85.

2.4K 195 16
                                    

,,No Calum je na tom hodně zle, nic nesnědl, pořád jen leží na tvé posteli, přísahám bohu, že z toho pokeje nevylezl tři dny, zkoumá starý videa a fotky, buď brečí, kouká do zdi nebo opakuje, že je to jeho chyba." řekl sklesle Michael. To jako vážně? Trpí takhle kvůli mě?

,,Tak na co čekáš zavolej mu. Prosíííííím. Chci ho vidět." žadonila jsem.

,,Dobře, dobře, si jak malá holka co v obchoďáku škemrá o lízátko." zasmál se a už pokládal mobil k uchu.

,,Ehm Michaeli, lízátko trošku jinýho kalibru." chtěla jsem se zasmát, ale začala jsem kašlat.

___

Calum

Ležím už několikátý den na její, no teda naší posteli a zkoumál její fotky. Na téhle, mé oblíbené je nádherná. Béžový svetr, legíny, vlasy do culíku a s dokonalým úsměvem vyhazuje do vzduchu sníh. Překrásná momentka. Byla ten den tak šťastná a teď mám pocit, že mi pomalu umírá.

Tady na téhle spí, vypadá tak rozkošeně. Jak jsem mohl být takový kokot a udělat něco takovýho? Jak jsem jí mohl vrazit? Jak? Jestli mi umře. Mobil začal vybrovat a na obrazovce se objevilo Michaelovo jméno. Hrklo ve mě, co když se jí něco stalo. Přijal jsem hovor a uslyšel její smích, probudila se, ale pak jsem zase slyšel kašel a začal jsem se o ni bát. ,,No brácho je vzhůru a má nutnou potřebu tě ojet, ehm teda vidět." zasmál se a mě spadl velký kámen ze srdce, je vzhůru a chce mě vidět.

Možná bych se měl bát, že mi dá košem a nebo taky ne.

__

Tori

Sestřičky mě během chvilky přeřadili z jipky na normální pokoj. Seděla jsem na posteli a kecala s Michaelem a Lukem, když v tom někdo zaklepal, dovnitř nakoukl Calum a rozzářil se mu úsměv jen co se na mě podíval. Tolik mi chyběl.

,,Takže my jdeme najít Ashe, že ano Michaeli." řekl Luke a už ho táhl pryč.

,,A nedělejte žádný blbosti, každou chvilku sem někdo může přijít." pohrozil nám prstem Michael.

,,Myslíš taky na něco jinýho než na sex?!" vyjekla jsem.

,,V tvé blízkosti ne." zasmál se a odešel.

,,Jak ti je?" usmál se Cal a sedl na kraj mojí postele.

,,Jo dobře, boj jsem vyhrála, přece jen mě potřebuješ, protože jsem důvod proč dýcháš, ne?" usmála jsem se.

,,Ty si mě slyšela?" nazdvihl obočí.

,,Každičké slovo." lehce jsem se usmála a dál se věnovala nemocničnímu náramku na lévé ruce plné jizev. Chytil moji ruku, tím upoutal moji pozornost a já se podívala do těch dokonalých očí. ,,Nikdy bych tě neopustila." usmála jsem se.

,,Slib mi, že už se nikdy nepořežeš, bolí mě to za tebe, bolí mě, že si ubližuješ." řekl sklesle a přejel palcem po mých jizvách.

,,Když nebudeš pít." usmála jsem se a obejmula ho. Silně mě přimáčkl.

,,Chyběla si mi." řekl a já mu darovala pusu na nos. Naše obličeje byly až moc blízko, v jeho očí šlo vidět, že pochybuje. Přeskakoval pohled z očí na rty ,,Můžu?" zeptal se,  jak kdyby mě měl políbit poprvé, neopověděla jsem mu, jen jsem mu padla okolo krku a přisála se na jeho rty. Byl to dokonalý dlouhý polibek. ,,Miluju tě." šeptl a já se jen usmála.

___

Cal sem chodil každý den, vždycky se usmíval jako sluníčko protože můj stav se zlepšil. ,,Je čas jet domů." zasmál se u dveří. Seděla jsem v černých jeansech s dírou na koleni, bílém tričku, černých vanskách a moji hlavu zdobila červená čepice. Dala jsem iPhona do kapsy, natahovala jsem se po kabeli, ale než sem ji stihla zvednout už ji držel Calum v rukách.

,,Zvládla bych to sama." odsekla jsem.

,,Ještě by ses mi zlomila, už tak se bojím o tvoji páteř." řekl a ukázal na můj hrudník.

,,Ty si debil." okřikla jsem ho a už jsme šli pryč z tohohle odporného až depresivního místa.

,,Nechceš se někam stavit?" řekl, když si sedl na místo řidiče. Pohladil mě po stehně, nalonil se ke mě a dal mi rychlou pusu.

,,Jakou máš představu?" mrkla jsem na něj.

,,No ehm, skočil bych do obchoďáku protože potřebuju do game shopu a pak jít koupit nějaký hudební alba do music shopu. A pak tě zvu na rande do kina." usmál se.

,,No na rande jsme nebyli dlouho." zasmála jsem se. ,,Jen tak mimo téma. Kolikátýho je?" nazdvihla jsem obočí.

,,25.ledna." odkašlal a nejspíš si myslel, že jsem ho neslyšela, ale já moc dobře věděla co je za den.

,,A víš co to znamená?" nazdvihla jsem obočí.

,,Ne." řekl a díval se před sebe na cestu.

,,Že máš narozeniny, a že ti jedeme něco koupit, nebudeš protestovat, aspoň vidíš, jak se cítím já, když mi furt něco kupuješ."

,,Dobře no." protočil oči. Vytáhla jsem mobil z kapsy a šla napsat Connorovi.

V: Co bych měla koupit Calovi k narozkám brouku?:D

C: Dobrej sex mu má stačit ne?:D Ale počkat na sex s tebou tu jsem já, babe:*:D

V: Nepiš mi blbosti, pako. Ještě si to Calum přečte a rozbije ti hubu:DD

C: Taky pravda, no nevím, kup mu něco co má rád, tričko s oblíbenou kapelou, nebo náramky. Mu bude stačit cokoliv hlavně, že to je od tebe:)

V: Problém je v tom, že Cal má už všechny oblíbený skupiny na tričkách. Ale díky:*

,,Zase si píšeš s Connorem?" zeptal se Calum.

,,Jo domlouvám si s ním mrdačku." Calum prudce zabrzdil a vyvalil na mě oči.

,,Co?!" vyjekl.

,,To byl vtip." řekla jsem v klidu a usmála se na něj.

,,Jen aby." řekl podrážděně a zase se rozjel.

__

Došli jsme do obchodu a jako první jsme šli do Game shopu. ,,Takže lásko, vem mi FiFU, NFS a Call of duty." zasmála jsem se.

,,Tyhle hry máš doma a máš je tak naučený, že tě nejde porazit a Call of duty si prošla asi osmdesátkrát." mrkl na mě a dál si prohlížel nějaký stupidní střílečky.

,,Hele, víš co, já jdu do music shopu vybrat ti dárek k narozkám, protože vím, že tady budeš dlouho." dala jsem mu pusu na tvář a vydala se do vedlejšího obchodu. Hned mi do oka padly gumové náramky. Sobě jsem koupila All Time Low, Eda Sheerana a Nirvanu. Nad Calumem jsem dlouho rozmýšlela, pak jsem mu vybrala Blink-182 a objevil se tam náramek s Ninja Turtles, i když nechápu co to dělá v music shopu.

,,Panebože, to je Calum Hood!" vyjekla nějaká holka a já si uvědomila, že Calum už jde, rychle jsem zaplatila a odešla. Stála jsem před obchodem a pozorovala Caluma jak se objímá s fanynkama. Vřelo to ve mě, ani nevíte jak, totálně mě to štvalo!

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now