19. Problem?

4.2K 242 14
                                    

Tori

Stála jsem před zrcadlem, dívala se na sebe a říkala si: ,,Jen stupidní vysoká anorektička s krátkýma vlasami a železem v hubě, když si nasadím brýle vypadám jak totální nerd, všude modřiny, nedokážu pochopit co na mě Cal vidí. Ještě teď k tomu jsem to podělala tou rukou.."

Z myšlenek mě probudil zvonící telefon. Odběhla jsem do pokoje a přijala hovor. ,,Ahoj lásko, promiň že jsem se tak dlouho neozval, ale Mike spadl z podia a zlomil si nohu, teď jdeme z nemocnice, takže vynecháme týden tour a jedeme domů, tak za dvě hodiny by jsme tam měli být, si ve škole?"

,,Ne, jsem doma," pokroutila sem hlavou ,,a je Mike v pořádku?"

,,Co si nějaká skleslá."

,,Ne, to, já jen, že mám o Mikeyho starost, a dost mi chybíte, no hlavně ty." Pousmála jsem se a cítila jsem, že on se taky usmál.

,,Tak za dvě hodiny jsme doma, zatím."

Calum

Položil jsem jí hovor a obrátil se směrem na Hemmingse, ,,Takže doufej kámo, že z toho dárku co jí vezeš bude mít radost."

,,No já doufám, že bude." Řekl jsem a odvrátil pohled.

,,Chybí ti, že?" přidal se Ash,

,,Brácho nedělej, že tě nesere, že chodím s tvojí sestrou."

,,No tak nemůžu úplně říct, že by mi to nevadilo, ale vidím , že je s tebou šťastná, vybrala si dobře a k tomu dárku," mrkl na mě ,,Bude nadšená." Sedli jsme všichni do auta a jeli směrem domů.

Tori

Musím nějak zamaskovat tu ruku, náplasti moc malý, obvaz? Jo to by šlo, ta moje stupidita, že mě to nenapadlo dřív. Protočila jsem nad svojí inteligencí oči. Šla jsem do koupelny, vytáhla ze skříňky obvaz a položila ho na umyvadlo, vlasy jsem si sepnula do culíku, setřela veškerý make-up a obvázala si ruku. Zadívala jsem se do zrcadla

,,Ty jsi ale blbá Irwin." Vydechla jsem a šla do pokoje, ze skříně jsem vyhrabala leginy, a velký světlehnědý svetr, který mi Cal koupil, než odjel, měl dostatečně dlouhé rukávy, takže jsem zakryla obvaz a šla dolů. Všude bylo celkem uklizeno, ale i tak jsem trošku poklidila, udělala jsem si kafe a sedla do obývacího pokoje, sledovala jsem  na Mtv Teen wolf, jeden z mích oblíbených seriálů. ,,Panebože Derek je tak sexy." Pomyslela jsem si. 

Najednou se rozrazili dveře a vešla Niki ,,Čau Tori jsem doma, panebože ty vypadáš. Zkulturni se trošku aspoň."

,,Taky tě ráda vidím Niki, nejsi tak náhodou ještě nemocná?"

,,Já ani nebyla, jen si mi nechtělo do školy. Boha co to máš na obličeji, jaká kráva ti co udělala?"

,,Nic to není, jen jsem se .. praštila o poličku."

,,Jo, o poličku nebo o Tan."

,,Jo no děláš, jak kdyby mě zbila, nebo něco takového. Jo a co tu chceš, vypadni." Zasmála jsem se, je to přece moje nejlepší kamarádka, ví že to tak nemyslím.

,,Nic jen mi Luke napsal SMS, že tak za 20 minut budou tu."

,,Super a kdy sis to přečetla?"

,,Tak před 15 minutami. Co je, tváříš se jak kdyby si nebyla ráda, že jsou zpět."

,,Jsem jen, mě rušíš při Teen wolfu, takže drž hubu a čum."

,,Zase se díváš na tu blbost s vlkodlakama?"

,,Problém?"

,,Ne jen je to kravina."

,,Nikoleto už drž hubu a neruš mě." Zařvala jsem na ni.

Když běželi závěrečné titulky Niki už nervózně přešlapovala u okna. Najednou dojelo to povědomé černé auto a vystoupil Luke, co jsem nečekala, Niki rozrazila dveře a padla mu kolem krku, musela jsem se zasmát nad jejím gestem, vypadala vážně vtipně.

,,Ahoj Irwin, chyběl jsem ti?" usmál se na mě kluk tentokrát už s rudou hřívou

,,Ahoj zmzačelej Clliforde." Ten můj Ironický úsměv mluvil za vše.

,,Ne, takže jsem ti nechyběl? Dobře. Posrala sis to u mě! Kdybych mohl, střelil bych ti jednu berlí."

Dala jsem mu pusu na tvář a dodala: ,,Jo chyběl si mi, ty můj skoro bratře." Otočila jsem se na něho jestli vyjde v pohodě ten jeden schod, já vím mám o něj větší starost jak o svého vlastního bratra.

Než jsem se stihla otočit zpět, už mě držel Cal v náručí a obsypával mi tvář polibky. ,,Chyběla si mi hrozně moc. Miluju tě." Neměla jsem slov, dá se říct, že mě ani nepustil ke slovu. ,,Něco jsem ti dovezl."

,,Jen to ne, pořád mi něco dáváš a já ti nedala zatím nic."

Nahnul se, a pošeptal mi do ucha ,,Dobrej sex mi od tebe stačí." Bouchla jsem ho do ramene. ,,Au za co? Jo a ještě něco, kde máš vlasy?"

,,To je na dlouho." Usmála jsem se, vytáhl z kapsy krabičku a podal mi ji....

_____

Na gifu je Calum♥

m.l.w.5sos // c.h.Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora