112.

2.2K 175 6
                                    

Cal v jedné ruce držel prcka a druhou měl okolo mého pasu. Procházeli jsme okolo skupinky puberťáků chlastajících a hulících na lavečce. Stmívalo se.

,,Hele čumte kluci, děti mají děti!" vyjekla jedna holka a nezapomněla si na nás ukázat.

,,Neblbni Katelin to je ten větnamec s tou jeho děvkou. Ani jsem si nevšiml, že by měla bachor, nějaký rychlí geny." řekl kluk vedle ní. Dost nahlas, aby jsme to slyšeli.

,,Ignoruj je." šeptla jsem, protože jsem cítila, že Cal mě zuřivostí za chvilku rozdrtí. Položila jsem mu ruku na tu jeho, co byla na mém pase a on se trošku uvolnil.

,,Neslyšíš nebo co ty větnamská buzno." vyjekl na něj jeden kluk.

,,Cale kašli na to. Nemá to cenu." šeptla jsem znova. Už jsme byli jen pár metrů před domem, vytahovala jsem klíče z kapsy, ale ten kluk se zase ozval.

,,Neignoruj mě ty japonče! Nebo si s tou tvoji děvkou pohraju, někde na ni počkám a přetáhnu ji." zařval na nás, ale to já už jsem zatáhla Cala radši domů.

,,Pohlídej prcka." řekl a položil ho na zem.

,,Co chceš dělat?!" vyjekla jsem, už otevíral dveře. ,,Ne Cale nechoď tam prosím!" zachraptěla jsem.

,,Nikdo tě nebude nazývat děvkou." přecedil přes zuby a už stál před dome.

,,Cale prosím nedělej to." šeptla jsem a začala zase brečet. Nesmí tam jít něco mu udělají, co když ho zabijou. Jsou ožralí a je jich tam hodně. ,,Prosím." zatáhla jsem ho za rukáv od jeho černé mikiny. ,,Něco ti udělají." šeptla jsem a on si mě k sobě přitáhl. ,,Pojď dovnitř. Prosím." zamumlala jsem a zatáhla ho do domu.

,,Kde je prcek?" zeptal se Cal a podíval se všude kolem.

,,Je tady s náma." zařval někdo z obyváku, podle hlasu to byl Ash. Došli jsme k obyváku a hned jsem schytala jeden nechápavý a zděšený pohled.

,,Tori co se proboha stalo?!" vyjekla Chriss.

,,No pořvávali na nás nějací kreténi, chtěl jsem jim jít rozbít hubu, ale citlivka začala brečet a bála se, že mi něco udělají." ušklíbl se na ně a pak se uculil na mě.

,,To není sranda, víš jak jsem se o tebe bála?" řekla jsem zničeně a on mě zase objal.

,,Jste tak rozkošní." rozplývala se nad námi Chriss.

,,Tak já jdu s citlivkou nahoru." usmál se Cal. ,,Ahoj prcku." zamávali jsme mu a on nám taky.

Došli jsme do pokoje, kde jsem se svalila na postel a Cal vedle mě. ,,Takže zítra letíme do Evropy, kufry máme sbalené, Pixie je u rodičů. Máme všechno." usmál se a dal mi pusu na čelo.

,,Cale?" šeptla jsem.

,,Ano princezno?" podíval se na mě a usmál se.

,,Miluju tě." šeptla jsem a on mě políbil na nos.

,,Já tebe taky." řekl a přisál se na moje rly. Byl to dlouhý, jemný polibek.

,,Jdu se osprchovat jdeš taky?" Řekla jsem, když se odtáhl. Jen přikývl a zatáhl mě do koupelny.

,,Sprcha nebo vana?" Nazdvihl obočí.

,,Vana." Zasmála jsem se. Začal ji napouštět, vlezla jsem si do ní první a hned potom Cal, který se o mě opřel. Vana málem přetekla. ,,Co jsem opěradlo?" Zasmála jsem se.

,,Jo." Uculil se a začal mě hladit po nohách.

,,Když už si u těch noh můžeš mi je oholit. Ale opovaž se mě pořezat." Řekla jsem a podala mu žiletku.

,,Necukej sebou." Pokáral mě.

,,Tak to nedělej tak pomalu." Vyjekla jsem.

,,Hotovo." Zasmál se a odložil žiletku. Vzala jsem sprchu a pustila mu ji na hlavu. ,,Bavíš se?" Přecedil přes zuby.

,,Jo celkem jo. Podej mi ten tvůj šampón." Nanesla jsem mu ho na hlavu a vmasírovala mu ho do vlasů.

,,To je příjemný. Nepřestávej." Vydechl.

,,Aby ses neudělal." zasmála jsem se.

,,Nemám k tomu daleko." ušklíbl se a otpčil se na mě. Vypadal vtipně s tím šampónem na hlavě. Začala jsem se smát. ,,Co je?" zeptal se Cal a já mu nemohla odpověďet. Začal se ke mě přibližovat a šampon co měl ve vlasech mi otřel o obličej.

,,Fuj. Mám to v puse." řekla jsem a očekávala dávivý reflex, no nestalo se tak, protože jsem ucítila jeho jazyk ve svojí puse. Měla jsem ho zase až někde v krku. Jeho ruky sjížděli po mém pase níž až k rozkroku. Bouchla jsem ho do hrudi, přičemž se na mě nechápavě podíval. ,,Dej ty pracky pryč." přecedila jsem přes zuby.

,,Promiň já.." začal, ale já ho přerušila.

,,Co jsem šukací panenka?!" vyjekla jsem zvedla se, obmotala okolo sebe ručník a odešla do pokoje, přesněji do šatny. Hodila jsem na sebe spodní prádlo a moje dupačky co mám od Ashe. Skočila jsem na postel a zapla si Teen wolf. Na nohy jsem si dala notebook a pustila se zase do práce. Cal dlouho nevycházel z koupelny, začínala jsem se bát. Odložila jsem notebook a šla do koupelny. Cal byl ponořený ve vodě, rozběhla jsem se k němu a vytáhla ho. ,,Co to kurva děláš?!" vyjekla jsem a hlas se mi zlomil.

,,Jen jsem si smýval šampón." řekl klidně.

,,Jo pod vodou! Víš jak jsem se lekla!?!" vyjekla jsem a sedla si na zem a chytila se za hlavu. ,,Ty si takovej debil!" vyjekla jsem jen se uculoval. ,,Víš ty vůbec jak jsem se lekla?!" začala jsem se klepat. To je takovej blbeček.

,,Promiň já nechtěl." řekl dost vyděšeně.

,,Ty seš takovej kus kteréna." zamumlala jsem. Velezl z vany omotal okolo sebe ručník a pomohl mi vstát. ,,Tohle už nedělej dobře?"

,,Promiň." šeptl a obejmul jě.

,,Já vím, jsem citlivá, až moc, pořád brečím a tebe už to štve a jsem hrozně urážlivá, já jen mám o tebe strach. A teď když jsem tě viděla, tak jsem se prostě lekla." Dal mi pusu na čelo.

,,Už je dobře. Jsem v pohodě." řekl a šel do šatny zatím co já jsem šla zpět do postele. Notebook jsem sbalila do batohu, vypla telku a lehla si.

,,Dobrou lásko." šeptl Cal a přitáhl si mě, už jsem byla v polo spánku, a netrvalo dlouho a já usnula.

Ráno mě probudil zvuk budíku, který oznamoval, že je čas se nachystat a jet na letiště..

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now