169.

2.1K 176 22
  • Đã dành riêng cho Erica McCann
                                    

,,Pořád ji miluju, ale když mi dala kopačky, nevím." pokroutil hlavou. ,,Mám se o ni snažit, když už jsem to několikrát posral?" zeptal se.

,,Zkusit to můžeš." řekla jsem tiše. Zhluboka se nadechl a pak začal mluvit.

,,Půjdeš se mnou na rande?"

,,Ráda." odpověděla jsem potichu. Cal se zvedl a odešel z pokoje.

,,Za hodinu buď před domem." ozvalo se z chodby. Musela jsem se pousmát. Fajn mám hodinu na to, ze sebe udělat člověka. Šla jsem do šatny, oblékla si legíny, tričko a na nohy tenisky, celé to doladil svetr. Šla jsem do koupelny, udělala vlasy, nalíčila se a byla jsem připravená, akorát na čas. Sešla jsem schody a otevřela vchodové dveře.

Cal stál před dveřmi bílé tričko mu ladilo k černým gatím a celé to zakončila černé košile s vyžehleným hárem. V ruce držel kytici růží a usmíval se. ,,Si nádherná." řekl a kytku mi podal.

,,Dě-děkuju." usmála jsem se.

,,Jdeme?" nastavil mi rámě.

,,Jo, jen to dám do vázy." usmála jsem se a skočila domů. Chytla jsem se Caluma a šli jsme k autu. Otevřel mi dveře od auta jako gentleman a sedl za volant. ,,Kam jedeme?" zeptala jsem se.

,,Uvidíš, jen si to dej na oči." zasmál se a podal mi šátek. Dala jsem si šátek na oči a nechala se vézt autem, vůbec nevím kam. Po nějaké době se auto zastavilo a Cal mi pomohl ven. Sundal mi šátek a já nemohla uvěřit tomu, kde se nacházím.

,,Bože, tady jsme byli.." nedořekla jsem to, neměla jsem slov.

,,Na prvním rande." usmál se jako sluníčko. Obmotala jsem ruky okolo jeho krku. Nečekal to, protože mu chvilku trvalo, než obmotal jeho ruce okolo mě. Hlavu zabořil k mému krku a já cítila, jak se usmál.

_

Obuli jsme brusle, teď je čas, přejít na led a nerozbít si hubu. Chytla jsem se zábradlí a pomalu dala první nohu na led. Oddechla jsem si, fajn, půlku cesty mám za sebou. Stoupla jsem druhou nohou na led a ucítila něčí ruce na svém pase.

,,Pomůžu ti." řekl. Cítila jsem Calumův teplý dech na svém krku, obrala mě zima. Měl jsem husí kůži snad po celém těle. Chytla jsem jeho ruce, které se zatím přesunuly na mé boky, a pevně je stiskla. Calum mě popostrčil a já cítila jak jedu, ale jeho ruce nikde. Zpanikařila jsem a otočila se.

Ujela mi noha a já spadla na zadek. Calum ke mě přijel a pomohl mi vstát. Divím se, že se nesmál jako posledně. ,,Jsi v pohodě?" zeptal se mě. Byl starostlivej a snažil se, on mě vážně chce zpátky.

,,Bolí mě zadek." uchechtla jsem se.

,,Oh, chceš to pofoukat?" zasmál se a já ho bouchla do hrudi, přičemž mi to zase málem ujelo, ale Calum mě chytil. Byla jsem mírně zakloněná, cítila jsem jeho teplý dech na svém obličeji, začal se přibližovat.

,,Myslela jsem, že Hood se na prvním rande nelíbá." řekla jsem, stále sledujíc jeho dva černé uhlíky.

,,Změna je život, a navíc tohle není první rande, možná tak nějaký desátý." ušklíbl se. ,,Můžu?" nervózně se zeptal a já přikývla. Cítila jsem znovu chuť jeho dokonalých rtů. Nejistě udělal první pohyb a já se chytla.

,,Panebože, to je Calum Hood!!" vykřikl někdo. Když jsme se podívali tím směrem, stály tam dvě holky. Blondýny s výstřihem až po kolena. ,,Můžeme se s tebou vyfotit prosííím." zaškemraly. Calum neochotně přikývl. Jedla na bloncka mi drze podala foťák. Kousek jsem popojela. Namířila jsem na ně foťákem a vyfotila je. ,,Ještě jednu." ozvala se jedna z nich.

Neochotně jsem na ně znovu zamířila foťákem. Ty holky daly Calumovi pusu na tvář, každá z jedné strany. Vřelo to ve mě. ,,Dobře holky, to už by stačilo." řekl Calum, když si všiml mého výrazu.

,,Ještě chvilku, pojď si s námi zabruslit." zaškemrala jedna. Můj naštvaný obličej mluvil za vše. Zatnuté pěsti, pokrčené obočí, nepravidelné nádechy a výdechy. Musela jsem vypadat jak býk. Přisahám, kdyby tam Cal nebyl, jsou bez vlasů.

,,Pokud jste si nevšimly, mám tady rande se svojí přítelkyní." řekl a majetnicky si mě přitáhl k sobě.

,,Oh, tak až se s ní rozejdeš zavolej." zavolala na něj jedna, když odjížděly.

,,Neboj bejby." zavolal na ni a já se na něj hnusně podívala. ,,Té určitě." řekl potichu a dal mi pusu do vlasů. Chytil mě za obě ruky a díval se mi do očí. Stáli jsme kousek naproti sobě. ,,Mám lepší." spravil mi pramínek vlasů za ucho, rukou jel pomalu po mém líci, až ke krku.

,,Byla celkem pěkná." řekla jsem.

,,Ale pro mě jsi dokonalá ty. Myslíš, že potřebuju holku s výstřihem až po kolena? Holku co má linky až po obočí a tunu make-upu? Nějakou vymaštěnou blondýnu, když mám před sebou někoho jako jsi ty?" nazdvihl obočí až někam ke kořínkům vlasů.

,,Asi ne." šeptla jsem. Jeho ruka se pomalu zapletla do mých vlasů a on si mě přitáhl blíž. Držela jsem se ho za ramena, abych nespadla. Naše čela se dotýkaly, naše nosy taky.

,,Promiň mi to všechno, co se stalo." řekl potichu.

,,Zapomeň na to a pojď bruslit." usmála jsem se a chytla ho za ruku. Bruslili jsme do kolečka jak nějací idioti. Pomalu se mi začínala motat hlava. Nepřerušovali jsme spojení našich ruk a propletených prstů. Zase mi ujela noha. Spadla jsem na led a Cal mi pomohl zase vstát. ,,Bruslení asi nebude nic pro mě." zasmála jsem se a oprášila si nohy od něčeho co připomínalo sníh.

,,Docela ti to jde." usmál se a pak vytáhl telefon z kapsy. ,,Ash." povzdychl si. Telefon nechal zvonit a dal ho do kapsy. ,,Jestli je to důležitý zavolá znovu." zasmál se a znovu mě chytil za ruku.

Za chvilku začal zvonit mobil. Tóny refrému z amnesie se rozléhaly snad celým areálem. Proč mám to vyzvánění tak nahlas? Podívala jsem se na obrazovku a uviděla nápis "Tanker". Tak fajn, schválně co Erin chce.

,,Ano?" řekla jsem.

,,Tori dojeďte do nemocnice!" křikla.

,,Co se stalo?!" vyjekla jsem a rukou si zajela do vlasů. Jestli je to něco s Lukem, Ashem, nedej bože s těhotnou Chriss.

,,Annie spadla ze schodů."

m.l.w.5sos // c.h.Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ