42.

3.7K 202 4
                                    

Tori

Konečně jsme dokoukali AHS ani jsme nespali, takže jsme ráno kolem půl deváté vstali z místa, namalovali se a dokoukali poslední díl z první série. Seběhli jsme v pyžamech dolů, že se jdeme nasnídat, nakoukli jsme do obýváku a tam leželi ty čtyři trubky. Oni vypadali tak rozkošně.

Udělali jsme si s nimi selfie a pak jsme každýho pěkně vzbudili po holčičím. Chriss vylila na Ashtona a Michaela sklenici vody, já vzala šlehačku a dala ji Calumovi na ruku a pak ho pošimrala pod nosem, a NIKI na Lukea jen skočila.

Začali jsme se smát a oni vypadali no tak nějak naštvaně, všichni se na sebe šibalsky podívali a já s holkama jsme začali mít nahnáno. Rychle jsme vystřelili z obýváku a utíkali do patra, doběhli jsme se ke mně do pokoje potom ke mně na záchod a oknem vylezli na střechu. NIKI vlezla oknem Lukeovi do pokoje Chriss skočila na balkon, jo jsme jako spidermani. A mě nezbylo nic jiného, než skočit k Mikeovi, protože to bylo jediné otevřené okno. Patrem se rozlehl dívčí křik a mě došlo, že NIKI a Chriss už dostali.

K Michaelovi jsem neměla skákat, když jsem doskočila a postavila se, někdo mě chytil za pusu a za pas. Chtěla jsem se vyškubnout a zavolat o pomoc, ale nešlo to. Ten někdo mě přitlačil ke zdi, a odíval se mi přímo do očí, poznala jsem, že je to Mike. Měl černou mikinu, přeš hlavu kapuci, nešlo vidět nic jen jeho oči.  Začal mě líbat, i když jsem se bránila, snažil se probojovat jazyk do mé pusy. Bouchala jsem ho do hrudi, ramen, snažila jsem se ubránit, ale marně. Jednou rukou mi chytil ruce, druhou pusu a přesunul se na můj krk, cukala jsem sebou. Nic.

Na dveře začal bušit Calum a řvát: ,,Michaeli jestli ji tam máš, pusť ji do hajzlu!“

Chtěla jsem něco říct upozornit na sebe, ale Mike se mi podíval do očí a řekl: ,,Jestli mu nechceš znovu ublížit mlč.“ Co se to s ním stalo, kdy se z něj stal takovej hajzl.

,,Mikeu pusť mě.“ Zamumlala jsem mu do ruky, kterou mi držel pusu.

,,Promiň Tori, ale já tě miluju.“ Namítl. Začala jsem slzet, bolely mě ruce, protože mi je držel až moc silně a taky jsem se zas cítila hrozně. Pokud chci jednoho udělat šťastným, musím ublížit tomu druhému a já nechci ublížit ani jednomu.

,,Michaeli to prdele otevři ty zasraný dveře a pusť ji!“ zařval Cal.

Mikey se chystal jít otevřít, a já věděla co přijde otevře dveře a dobijou se jako vždycky. ,,Mikeu počkej.“ Zašeptala jsem. ,,Když otevřeš zase se domlátíte a to já nechci.“

,,A co chceš dělat?“

,,Uteču oknem a skočím na balkon. A my dva budeme dělat, jakoby se nic nestalo.“ Rychle jsem vylezla na střechu a skočila na balkon, běžela jsem na chodbu za Calumem, který se usilovně dobýval do Michaelova pokoje.

,,Cale.“ Řekla jsem tiše na straně chodby.

,,Tady si, já myslel, že si u Michaela.“ Řekl a obejmul mě.

,,Ehm, no já, byla jsem schovaná...“ nevěděla jsem, co říct, nechtěla jsem mu lhát.

,,A kde?“ nazdvihl obočí.

,,No jasně, když ti to řeknu tak tam příště půjdeš jako první, protože budeš vědět, kde budu.“ Namítla jsem a nahodila falešný úšklebek.

Šli jsme dolů do kuchyně, kde už byli všichni až na Mikea. Vzala jsem si z lednice jogurt, a když jsem se otočila stál za mnou Mike a šeptl mi do ucha ,,Díky.“ Calum si zase neodpustil vražedný pohled.

,,Takže co budeme dneska dělat?“ zeptala se NIKI.

,,No máme jít s klukama do nahrávacího studia. Za hodinu.“ řekl Ash.

,,No takže když kluci jdou do nahrávacího studia, my jdeme utrácet.“ Mrkla na mě NIKI.Podívali jsme se na sebe s Chriss a přikývli jsme.

Vyběhli jsme nahoru, převlékli si. NIKI mi zase prohrabala šatník a vytáhla moje světlé rifle, tričko s roztrhanými zády a kabát. Chriss si vzala moje černé silonky, tílko NIRVANA a kostkovanou košili s koženou bundou. Já jsem si vzala legíny, vínový svetr, šál a černý kabátek, vzali jsme si kabelky, peněženky, mobily, doladili make-up a mohli jsme vyrazit.

NIKI řídila, když řídí mám pocit, že umřu. Ona jede, hudba na plný kule, jezdí pomalu na červenou, nebere ohled na chodce, divím se, že dala řidičák. Dojeli jsme před obchoďák, naštěstí se nám nic nestalo. Chvála bohu.

Prolezli jsme obchody, jako vždycky NIKI si v každým obchodě něco koupila. Přijde mi, že jen využívá Lukeovu peněženku, i když říká, že ho miluje. Chriss, i když dostala nějaký peníze od Ashtona utrácela svoje.

Prolezli jsme většinu obchodů a zašli na bubble. Kráčeli jsme si po chodbě obchodního domu, popíjeli bubble, holky už dopili, a že si odskočí, počkala jsem tedy na ně před záchodama. Najednou do mě někdo vrazil upustila jsem na zem svůj jablečný nápoj ,,Jejda, já tě neviděla ty špíno.“ Zachichotal se někdo nade mnou.

Když jsem nadzvedla hlavu stála tam Tanya. ,,Co máš za problém?“ vyjekla jsem na ni.

,,Ty si jeden velkej problém Irwin, nedělej ze sebe chudinku.“ Nadává mi tím stylem, že její věty nedávají smysl, wow. Nemám ani důvod ze sebe dělat chudinku, tak co to mele…

Na obrázku je Lukey^___^

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now