15. Si-sister?

4.8K 249 0
                                    

Tori

,,Můžeš laskavě ty svoje pracky dát od mé sestry, díky!" naštvaně k nám přiběhl Ash.

,,Se-sestry?" nechápavě se Tanya zadívala na mého bratra.

,,Jo, dej od ní laskavě pracky pryč."zavrčel. Musela jsem se pousmát.

,,Tak ok no." Jen jsem zaujatě sledovala situaci mezi Tanyou a Ashtonem, nemohla jsem si však nevšimnout jak se Niki s Petrou smějí, a když jsem se podívala na pravou stranu uviděla jsem Elis, jak situaci sleduje se mnou. Po chvilce trapného ticha jsme se všichni rozešli.

,,Kdyby ti Tan nějak ubližovala, přijď hned za mnou, ano Tori?" Doširoka se na mě usmál a já ho musela obejmout.

,,Dobře bráško." uculila jsem se.

Zbytek dne uběhl celkem rychle, končila jsme o něco dřív jak Cal, takže jsme na něj musela čekat před školou. Holky a kluci už šli jen Cal musel do ředitelny ohledně fotbalového týmu.  Seděla jsme a koukala do blba, najednou se ke mně zezadu někdo přiblížil. ,,Ahoj lásko." šeptl mi ten někdo do ucha a já poznala, že je to Calum.

,,Víš jak jsem se lekla ty úchyle!!?" poskočila jsem. 

,,Jo tak úchyle, dobře." řekl uraženě a překřížil ruce na hrudi.

,,Tak sorry, ale sám víš, že mě děsit nemůžeš!" vyjekla jsem.

,,Omluvil bych se ti, ale za toho úchyla mě ani nehne." Vypadal hodně naštvaně, protože vím, že když mu řeknu úchyle nebo úchyláku tak mu to vadí, byla jsem až taková svině a rozhodla se mu zahrát na city, když jsem ho viděla jak tam stojí a naštvaně kouká jinam než na mě. Začala jsem natahovat a hrála jsem falešný slzy, sakra byla bych dobrá herečka.

,,To-Tori?" podíval se překvapeně, když si všiml, že natahuju. ,,Ne, ne to sem nechtěl, nebreč, já to tak nemyslel." Přimáčkl si mě k sobě a já se jen začala smát.

,,Vypadáš roztomile, když si myslíš, že kvůli tobě brečím a snažíš se to zastavit."zasmála sem se.

,,Victorie, děláš si ze mě prdel, takhle si se mnou hrát? Tohle si, ale trošku přehnala nemyslíš!" zařval a v jeho výrazu bylo vidět, že je hodně naštvaný, věděla jsem, že mu vadí když si s ním někdo hraje, protože jeho bývala ho jen tahala za nos, ale i přesto jsem byla tak blbá a udělala to. Sakra, že mi to nedošlo dřív. Chystal se odejít, ale já ho jen chytla za ruku na znamení, aby zůstal, aby nikam nechodil.

,,Po-počkej." Už jsem začala doopravdy brečet.

,,Tori nehraj si se mnou zase." vyštěkl.

,,Ne Cale počkej!" Jen stál přede mnou beze slov a chtěl udělat další krok, udělala jsem rychlejší krok a chytla ho, dá se říct objala ho zezadu.

Brečela jsem a všímala si jak se moje slzy vsakují do jeho trička, protože mu bylo teplo držel si bundu v rukách. Měl na zádech velký mokrý flek s trochou řasenky a make-upu. ,,Promiň, promiň jen mě neopouštěj."

,,Tori já..." chtěl něco říct, ale já mu do toho skočila.

,,Promiň mi to, neměla jsem si s tebou hrát jen jsem nevěděla, co mám dělat, protože omlouvat se mi dvakrát nechtělo. Byla to hloupá chyba, promiň." Vyvlékl se z mého objetí a otočil se na mě, opřeli jsme se hlavami o sebe a oba se dívali do země, bylo ticho a každou sekundou mě to deptalo čím dál víc.

Najednou mě Cal chytil dvěma prsty za bradu a zvedl moji hlavu. Otřel mi palcem slzy, a navázali oční kontakt, zase jsem se ztratila v jeho dokonalých, hnědých očích. Bylo chvíli ticho, ale tohle ticho mi bylo příjemné, přála bych si, aby tahle chvíle nikdy neskončila a já se mohla pořád ztrácet v těch jeho očích. Dívali jsme se na sebe a najednou mě políbil.

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now