18. Tori, I must go.

4.8K 237 8
                                    

Tori

Ráno jsem se probudila v jeho objetí, zase celá rozlámaná, vstala jsem šla do svého pokoje tak abych nevzbudila Cala. Oblékla jsem se, namalovala a šla do kuchyně, kde už všichni měli kufry. Calum stál u dveří a díval se na mě, rozběhla jsem se a popadla ho kolem krku. Chtělo se mi brečet, ale jen ta věta v mojí hlavě, Victorie no tak řasenka je drahá!

Bylo půl 7 ráno a kluci už chtěli nasedat do auta, NIKI se ještě líbala s Lukem, mě pořád nepřestávalo bavit je pozorovat. Najednou se přede mě postavil Cal a řekl: ,,Zírat je neslušné."

Podívala jsem se mu přímo do těch čokoládových očí. Stoupla jsem si na špičky a políbila ho, najednou jsme se začali líbat a bylo mi jedno, že tak je můj bratr a ostatní.

,,Tori, už musím jít." řekl při líbání.

Najednou jsem se odlepila a řekla: ,,Ne, Cale neopouštěj mě." Chtělo se mi brečet

,,Večer zavolám, ok." Pousmál se, dal mi poslední pusu a nasedl do auta. Kluci odjeli v 7 a já s NIKI a Petrou jsme pomalu šli do školy.

Během školy se udělalo NIKI špatně, tak šla domů a Petra po druhé hodině odešla taky, že jede za rodinou nebo co. Elis nebyla ve škole, zůstala jsem tam sama. Šla jsem ke skříňce, když v tom mě zastavila Tanya a odtáhla na záchody.

,,Takže Irwin, kde máš své ochránce? Copak odjeli ti pryč?"

,,Panebože, Tan přestaň je to dost trapný." Chtěla jsem odejít, ale její dva poskoci Mandy a Candy, (oh dvojčata co čekáte) mě chytili a Tanya mi vrazila facku.

,,Co si tím dokazuješ? Mm?!" zařvala jsem na ni.

,,Nic si tím nedokazuju, jen chci, aby ses od Calíčka držela dál."

,,A co když tě neposlechnu?"

,,Tak si mě nepřej!" kdyby pohled uměl zabíjet jsem mrtvá na místě.

,,Holky, můžete." Řekla jim a ty dvě mi vrazili hlavu do záchodu, chápete ne, takový to co dělaj šprtům ve filmech, jenže tohle byla realita.

Všechny tři utekli, přišla jsem k zrcadlu a podívala se na  sebe, mokré vlasy, rozmazaná řasenka, z části mokré tričko Nasa. ,,Super." Vydechla jsem, otřela řasenku a sepnula vlasy do culíku, hned co jsem vyšla ze záchodů se mi všichni začali smát, když jsem šla směrem do třídy, jeden kluk mi podkopl nohy a já spadla na zem.

Když jsem přišla domů, už se stmívalo. Začal mi zvonit mobil, Cal volal, jediné positivum dnešního dne. ,,Ahoj lásko." Ozvalo se.

,,Ahoj Cale." Ze začátku jsem mu to chtěla říct, ale nakonec jsem ho nechtěla na tour zatěžovat maličkostmi.

Celé tři týdny vypadali stejně, strkali mi hlavu do záchodu, dělali si ze mě boxovací pytel, známky se mi zhoršili, nikdo mě tam neměl rád, NIKI byla pořád nemocná, Elis asi taky protože nechodila do školy a Petra byla u rodiny, takže jsem tak zkejsla sama. Každý den jako by se opakoval.

Čtvrtý týden od toho co kluci odjeli, jsem vešla do školy, všichni se mi smáli jako obvykle, už jsem si nějak zvykla, zase se to opakovalo, než jsem došla do třídy, zatáhla mě Tanya a její poskoci na záchod a vymáchali hlavu v hajzlu. Dneska dodali i bonus.

,,Tori, víš že máš nějak dlouhé vlasy?" dodala Tan s nůžkami v ruce. ,,Co kdybychom ti je s holkama zkrátili?" moje vlasy během sekundy nebyli po pas, už byli jen po ramena. Začala jsem brečet a utekla domů. Doma jsem nevěděla co mám dělat, všechno se sesypalo, bylo toho na mě moc, už jsem chtěla, aby to skončilo, aby kluci už byli doma a nebo aby holky už chodili do školy. 

Stála jsem  před zrcadlem a koukala na svoje vlasy, už nebyly tak krásně dlouhé, byly až moc krátké. Vytáhla jsem ze šuplíku žiletku, vyhrnula rukáv a dvěma tahy přejela po zápěstí, cítila jsem úlevu, když jsem viděla, jak moje krev teče po ruce. V tu chvíli mi ale docvaklo co jsem to udělala ,,Panebože, za tohle mě Cal bude nenávidět." ...

______

Na fotce je Tanya

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now