166.

2K 179 21
                                    

Chriss jela na ultrazvuk a jela tam nejspíš s Annie, protože kluci jeli nahrávat. No a Erin jela domů. Takže jsem doma sama, protože Pixie je s Mali. Ach jo. Povzdechla jsem se a hned na to se zděsila. Dole se ozvala obrovská rána.

Pomalu jsem došla ke dveřím a opatrně je otevřela. Šla jsem pomalými kroky po schodech dolů a lehce našlapovala. Zastavila jsem se kousek od kuchyně odkud ty zvuky vycházely. ,,Kurva." slyšela jsem zachraptění, ale hlas jsem neidentifikovala. Vzala jsem to první, co jsem měla po ruce. Skleněnou vázu od babičky.

Vyskočila jsem z úkrytu a napřáhla se, že toho dotyčného přetáhnu vázou. Zrak jsem upřela na Caluma, kterej vypadal, že za chvilku vybuchne smíchy. S povzdechnutím jsem položila vázu na stůl a pohled přesunula znovu na něj. ,,Co tady děláš?" zeptala jsem se.

,,Snídani." zachraptěl.

,,Já myslela, jako proč nejsi s klukama, ale podle toho, jak mluvíš. Nedivím se." řekla jsem potichu. A dala se na odchod. Sedla jsem na sedačku a zapnula televizi. Přepnula jsem si na kanál 56. Mtv. Zrovna hrála mě známá, dřív milovaná písnička. Naše písnička. Moje a Calumova milovaná písnička.

Ten den jsme seděli pod vrbou na zahradě, ve stínu, a poslouchali tuhle písničku. Do očí se mi znovu draly slzy, při té vzpomínce. Všimla jsem si, že Calum stojí vedle gauče a pozoruje videoklip stejně jako já. Dívala jsem se na něj a on se pak podíval na mě. Zpanikařila jsem a zvedla se na odchod. Ale on oběhnul gauč a za ruku si mě otočil směrem k sobě. Stalo se to tak rychle, že jsem cítila jak můj obličej naráží do jeho odhalené hrudi. ,,Já, já.." vykoktávala jsem ze sebe.

,,Ne nic neříkej." řekl rychle a pak si odkašlal. ,,Mrzí mě to. Hrozně mě to všechno mrzí."

,,Běž se obléct a já dodělám tvoji slavnou snídani. Pak si promluvíme." zamumlala jsem mu do hrudi a odtáhla se. Šla jsem do kuchyně. Fajn takhle jsem získala trošku času. Po chvilce přišel v mých růžových teplých ponožkách.

,,Promiň. Nenašel jsem svoje." lehce se usmál.

,,V pohodě, běž si sednout do obyváku, já to tady dodělám." úsměv jsem mu oplatila a podívala se na ten nepořádek. Povzdechla jsem si a dala se do práce. Donesla jsem Calumovi snídaňooběd a sedla si s hrnkem kávy vedle něj na sedačku. S nohama na konferenčním stolku jsem sledovala videoklipy a po celou dobu jsem na sobě cítila jeho pohled. Položila jsem hrnek a podívala se na něj. Byl tak blízko mě.

Cítila jsem jeho dech na svém obličeji a koukala jsem mu přímo do oči. Bože můj tohle snad ani horší být nemůže. Povzdychla jsem si. ,,Možná by bylo lepší, kdyby jsme.." nedořekla jsem to, protože mi chytil líce do dlaní a přitáhl si mě. Naše rty byly spojené dost dlouho, ze začátku jsem protestovala, spíš chtěla jsem . No nestalo se tak. ,,..se usmířili." dokončila jsem větu, co jsem předtím načala.

,,Odpouštím ti." zachraptěl a já na něj nechápavě hleděla.

,,Ty mě? Za co?" Rozmáchla jsem rukama a rychle ze zvedla ze sedačky. ,,Pokud vím, já ti nic neudělala. To já bych spíš měla odpouštět tobě. To ty si tady ten, kdo mě málem znásilnil!" zařvala jsem na něj.

,,Ale ty chuděrko, nedramatizuj to tak." odfrkl. Ruky si položil za hlavu, opřel se o sedačku a nohy položil na konferenční stolek.

,,Si vážně idiot, že já se s tebou vůbec celej ten stupidní rok zahazovala!" vyjekla jsem. ,,Hlavně, že si tady před chvilkou pomalu brečel jak tě to mrzí." dodala jsem.

,,Hlavně, že ty si nebrečela." podíval se na mě.

,,Rozdíl je v tom, že já brečím pořád. Si náladovější jak holka." řekla jsem už v klidu.

,,Brečíš pořád a možná je to už otravný." odvětil.

,,Já kráva pitomá měla zůstat u babči a neletět sem. Celý tenhle život je na nic. Celej tenhle vztah, kdy jsem si myslela, že mě miluješ byl k hovnu. Zbytečně zahozený rok!" zařvala jsem, už to všechno nemůžu držet v sobě.

,,Tak proč si sem vůbec letěl?!" zařval pro změnu on a postavil se, byli jsme od sebe jen pár kroků. Asi dva kroky nás dělily.

,,VŠECHNO JEN KVŮLI TOBĚ TY DEBILE!" zařvala jsem. ,,Jen kvůli tobě." zopakovala jsem potichu a sledovala ho. Ruce jsem měla v pěsti a skousávala celý spodní ret. Co jsem si myslela? Že zabráním všem těm slzám co se stejně dostanou na povrch? Jen stál a tupě na mě zíral.

Rukou jsem si frustrovaně zajela do vlasů a snažila se to rozdýchat. Chtělo si mi křičet a něco rozbít. Začala jsem nepravidelně dýchat a během chvilky jsem ucítila Calumovi silné paže na mých zádech. Automaticky jsem obmotala ruky okolo jeho krku a přitáhla si ho blíž k tělu. Vzlykala jsem mu do ramene. O čem je náš vztah? O sexu a hádkách? Proč jsem se k sakru zamilovala tak blbě!? ,,Šššš. Neplač. Mrzí mě to. Omlouvám se. Je mi to líto. Já, já.. Já vím. Jsem idiot. Měním nálady jak holka. A miluju tě. A doufám, že i po tom všem mi odpustíš. Já vím, jsem kretén. Promiň."

Mrzí ho to, já vím. Mě taky. Omlouvá se mi a je mu to líto. Mám mu odpustit, i když vím, že ten vztah byl, je a bude jen o hádkách a sexu? Na jednu stranu aspoň přiznal, že je idiot a že mění nálady jako holka. A na druhou stranu mě miluje. Mám mu odpustit? Mám? Nemám? Ještě si nezapomněl přiznat, že je kretén, jak milé. Má pravdu.

,,Nemůžu si tě vzít." povzdychla jsem si. Nepřemýšlíš Victorie, tohle si říct nechtěla!! Ale no už je pozdě a on tě slyšel. Posrala sis to.

,,Proč?"

 _

Erika mě sere. Áť už ten tanker jede domů plz-_- :D

Vydirá mě klešťema.

btw. zítra poletí váza.

ERINO!! kitten:D

Prej je hodně těžký se mnou spát v posteli. Erino c'moooon.

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now