Epilog.

3.5K 298 133
  • Dedicated to venuju vam vsem
                                    

,,Tatínku, tatínku." volala na mě malá Crystal. Člověk by ani neřekl, jak jí je podobná. Ty ďolíčky, ty vlasy, úsměv. Tolik mi ji připomíná. ,,Co to je?" zeptala se a v jejích malých ručičkách svírala fotku.

,,To je fotka ze svatby." šeptl jsem a usmál se. Pamatuji si ten den, jakoby to bylo včera, její dokonalé šaty, její dokonalé vlasy, úsměv, všechno.

Vypadala jako princezna. Kudrnaté vlasy, dokonalý úsměv a nádherné šaty po její matce. Když šla po tom koberci pomalu ke mě, nemohl jsem se vynadívat a musel jsem se usmívat, jako ten největší idiot pod sluncem. Ash ji vedl ke mě a i on výjimečně vypadal šťastně.

Byli tu všichni, kluci z the Vamps, One Direction, babi, skoro celá moje rodina, Lukova, Michaelova. Annie s Pizzie a vedle ní Michael s Cheesem, Chriss, která držela Ryana a Erin s Robinem. Všichni se přijeli podívat na to, že já Calum Hood si vezmu lásku svého života. První a taky poslední.

Pomalými kroky přicházela ke mě s úsměvem na tváři. Když ji Ash dovedl ke mě, kývl na mě a já ji chytil za ruku, kterou mi lehce stiskla. Nervozita z ní sálala, ale ze mě taky. ,,Vypadáš nádherně." šeptl jsem jejím směrem a dál poslouchal nekonečný proslov toho týpka před námi.

,,Ty taky." usmála se. Už jsem si myslel, že ten stařík začne kecat ty dobrý a zásadní slova a ono pořád nic. Povzdechl jsem si a Tori je vedle mě lehce zasmála, musel jsem vypadat vtipně, jak jsem se na něj natěšeně díval. Jasně dělám blbosti i na vlastní svatbě. Vážně, ale vážně se těším na večer až si to s paní Hood rozdám.

Každej ví, že Hood je prase. Ale vážně, ta představa, že ji dostanu z toho korzetu a zubama jí stáhnu podvazek. Omg, kámo lehni si. Že by už?

,,Táži se vás Calume Thomasi Hoode, berete si zde přítomnou Victorii Allison Irwin, za svoji právoplatnou manželku?" YES! A je to tady, nádech, výdech.

,,Ano." odpověděl jsem skoro okamžitě.

,,Táži se vás Victorie Allison Irwin, berete si zde přítomného Caluma Thomase Hooda, za svého právoplatného manžela?" zeptal se jí. Těžce polkla a pak, řekla to, na co jsem tak dlouho čekal.

,,Ano."

Vyměnili jsme si prstýnky a já čekal na tu poslední větu, která nás spojí navždy. ,,Můžete políbit nevěstu." konečně. Za pas jsem si ji přitáhl blíž a mírně ji zaklonil. Ona chytla moje líce do dlaní a spolupracovala. Sálem se ozval obrovský rachot. Všichni radostně tleskali, pískali a řvali na nás. Vzal jsem ji do náruče a vyběhl ven.

,,Miluju tě. Hrozně moc a dneska jsi mě udělala tím nejšťastnějším člověkem na světě." usmál jsem se a políbil ji znovu.

_

Byli jsme na pronajatém place a tancovali na They don't know about us, co zpívali kluci. Okem jsem sledoval všechny okolo. Malou Pizzie, jak byla v náručí Jamese a tancovali spolu. Connor jak sedí a pije s Tristanem. Mali jak tancuje s Robinem. Erin s Lukem, Mike s Annie, Chriss s Ashem. Babi v obležení Cheese a Ryana. Byla to nádhera, protože já si tenhle den užil na plno. Tenhle den byl jeden s nejlepších v mém životě.

,,Miluju tě." slyšel jsem, jak mi zamumlala do ramene a tím mě vyrušila z přemýšlení.

,,Taky tě miluju."

Když jsem si na tohle vzpomněl, moje slzy tekly po tvářích, je to tak dlouho a ona mi pořád chybí. Nemůžu uvěřit tomu, že je to skoro sedm let, co je pryč. Sedm zasraných let, co jsem se nepodíval na jinou ženu. Sedm let, co jsem se věnoval jen mojí dceři, usínal v slzách a myslel dennodenně jen na ni. Chtěla by, abych byl šťastný a našel si někoho jiného, ale já to neudělám. Moje srdce vždy patřilo a bude patřit jen jí.

,,Maminka byla nádherná." usmála se na mě malá Crystal. Mírně jsem se skrze slzy usmál a pohladil ji po tvářičce.

,,Byla."

_

Půl roku práce a je konec, kdo by řekl, že to uteče tak rychle. Děkuju, že jste tohle vůbec četli a děkuju za všechno, komentáře, votes, reads, neustálé nadávání co to dělám a jak můžu:D

Jak říkám nejsem výřečný člověk a tohle vám jako pár slov na konec musí stačit. Jen nebrečte plz, budou další story a lepší jako je tohle.

Tohle byla moje první story, moje vůbec první ffka co jsem napsala a dotáhla jsem to daleko. Dám vám radu, pokud chcete začít psát, nevzdávejte to po první kritice. Seberte se a ukažte těm co vás shazovali co dokážete a co ve vás je.

A tohle je asi naposledy co tady napíšu.

With love,

Tori xx

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 17, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now