105.

2.6K 186 31
                                    

,,Ehm co takhle Příšerky s.r.o?" zasmála se. Dobře teď začíná myslet na pohádky jako já, výborně.

,,Fajn, ale chci univerzitu pro příšerky." mrknul jsem na ni.

,,To už jsme viděla hodně krát." řekla a snažila se napodobit můj puppy face.

,,Ale ne se mnou." usmál jsem se a dal jí pusu na tvář.

,,Fajn." odsekla a odešla dolů.

,,Kam deš?!" vyjekl jsem.

,,Ehm, že by pro jídlo, bez popcornu ti na film kašlu." řekla ve futrech a odešla. Uslyšel jsem ránu. Bože! Vystartoval jsem a málem jsem se zabil na schodech.

,,Tori si v pohodě?!" zastavil jsem se ve futrech. Stála mezi střepy.

,,Já jen, jsem si chtěla podat sklinku a spadla mi, a no, jsem neschopná." řekla sklesle. Chtěl jsem jít za ní, ale. ,,Stůj!" vyjekla. ,,Zabodneš si něco do nohy." dodala už trošku klidně, protože jsem se zastavil.

,,To si neumíš podat sklinku lásko?" zasmál jsem se.

,,Jo jsem neschopná, nepřipomínej mi to." odsekla. Dobře zase na mě bude nasraná výborně. Opatrně jsem našlapoval a došel až k ní. Vzal jsem ji a hodil přes rameno, jak pytel. ,,Jestli spadneš, zabiju tě." zasmála se, opatrně jsem došel až ke dveřím, položil jsem ji na zem.

,,Počkej tady já to uklidím, ještě si něco uděláš." zasmál jsem se, dal jsem ji pusu na tvář a došel opatrně k lince. ,,KURVA!" zařval jsem, protože jsem stoupl na jeden střep.

,,Nejsem jediná neschopná." zasmála se. ,,Si v pohodě?" zeptala se, chtěla jít za mnou, ale já ji zastavil.

,,Stůj!" řekněme, že karty se obrátily. Teď je to ona kdo stojí ve dveřích a já ten co stojí na jedné noze u linky a vytahuje si střep z paty.

,,Vážně šikovnej." zasmála se a ještě mi zatleskala.

,,Ehm, kdyby si nebyla tak nešikovná sklinka by ti nespadla a já bych neměl střep v noze." odsekl jsem.

,,Promiň." řekla sklesle. Zametl jsem střepy a po jedné noze doskákal k ní. Chytil jsem ji za bradu a přitáhl k sobě. ,,Mrzí mě, že jsem tak neschopná."

,,Nejsi neschopná. Jen trošku nešikovná." usmál jsem se a políbil ji.

,,Jo a díky mojí nešikovnosti ti teď krvácí noha." smutně se usmála. ,,Poď nahoru zalepíme to, okay?" pohladila mě po tváři. Šla pro popcorn, hodila ho na postel a společně jsme zašli do koupelny.

,,To nemusíš." řekl jsem, když vytahovala desinfekci.

,,Calume sklapni. Ještě ti to zhnisá a bude tě to bolet ještě víc." Dala desinfekci na odličovací tampón a přejela mi po patě, štípalo to jako kráva, ale já jsem chlap něco vydržím. ,,Dám ti na to náplast a budeš ležet." pokárala mě. Je tak roztomilá, když se snaží být přísná.

,,Vždyť to nic není. Je to jen škrábanec." vzpíral jsem se.

,,Ztichni prostě budeš ležet a já budu mít důvod okolo tebe skákat." zasmála se a sedla mi na nohy.

,,Jo takže tohle všechno si udělala pro to, aby si mě mola obskakovat a splňovat každý můj požadavek?" nazdvihl jsem obočí.

,,Né tak úplně, to že mi spadla sklinka nebylo úmyslně. Ale co, teď mám aspoň důvod tě obskakovat." usmála se a dala mi pusu na tvář. Doskákal jsem do pokoje a dělal, že mě to bolí, aby měla radost. A pak kdo se chová jako dítě. Ona, chce se o mě starat. Okay, je u toho roztomilá. Leželi jsme vedle sebe a koukali na tu stupidní dětskou pohádku. Nemohl jsem si odpustit pár narážek na Mikea Wazowskiho s rovnátkama, přičemž jsem schytal pár ran.

,,Broučku doneseš mi pití?" šeptl jsem. ,,Ale snaž se, aby ti nespadla sklinka." dal jsem jí pusu na tvář. Přelezla mě a odešla dolů.

Tori

Stála jsem u linky a natahovala se pro sklinku, najednou práskly dveře a do kuchyně se nahrnul James a Tristanem. ,,Takže co se stalo?" nazdvihla jsem obočí.

,,Bradly nám vypnul v autě song." Řekl naštvaně James.

,,Jako vážně? Kolik vám je pět? Si to pusťte do sluchátek ne?" zasmála jsem se a pokračovala v natahování se pro sklinku. Najednou někdo položil ruky na můj pas, zjistila jsem, že je to James pomohl mi podat sklinku, když jsem se otočila, byl hrozně blízko, cítila jsem jeho dech na sobě.

,,Tak kde si tak dlouho? Co to do piče je!?" Vyjekl od dveří Calum. On si zase myslel, že.. Oh bože, proč?

,,To není tak jak to vypadá." začal James. Cal vypadal, že ho za chvilku zabije.

,,Snad sis zase nemyslel že bych.." začala jsem, ale James mě přerušil.

,,Jen jsem ji podíval sklinku. Protože to vypadalo, že spadne. A pak se na mě jen otočila aby mi poděkovala, nic nebylo. Vím, že jste zasnoubení, myslí, že bych se jí dotkl? Sory kámo není můj typ, je to kamarádka." usmál se James a podle Calova úsměvu se mi ulevilo.

,,Dobře, dobře nic neříkám." řekl Cal a dal ruky do obranného gesta.

,,By the way nemáš ležet nahoře v posteli?" řekla jsem.

,,Měl jsem o tebe strach, dlouho ti to trvalo." usmál se, nalila jsem pití a šla za ním.

,,A milostná zápletka je u konce." zasmál se Tristan.

,,Jsem doma." ozval se z chodby Mike. ,,A nejsem sám." zasmál se.Nakoukla jsem do chodby a uviděla Mali s Lukem a Annie s Michaelem.

,,Mali-Koa Hood!" vyjekla jsem a skočila na ni. Přiznám se, miluju Calumovu sestru. Samozřejmě, že je to spíš sesterská láska.

,,A proč mě jako takhle nepřivítáš?!" zeptala se Annie.

,,Dobře no." protočila jsem oči a skočila na toho prcka.

,,Zlomíš mi ji neblbni." ušklíbl se Mike.

,,Tučňačko." zasmál se Luky a přimáčkl mě. ,,Jsi ok?"

,,Tak si myslím, že vítání bylo dost. Neviděli jste se jen pár hodin o co jde?" zasmál se Cal.

,,No jo furt." protočila jsem oči a táhla ho nahoru. Na schodech mu několikrát sjela ruka na můj zadek. Zatáhla jsem ho do pokoje, zavřela dveře a přimáčkla ho ke zdi. ,,Takže co sis myslel, když si nás viděl dole?!"

,,No dobře myslel jsem si přesně to co si myslíš." vydechl.

,,Tak díky za důvěru." zamumlala jsem, obešla ho a šla dolů, zadržujíc slzy. Jak mohl, jak si zase mohl myslet, že bych udělala něco takovýho. Proč mi nevěří? Proč?

,,Victorie počkej!"  vyjekl a šel za mnou.

,,Ne, my dva už si nemáme co říct! Už toho mám dost, už dál takhle nemůžu!" vyjekla jsem. ,,Je konec Calume."

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now