185.

1.7K 179 12
                                    

,,Přestaň." přecedila jsem přes zuby jeho směrem.

,,Ale já tě chci, a chci tě teď." šeptl mým směrem.

,,Tak dost vy dva!" zařval Ash a všichni sebou cukli. ,,Mrdat si můžete nahoře! Ne u večeře!" zařval znovu.

,,Dobře." Calum mě čapl za ruku  a utíkal nahoru.

,,HOODE!" to bylo poslední co jsem slyšela, pak za mnou Calum zabouchl dveře. Natlačil mě na ně a ušklíbl se.

,,Promiň kočičko, ale už tě chci." zavrněl mi do ucha a začal mi sundávat šaty. Spolupracovala jsem a začala mu rozepínat košili. Přilepila jsem se mu na krk a obsypávala ho polibky. Calum zamkl a pak mě vzal do náruče. Položil mě na postel. Moje šaty už byly někde na zemi a jeho košile taky.

Jednou rukou se podepřel vedle mé hlavy a druhou mi zajel do kalhotek. ,,Na to, že jsem se tě ani nedotkl jsi dost vlhká." neodpustil si poznámku.

,,Divíš se?" nazdvihla jsem obočí. Bez varování do mě zajel hned jeho  třemi dlouhými prsty. Zasekla jsem bolestí.

,,Promiň." uculil se a začal s prsty rychle kmitat.

,,Doprdele Calume!" vyjekla jsem a zaklonila hlavu. Pootevřela jsem pusu a přivřela oči. Projela mnou vlna energie, tohle není dobrý. Perverzně se usmál a zrychlil tempo. Pomalu přestávala a stáhl mi kalhotky. Ležela jsem pod ním nahá, zatím co on měl jen kalhoty.

Líbal mi vnitřní stranu stehen, přešel ono místo a od podbřišku jel rty, přes břicho, prsa, bradu až ke rtům. Naše rty se třely ve stejném rytmu. On je něco jako dorga, ale neničí mi život. Jednou rukou si sundal kalhoty i spodní prádlo, a pak ji položil na můj odhalený bok, zatím co druhou se podpíral vedle mojí hlavy.

Cítila jsem, jak jeho prsty pomalu kloužou po mojí pokožce. Užívala jsem si každičký dotek. Chytla jsem ho za pas a přetočila pod sebe. Ležela jsem na něm celou váhou a lokty se podpírala vedle jeho hlavy.

,,Víš, že ti miluju?" upravil mi pramínek vlasů za ucho.

,,Ale né tak jako já tebe." usmála jsem se. Otočil nás, takže jsem zase ležela pod ním. Opatrně do mě vnikl a začal přirážet.

,,Kurva Hoode!" vzdychla jsem. Jeho tempo mě zabíjelo.

,,Copak princezno?" zavrněl mi do ucha a dotkl se ho špičkou jazyka. Zalapala jsem po dechu. Z našich úst se ozývaly hlasité vzdechy.

,,Při-Přidej." vzdychla jsem a Calum nabral na tempu. Ztrácel kontrolu nad svým tělem. Moje tělo začala ovládat ta mě známá vlna rozkoše. Calum párkrát přirazil a udělal se i on. Udýchaně padl vedle mě a přitáhl si mě do objetí. ,,Jdu do sprchy, jdeš taky?" zeptala jsem se.

,,Půjdu po tobě. Měl bych chutě a na druhý kolo nemám náladu." podíval se mi do očí.

,,Děje se něco?" zeptala jsem se. Začínala jsem se mírně bát.

,,Nic vážnýho." odmlčel se. ,,Jen, že letos můj dárek trumfneš na sto procent. Mám pro tebe jen maličkost nic extra. Neměl jsem nápad a vím, že třeba s něčím jako je auto by si mě poslala někam." uchechtl se.

,,Neboj se. Já mám pro tebe jen taky maličkost. Protože vymyslet dostatečný dárek pro tebe je nadlidský výkon!" vyjekla jsem a šla do koupelny.

Vlezla jsem do sprchy a nechala na sebe padat kapky vody. Na vlasy jsem nanesla šampón a vmasírovala si ho do nich. Vůně melounu provoněla celou koupelnu. Opláchla jsem se, osušila se a oblékla se. Vešla jsem do pokoje, kde Calum koukal do stropu.

,,Můžeš tam jít." usmála jsem se. Cal se zvedl a s úsměvem prošel okolo mě.

,,Victorie?!" zařval. Dobře začínám se bát. Vešla jsem za ním do koupelny. ,,Co to je?" zeptal se podrážděně a v ruce měl žiletku.

,,Ehm... žiletka?" pokrčila jsem rameny.

,,Co tady dělá?" zeptal se.

,,Ehm.. leží?" znovu jsem pokrčila rameny.

,,Ukaž mi ruky?" zavrčel. Neochotně jsem natáhla ruky před sebe. Viděl jen staré rány, které se hojily a jizvy.

,,Promiň, já..." nedokončil to, protože jsem mu přiložila ukazováček na rty.

,,To je v pohodě. Já chápu, že máš strach." usmála jsem se.

,,Kdy jdeš zase k Tylerovi?" odbočil od tématu.

,,Ehm v pátek. Je pondělí. Takže za dlouho." usmála jsem se.

,,Vykoupu se a hned jsem u tebe." otřel se mi o rty a já zase zmizela v pokoji.

Lehla jsem si a rekapitulovala co se dneska stalo. Vzpomínala jsem, pak jsme zdobili stromek, pak jsem našla ty šaty a dopis od mámi, přijela babi, večeřeli jsme a Ash je na mě nejspíš naštvanej. Výborně. ,,Cali, jdu za Ashem." zavolala jsem na něj.

Zaklepala jsem Ashovi na dveře. ,,Dále." ozvalo se. Otevřela jsem dveře. Chriss ležela na posteli, měla vyhrnuté tričko a Ash k bříšku mluvil. Bylo to rozkošný.

,,Ashi máš minutku?" zeptala jsem se. Ash se zvedl a šel se mnou na chodbu. ,,Jsi naštvaný?" zeptala jsem se na rovinu.

,,Možná trošku." poškrábal se na zátylku.

,,Mám tě ráda. Moc." obejmula jsem ho.

,,Ty víš jak si mě získat, že?" uculil se. Vzal mě za nohy a přehodil si mě přes rameno. ,,Ale stejně ti naplácám. Protože zlobíš." zasmál se a vyhrnul mi tričko trošku výš, protože bylo moc dlouhé. Začal mě mlátit po zadku a já se začala smát. ,,Ještě se mi budeš smát? Ta to přijde horší trest."

,,C'mon daddy." vyjekla jsem. Sešel dolů a hodil mě na sedačku. Začal mě lechtat.

,,Ne Ashi to je dobrýýý!! STOOOP!" zařvala jsem a přetáhla ho polštářem co jsem měla po ruce.

,,Nebo?" nazdvihl obočí.

,,Nebo se počůrám." vyjekla jsem a neměla k tomu daleko.

,,No a co?" uculil se.

,,Budeš si to vytírat a kupovat novou sedačku!" vyjekla jsem znovu.

,,Princ už běží!!!" ozvalo se ze schodů, na kterých stál Calum. Oba jsme se na něj pobaveně dívali. ,,Co je?" vyjekl jak malý dítě.

,,Jsi nahej."

m.l.w.5sos // c.h.Kde žijí příběhy. Začni objevovat