154.

2.2K 169 16
                                    

,,Kam jdeš?!" zařval za mnou.

,,Daleko od tebe!" Naštvaně jsem odcházela dál a dál. Calum nasedl do auta a pomalu jel vedle mě.

,,Victorie do prdele nebuď blbá a nalez do toho zasranýho auta!" zařval dost podrážděně.

,,Dej mi pokoj." prskla jsem na něj.

,,Budu počítat do pěti jestli nenalezeš do toho auta nepřej si mě." dodal, ale to už jsme byli jen pár metrů od baráku. Vylezla jsem dovnitř, odepnula Pixie, zula se a šla do pokoje. Nezapomněla jsem si praštit s dveřmi. Svalila jsem se na postel a zavřela oči. Čekala jsem jen na chvíli, kdy přijde a začne na mě zase řvát. Po půl hodině se otevřely dveře a přišel. To brzo. Rozsvítil a přistoupil k posteli. Posadila jsem se a podívala se na něj. ,,Promiň, že jsem na tebe řval, ale po tom s Tanyou v té nemocnici, prostě mám strach." lehce se usmál a z poza zad vytáhl růži.

,,Kde si teď proboha sehnal růži?" zeptala jsem se. ,,Je deset večer." dodala jsem.

,,Objel jsem asi čtyři květinářství v Sydney." povzdechl si a sedl vedle mě na postel.

,,Trávíme spolu moc času." řekla jsem po chvlce ticha a opřela se o jeho rameno.

,,Jak to myslíš?" nazdvihl obočí.

,,Myslím to tak, že jsme spolu moc často, proto ty časté hádky a to všechno. Hádáme se kvůli blbostem." Dodala jsem.

,,Já vím, ale chci být s tebou co nejvíc,  protože nevím jestli to není naposledy." Šeptl mi do ucha.

,,Jdu se vykoupat a spát." Usmála jsem se a zalezla do sprchy. Opláchla jsem se a šla v  tričku a kalhotkách do pokoje, Calum už spal. Nejspíš. Lehla jsem si vedle něj, ruku přehodila přes jeho pas a hlavu si opřela o jeho záda. Chytil moji ruku a propletl naše prsty. ,,Myslela jsem, že spíš." usmála jsem se a přiložila rty na jeho záda.

,,Přemýšlel jsem nad tím, co jsi řekla." povzdechl si.

,,Měli by jsme trávit víc času s někým jiným, já s Ashem a ty s rodinou. Kdy jsi byl naposledy doma?" lehce jsem se usmála. Otočil se na mě a upravil mi moje mokré vlasy.

,,Tady jsem doma, jinak zítra budeme spolu, že ano." zasmutněl a dostal se nade mě. Jednou rukou se podpíral a druhou měl na mém pase. Nepřerušoval náš oční kontakt. Podepřela jsem se lokty a otřela se o jeho rty.

,,Zítra budeme celý den jenom my dva a nikdo jiný." šeptla jsem mu do rtů. Svalil se vedle mě, dal mi pusu na tvář a zachumlal se do peřiny. ,,Hele, ale nech mi taky trošku peřiny." zaskuhrala jsem.

,,Mohli by jsme si koupit ještě jednu." zasmál se.

Ráno mě probudila zima. Ležela jsem vedle Caluma bez peřiny, zatím co on ji měl až po nos. Zvedla jsem se, oblékla se a šla dolů. Nachystala jsem snídani, dva čaje a lívance. Podívala jsem se na hodiny, které ukazovaly devět ráno. Jen jsem se usmála a s tácem jídla jsem šla nahoru. Otevřela jsem dveře od pokoje a Calum ještě spal. Položila jsem tác na stolek a nahnula se ke Calumovi. Dala jsem mu pusu na nos, jen se pomrvil a přitáhl si peřinu víc k obličeji. ,,Broučku." šeptla jsem. ,,Vstávej."

,,Nechci." zabručel a otevřel jedno oko. Sedl si a prohrábl si vrabčí hnízdo na hlavě.

,,Máš tu snídani." šeptla jsem a podala mu tác. ,,Já jdu udělat oběd a pak si můžeme něco zahrát." usmála jsem se.

,,Počkej, ale narozeniny máš ty, obskakovat bych tě měl já, takže počkaš něž to dojím a pak navařím." uculil se.

,,Ne prosím ne, ty nevař." zasmála jsem se. ,,Všichni víme, jak to dopadlo minule." namítla jsem.

,,Tak ti aspoň pomůžu." řekl hrdě.

,,Spíš se mi tam budeš motat." Dodala jsem. Oddělal tác a za zápěstí si mě přitáhl blíž.

,,Zopakuj to." Přikázal.

,,Že se mi tam budeš motat." řekla jsem a snažila se zvednout, ale upevnil sevření a začal mě lechtat. ,,Calume dost prosím!" vyjekla jsem. ,,Udělám všechno co budeš chtít." vyjekla jsem a z lechtání se stalo líbání. Prodral jazyk do mojí pusy a zkoumal každý kousek. 

,,Tebe chci." zavrněl a začal mi vytahovat tričko.

,,Do večera počkáš." ukázala jsem varovně prstem a než stihl něco říct utekla jsem dolů. Začala jsem vařit těstoviny se sýrem. Hrály mi písničky z rádia. Začala hrát Katy Perry. Zesílila jsem to a přiložila si mokrou vařečku k puse.

This is how we do, yeah
Chillin', laid-back, straight stuntin'
Yeah, we do it like that
This is how we do, do, do, do,do
This is how we do

This is how we do, yeah
Chillin', laid-back, straight stuntin'
Yeah, we do it like that
This is how we do, do, do, do,do
This is how we do

Po chvilce se ke mě přidal Calum a trsali jsme oba. ,,Miluju tvůj hlas." řekl a dal mi pusu na tvář. Nezapomněl rukou přejet po mém zadku. Romantik.

,,Na tvůj nemám." namítla jsem a podívala se mu do očí. Vrhl se po mě jak kočka po myši a jeho rty držely na těch mých jako moucha na mucholapce. Polibky od něj jsou droga. On je droga. Moje droga. Najednou mi začala prskat pánev. Připálilo se mi to. ,,Při tvém rozptylování se nenajíme." zamumlala jsem a hodila všechno do koše. ,,Objednej pizzu." povzdechla jsem si a šla do obyváku.

Dívala jsem se na teen wolf a pak přišel Calum s rukami za zády. ,,Zavři oči." šeptl. ,,A teď otevři pusu." řekl, dobře teď jsem si myslela bůh ví co nepřijde. Ale moje chuťové buňky zachytily chuť sýra a bylinek.

Otevřela jsem oči a Calum držel misku toho co jsem chtěla uvařit a bylo to vynikající. ,,Nemám slov. Jen čekám, kdy umřu." rýpla jsem si do něj.

,,Snažil jsem se." zamračil se a já se přisála na jeho rty.

,,A taky to stojí za to, je to vynikající." řekla jsem a oblízla si spodní ret. Calum doslova hodil misku na konferenční stolek a položil mě na sedačku. Ležela jsem, Calum byl nade mnou a začal mě líbat na krku.

,,Už tě chci."

m.l.w.5sos // c.h.Donde viven las historias. Descúbrelo ahora