si ho přitáhla k sobě a svalila ho do písku. Nepřerušovalo se spojení našich rtů. Ležela jsem na něm celou váhou a lokty se podpírala vedle jeho hlavy. Rukou jsem mu prohrábla jeho mokré a slepené vlasy, od slané vody. Ruky měl spojené na mých odhalených zádech a hladil mě.

,,Nechceš ještě do vody?" zeptal se a upravil mi vlasy, které mi padaly do obličeje.

,,Slunce už skoro zapadlo a vodu bude studenější, než jaká byla odpoledne." odpověděla jsem.

,,No a?" nazdvihl obočí. Vzal mě do náruče a šel do vody. Když voda byla, něco málo nad můj pas. Obmotala jsem nohy okolo Caluma a přitáhla se blíž k jeho polonahému tělu. Těžce se mi dýchalo a chvěla jsem se při každém jeho doteku.

Dlouho nic nebylo. Myslím tím sex. Neříkám, že ho nechci. Chci, to ano, ale ne teď. Ne, takhle, když jsme po hrudník ve studené, slané vodě. Myslím, že je čas být zase ta nedostupná.

,,Začíná mi být zima." šeptla jsem.  Po mém těle stékaly chladné kapičky vody a po jeho taky. Byl tak nehorázně sexy.

,,Zahřeju tě." usmál se a přimáčkl si mě víc k tělu. Mezi našemi těly by neprošel ani papír. Čela jsme měly opřený o sebe, nosy se nám třely.

Navzájem jsme si kradli kyslík, ale nevadilo nám to. Chytila jsem ho za líce a rychle přirazila jeho rty na ty moje. Začaly se o sebe třít ve stejném rytmu. Nejdřív pomalu a vášnivě. Potom rychleji s chtíčem. Odlepila jsem se, protože mi docházel kyslík a zadívala se do těch dokonalých očí.

,,Já-já.."

,,To je v pohodě. Nechci na tebe tlačit." usmál se a znovu se spojil naše rty, ale jen na chvíli. Lehce jsem zvedla koutky a zadívala se na místo, kde před tím bylo slunce. Bylo. Nebe ovládly hvězdy a vycházející měsíc v úplňku. Byla to nádherná chvilka.

,,Možná by jsme už měli jít." usmála jsem se.

,,Mě se nechce." udělal na mě puppy pohled. Povzdechla jsem si, ještě chvilku jsme dělali blbosti a pak jsme jeli domů.

_

,,Přestaň se mi už smát." přecedil přes zuby, když jsme došli domů.

,,Ale mě to přijde hrozně vtipný." zasmála jsem se.

,,Co se tady děje?" zeptal se Luke.

,,Tučňáčku." vyjekla jsem a skočila na něho. ,,Calum si sedl na medúzu." šeptla jsem a on se začal nekontrolovaně smát.

,,Haha." zasmál se ironicky Calum.

,,Můžete nám vysvětlit proč se smějete?" zeptal se Ash s ostatními ve dveřích.

,,Calum si sedl na medúzu." zasmál se Luke a ostatní se začali smát taky.

_

Už nějakou dobu sedíme na zahradě. Grilujeme. Pije se, zpívá se, jí se. Sedím na Calumovi obkročmo. S rukou na jeho zátylku a zádech. On má ruky na stejné pozici. Jeho jazyk zkoumá každý kousek mojí pusy. Naše jazyky se o sebe třely ve stejném rytmu. Ani Ash, který vedle nás hraně kašlal nepomohl. Alkohol v nás dvou dělal svoje.

,,Zazpíváme si?" zeptal se Ash a podal kytary. Jednu Calmovi, aby ho nějak zaměstnal. ,,Tori?" nazdvihl obočí a já věděla o co mu jde. Prvně jsem protestovala a pak jsem mu na to kývla.

So come on, let it go
Just let it be
Why don't you be you
And I'll be me

Everything that's broke
Leave it to the breeze
Let the ashes fall
Forget about me

Come on, let it fall
Just let it be
Why don't you be you
And I'll be me

And I'll be me

,,Wow." řekla Annie.

,,Co?" nazdvihla jsem obočí. ,,Jdu spát." řekla jsem a radši odešla.

,,Jdu taky." slyšela jsem za sebou Caluma.

,,Nejdeš Hoode." přecedil přes zuby Ash.

,,Polib mi Irwine."

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now