124.

2.2K 175 20
  • Dedicated to Annie Clifford
                                    

Ráno mě probudili sluneční paprsky, které svítili přes rozbité žaluzie v nemocničním pokoji. Promnula jsem si oči, šáhla jsem na místo vedle sebe, ale on byl pryč. Byl tu včera vůbec?

Podívala jsem se všude okolo sebe a na železném stolku vedle postele ležel jeho mobil. Nebyl to sen. Vzala jsem ho do ruky a snažila se ho odemknout.

,,Naťukej tam 1808." ozvalo se od dveří, stál tam on a opíral se o futra. Měl mírně rozcuchané vlasy, v jedné ruce držel kafe a druhou měl v kapse od mikiny. Vypadal tak sexy, oh bože na co myslím.

,,Nechtěla jsem ti lézt do soukromí. Promiň." řekla jsem a dívala se na svoje zjizvené ruce. Nevím proč ty jizvy mám, ale určitě mají nějaký důvod.

,,To je v pohodě, si moje snoubenka, nemám před tebou co schovávat." zasmál se a sedl si za mnou na postel, oba jsme se opřeli o polštář a leželi vedle sebe.

,,Promiň." zamumlala jsem.

,,To je v pohodě, já se nezlobím." řekl a pohladil mě po tváři. ,,Jen to odemči." usmál se.

,,Jak si říkal to číslo?"

,,1808." uculil se, naťukala jsem to tam a vyskočilo na mě Calumovo selfie a za ním jsem byla já jak spím. Musela jsem se zasmát.

,,Proč zrovna tohle číslo?" nazdvihla jsem obočí.

,,18. srpna, den co jsme si spolu začali, den co jsme se poprvé líbali a zároveň den co jsme spolu poprvé spali." usmál se.

,,Aha?" odmlčela jsem se. ,,To jsem si s tebou tím, že jsem ti dala?" zarazila jsem se.

,,No přesněji 16. srpna si přijela a 18. srpna jsme spolu spali." uchechtl se.

,,Takže chceš říct, že jsme na to šli až tak rychle?" začala jsem slzet, proč si to nepamatuju? Snažím se, tak proč?

,,Jo." ušklíbl se, ale když si mě všiml obejmul mě. ,,To bude v pořádku lásko." pohladil mě po vlasech a utřel mi slzy.

,,Proč si nic nepamatuju?" vzlykla jsem.

...I remember the day you told me you were leaving
I remember the make-up running down your face
And the dreams you left behind
You didn't need them
Like every single wish we've ever made
I wish that I could wake up with amnesia
And forget about the stupid little things
Like the way it felt to fall asleep next to you
And the memories I never can escape
'Cause I'm not fine at all...

,,Tak trošku nevhodná situace na tuhle písničku." zasmála jsem se.

,,Ale směješ se." ušklíbl se a dal mi pusu na čelo.

,,To jo." uchechtla jsem se. ,,Díky." usmála jsem se a dala mu pusu na tvář.

,,Te quiero Victoria." přiložil rty na moje ucho a potichu vyslovil tyhle slova. Obrala mě husina. Začala jsem se motat, měla jsem všechno rozmazané, chytila jsem se za spánky a snažila se uklidnit.

,,Te quiero." šeptl mi do ucha a já se celá zachvěla a potom ho vraždila pohledem.

,,Přestaň mi mluvit do ucha Španělsky, když víš, co to se mnou dělá." zavrčela jsem a přetáhla ho polštářem. Jen se uculoval jak idiot. ,,Nesnáším tě!" vyjekla jsem.

,,Miluješ mě." odvětil a přisál se na moje rty, nejdřív se o ně lehce otřel a pak s nimi začal pohybovat. 

,,Jsi v pohodě?" zděsil se.

,,Já si vzpomněla!" vyjekla jsem. ,,Tyhle slova si mi šeptal do ucha, v letadle." usmívala jsem se od ucha k uchu, slzy štěstí mi tekly proudem byla jsem ráda, že jsem si zase něco vybavila. Myslela jsem si, že mě Cal umačká. ,,Kyslík." zachraptěla jsem.

,,Promiň." zasmál se a nepřestával se usmívat. Rozletěli se dveře a v nich stála Chrissten s Ashem, za nimi Mike, nějaká brunetka a Luke. ,,Neumíte klepat? Co kdyby jsme zrovna dělali něco, co by jste vidět nechtěli?" zasmál se Calum a já ho přetáhla polštářem.

,,Ahoj." zasmála jsem se.

,,Někoho ti vedeme, třeba si zase vzpomeneš." řekl Luke a ukázal na brunetku.

,,A ty jsi?" podívala jsem se na ni nechápavě.

,,To jsem já Annie, ty si mě nepamatuješ?" řekla sklesla a Mike ji namáčkl k sobě, protože začala brečet.

,,Nepamatuju, promiň." šeptla jsem a dala si obličej do dlaní. Tak moc jsem si chtěla pamatovat Annie nebo jak říkala to jméno a všechno, všechny. ,,Je mi to líto." Dodala jsem.

,,To nevadí Tori časem si vzpomeneš." Usmál se na mě Mike.

,,A co když ne?" Zachraptěla jsem.

,,Tak si pamatuj, že jsem tvoje nejlepší kamarádka, stejně jako Chriss. Pamatuj si, že mi tři patříme k sobě." Lehce se usmála a ukázala mi fotku na mobilu.

,,Myslím, že by jsme měli jít, dneska hrajeme." řekl Ash. Výborně, zase tady budu sama, jen já a čtyři bílé zdi, okno s rozbitýma žaluziema a mřížema. Cítím se tady mizerně, je mi tady špatně.

,,Dáte nám chvilku?" řekl Calum, přikývli a odršli.

,,Já vím, že tam musíš, ale nenechávej mě tady samotnou, tohle místo mě zabíjí." řekla jsem sklesle.

,,Víš, že to dělám nerad, zítra ráno přijdu dobře. Až se probudíš budu tady." lehce se usmál a dal mi pusu na čelo. Zvedl se z postele a ještě se ke mě naklonil.

,,Miluju tě." šeptla jsem a on se lehce otřel o moje rty. Odtáhl se, ale já si ho za tričko přitáhla zpátky a dala mu dlouhý polibek.

,,Já tebe, ale už vážně musím jít, nebo mě sežerou." zasmál se, ještě ve dveřích mi zamával. Odešel a já se znovu ponořila do proudu vlastních myšlenek, nepamatuju si, co to bylo za holku, nebo jaký k ní mám vztah. Nevím nic.

Měla bych se radši osprchovat a jít spát. Vylezla jsem z postele a vzala do ruk nějaké věci z batohu co mi donesl Calum. Ten malej prasák mi donesl krajkový spodky a jeho tričko, žádná podprsenka. No hold holka budeš bez ní, protože tu co máš na sobě, lezou z ní kostice a nehorázně to bolí. Přešla jsem chodbou a zalezla do sprch. Shodila jsem ze sebe oblečení, vlezla do sprchy a nechala na sebe padat kapky vody.

Začala se mi motat hlava, opřela jsem se o studené kachličky a radši si sedla na zem. V mé hlavě ze zobrazili úryvky z minulosti. Všechny jeho hrubé doteky, on. Hnědovlasý vysoký kluk s pohledem, který zabíjel. Vybavilo se mi všechno co se dělo tu noc. Co se to se mnou sakra děje?!

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now