87.

2.2K 195 5
                                    

,,Ale my víme, že si ji požádal o ruku, Michael něco psal na twitter, jen jsme nevěděli jestli spolu pořád něco máte." usmála se Emili. No nene ta holka se na mě usmála.

,,Přejeme vám to hodně, sluší vám to." usmála se černovláska a pak začal film a Calumovi neustálé připomínky a narážky na Dylanovu osobu.

,,Musíš urážet jednoho z mých manželů?!" řekla jsem podrážděně, protože už mě to celkem štvalo.

,,A proč tam ten debil běžel, já bych se snažil přežít a né riskovat život za ostatní." vyjekl a rukou ukázal na plátno.

,,No protože on není sobeckej srab jak ty." řekla jsem a překřížila si ruky na prsou. Do konce filmu Calum mlčel a cpasl si do pusy radši popcorn.

____

Vylezli jsme z kinosálu jako poslední Cal mě chytil a ruku a přitáhl k sobě. ,,Potřebuju něco v erotikshopu deš tam se mnou?" ušklíbl se na mě.

,,Co potřebuješ zrovna tam?!" vyjekla jsem.

,,Chtěl jsem pouta." ušklíbl se.

,,Jo, tak takovýhle experimenty si zkoušej u někoho jinýho Calume." řekla jsem a uhla pohledem.

,,No ták, chci mít nad tvým tělem definitivní nadvládu." šeptl a dal mi dlouhou pusu.

,,To máš i tak tak na co pouta?" zeptala jsem se.

,,Taky pravda NIKI jedny má, jedeme domů." výtězně se usmál a táhnul mě k autu.  Je zhruba šest hodin, venku už panuje tma. Nasedli jsme do auta a jeli směr NIKI pro Calumovi vysněný pouta.

____

,,Jako vážně?" zeptala jsem se, když si Calum sedl do auta s vítězným úsměvem a poutama v ruce. ,,Máš od toho aspoň klíče?"

,,Na tyhle mít klíče nemusíš, maj to spešl tlačítko." ušklíbl se a nastartoval auto.

,,Vážně musím?!" zaskuhrala jsem.

,,Jop." usmál se a já sklopila pohled. ,,Neboj se neutáhnu je moc." šeptl mi do ucha a dotkl se ho, obrala mě husina a já se celá zatřepala. Jen se usmál a odjel k nám domů.

___

Došli jsme do pokoje a Calum zamkl. ,,Všechno nejlepší lásko." šeptla jsem a podala mu tašku.

,,Co všechno si koupila?" zasmál se.

,,Něco málo." usmála jsem se. Vytáhl náramky a na jeho obličeji byl vidět úsměv.

,,Děkuju princezno." dal mi pusu na nos a nasadil si náramky.

,,Obleč si tu košilu." řekla jsem a hodila ji po něm. Začal si pomalu sundávat tričko, bože, on moc dobře ví, že mi to nedělá dobře.

,,Připadám si jak buzna." řekl, když se podíval do zrcadla.

,,Ty vypadáš tak nehorázně sexy." řekla jsem bez toho aniž bych si neuvědomila, že jsem to řekla nahlas. Otočil se na mě a začal se usmívat jako sluníčko. Ne už to nevydržím, přišla jsem k němu a namáčkla ho na zeď. Začal jsem mu rozepínat knoflíky od košile a nepřerušovala jsem spojení našich rtů, pokud to půjde dobře bude po mém a budu mít nadvládu já. Začal mi vyhrnovat tričko, ale já ho plácla po rukách. ,,Nech mě si taky pohrat." nahodila jsem psý pohled a dál se věnovala knoflíkům jeho košile.

Jen se usmál a dal mi dlouhou pusu. ,,Všechno pro to, aby si byla šťastná." pohladil mě po vlasech a dal ruce pryč. Přesunula jsem se na jeho krk a udělala mu tam několik malých namodralých fleků, aby všichni poznali komu Calum patří. Jen mě a nehodlám se dělit. Přesunula jsem se na jeho hrudní, který jsem obdarovala několika polibky. Stáhla jsem si tričko a párkrát mu rukou přejela po rozkroku. Šlo vidět, že se drží tak tak, kdyby mohl tak už jsem dávno nahá.

Dotáhla jsem ho k posteli, shodila jsem ze sebe podprsenku a než se stihl vzpamatovat už byl připoutanej k posteli. ,,Tohle není prdel Victorie, já chtěl nadvládu." zlobil se jak malé dítě.

,,Smolík, dneska ne." ušklíbla jsem se a nehtama přejela po jeho vypracovaném těle. Začal jsem mu rozepínat pásek a nepřestávala jsem třít naše rozkroky o sebe.

,,Tori." vydechl. 

,,Ale copák." zasmála jsem se.

,,Nech toho!" přecedil přes zuby.

,,Proč? Aspoň vidíš, jaký by to bylo, kdyby si měl nadvládu ty. No, ale to by bylo ještě horší, takže se těš, protože přitvrdím." zlověstně jsem se usmála a on se na mě zamračil. Začala jsem mu rozepínat zip od kalhot, stáhla jsem mu je a letěli někam do rohu pokoje. Sundala jsem kalhoty sobě a obkročmo jsem si na něj sedla. Přímo na tak dokonalý místo. Každičkou sekundu mě vraždil pohledem.

,,Víš co bych chtěl?" nahodil otázku, když jsem mu kreslila kroužky prstem na hruď.

,,No?" zasmála jsem se.

,,Bránit se." přecedil přes zuby. Nedalo mi to, začala jsem se pohybovat, kdybych to měla popsat, jeho kamarád byl jak stožár. Musela jsem se vážně přiblble usmívat. ,,Victorie odpoutej mě!" řekl a podle tónu hlasu neměl daleko k tomu aby se udělal.

,,Víš jak se tomuhle říká, karma kamaráde. Takže, ty za chvilku budeš a já budu taková mrcha a přestanu." mrkla jsem na něj a lehla mu na hruď.

,,Aspoň mě odpoutej." zaskuhral.

,,A kde mám tu jistotu, že nedoděláš to co jsem začala?" ušklíbla jsem se a dál mu kroužila prstem na hrudi.

,,No nemáš, ale odpoutej mě!" přecedil přes zuby a zabíjel mě pohleme.

,,Ehm, až tvůj kamarád nebude jak stožár tak možná." dala jsem mu pusu na tvář.

,,Když vedle mě ležíš jen v kalhotkách a lepíš mi kozy na hrudník, tak je to pak těžký." odsekl a podíval se jinam.

,,Ale brouku." nahodila jsem štěněcí očka.


,,Ne, žádný brouku, zasunout jsem chtěl."

,,Jo, že ty si chtěl, neznamená, že jsem chtěla já, ber tohle jako pomstu." usmála jsem se a zakryla nás peřinou.

___

Ráno jsem se probudila Calum spal, vlezla jsem do koupelny vyčistila si zuby opláchla obličej a odkráčela zas do pokoje. Cal ležel na posteli a naštvaně se koukal před sebe. ,,Ahoj lásko." chtěla jsem mu dát pusu na tvář, ale uhnul. ,,Snad se nezlobíš." podíval se mi do očí a bylo v nich vidět, že je naštvaný. ,,Ale no ták." řekla jsem a sedla si na něj obkročmo, začala jsem mu obsypávat krk polibky.

,,Nech mě do hajzlu." odsekl a zase se díval všude jen né na mě.

,,Fajn." odpoutala jsem ho a slezla z něj. Chtěla jsem jít do mojí šatny, ale zatáhl mě zpátky do postele.

,,Nikam, teď tě čeká odplata, protože dodělám to co si včera začala." šibalsky se usmál.

____  

A.N. Ten gif je z Labyrintu^^ kdyby někdo nevěděl což pochybuju. Díky za tolik reads! úplně woooooow!! ILY ^^

m.l.w.5sos // c.h.Kde žijí příběhy. Začni objevovat