52.

3.4K 193 3
                                    

Tori

Zase mě probudil ten úděsná zvuk budíku, typické, úmorné pondělní ráno. Vyhrabala jsem se z postele a vypla budík, podívala jsem se na Caluma, který se podepíral lokty, rozcuchaný, polonahý, neodolatelný. Přišla jsem k němu a dala mu dlouhou pusu. Jednu ruku obmotal okolo mého pasu a shodil mě na postel. Naše rty se zase spojily.

,,Po-počkej.“ Řekla jsem mezi polibky a odtáhla se ,,Musím do školy.“ Dodala jsem a on nahodil psí kukuč.

,,Nemusíš.“ Zakňučel.

,,Ne Cale, teď už musím nebo mě vyhodí.“ Dodala jsem a zvedla se z postele. Ze skříně jsem vyndala černé rifle, vínové tričko a černou mikinu. Vyčesala jsem si vlasy, vyčistila zuby, udělala si rychlí make-up.

,,Zvládneš to.“ Řekl Calum, když viděl, že jsem dost nervózní. Nechtěla jsem tam až moc jsem se bála jít do školy sama. NIKI a Chriss jedou na jakousi akci školy a kluci mají jít na zvukovou zkoušku. Dal mi pusu do vlasů a ruky obmotal kolem mého pasu.

,,Vyzvednu tě po škole.“ Dal mi pusu na čelo a já si položila hlavu na jeho hruď. ,,Bude to ok uvidíš.“ Pohladil mě po vlasech.

Calum

Musí to tam dneska vydržet, jen 5 hodin. Snad se jí nic nestane, doufám, že jí Tanya nic neudělá, nebo Dylan a ten jejich spolek. ,,Kdyby něco hned mi zavolej dobře.“ Podíval jsem se jí do očí, měla stejnou barvu očí jako Ashton, celkově si jsou dost podobní, podobný úsměv, oči, Tori má akorát o něco tmavší vlasy, ale to nemění nic na tom, že je nádherná.

,,Dobře, ozvu se, kdyby něco.“ Usmála se, ale v jejich očích byl vidět strach.

,,Po škole tě vyzvednu a pojedeme do kina ok?“ usmál jsem se a pohladil ji po tváři.

Ve škole

Tori

Procházela jsem školními chodbami a snažila se nepotkat Tanyu a její partičku. Úspěšně jsem se doplazila ke skříňce, vyndala z ní sešity a šla na první hodinu. Sedla jsem si dozadu a dělala, že tam nejsem.

,,Hele přišla stará známá.“ Ozvala se Dith z první lavice.

,,Čauko Meredith.“ Zasmála jsem se, moc jsme se neznali s Dith, ale když jsem s ní párkrát mluvila přišla mi, že je v pohodě. Často si barví vlasy, stejně jako Mikey, hodili by se k sobě, možná, ale jen možná je zkusím dát dohromady.

,,A hele kdo přišel.“ Řekla nade mnou Tanya a jedním máchnutím ruky mi shodila věci z lavice.

,,Zvedni to laskavě!“ vyjela jsem po ní hned mi jedna přistála. Tanya zase odešla.

Přišla ke mně Dith a posbírala mi věci. ,,Je to piča, nic si z toho nedělej Tori.“ Usmála se na mě.

,,Díky, Dith.“ Úsmě jsem jí oplatila.

Po poslední hodině

Tori

Vyšla jsem ze třídy jako poslední a šla ke skříňce. Nikde nikdo. Přistoupila jsem ke skříňce, přezula se a dala do ní sešity, pomalu jsem ji zavřela a najednou.

,,Ahoj Torinko, dlouho jsme se neviděli.“ Řekl hlas za mnou, otočila jsem se a stál tam Dylan. Přistoupil ke mně a začal mě líbat bránila jsem se ale marně, trošku se poodtáhl a šeptl: ,,V lese jsem něco nedokončil.“ Zajížděl mi rukou pod tričko a Tanya s její skupinkou si to fotili. 

,,To bude mít Calum radost až mu to pošlu.“ Usmála se Tanya.

,,Ne, prosím, udělám všechno, co chceš!“ začala jsem brečet, hlavně ať mu to neposílá!

,,Proč bych nemohla, podívej tady je tlačítko odeslat, a jejda. Promiň pusinko.“ Dodala.

,,Ne!“ vyjekla jsem. 

Calum

Stál jsem před školou opřený o svoje auto a čekal na Tori, všichni už vyšli ze školy, muselo se jí něco stát normálně bývá venku jako první. Najednou mi zavibroval mobil, byla to SMSka, otevřel jsem ji a zděsil se. Rychle jsem dal mobil do kapsy a vběhl do školy.

,,Dylane!“ zařval jsem, když jsem jak ji přimačkává ke skříňce.

,,Calíčku, podívej se co ta kurva dělá, nezaslouží si tě, když tě pořád podvádí. Jsem pro tebe lepší.“ Řekl Tanya a přilepila se ke mně. Odstrčil jsem ji, že skoro spadla.

,,Ty hajzle málem spadla, segra si ok?“ řekl Dylan, ale mě bylo úplně u prdele, co říká. Vrazil jsem mu pěstí.

,,Už NIKDY se k ní nepřibližuj!“ zařval jsem, vzal jsem Tori za zápěstí a utíkal pryč.  

Nasedli jsme do auta a jeli ke kinu, které bylo kousek od školy, celou cestou jsem poslouchal její vzlyky a pořád jí tekly slzy. Byl jsem naštvaný a to opravdu hodně, celou cestu jsem nic neříkal jen jsem naštvaně sledoval cestu. Zastavil jsem na parkovišti za kine, chtěl jsem něco říct, ale když jsem otevřel pusu začala mluvit ona.

,,Cale, já… promiň… za-zase jsem ť-tě jen zklamala.“ Řekla hodně lámavým hlasem. Nepřestávala brečet, naklonil jsem se k ní a obejmul ji.

,,Šššš, nebreč, není to tvoje chyba, nezklamala si mě.“ Přimáčkl jsem si ji k sobě a hladil ji po vlasech. ,,Není to tvoje chyba.“ Dodal jsem. Odtáhla se a podívala se na mě, usmál jsem se a otřel jí palcem slzy, políbil jsem ji na čelo a řekl. ,,A teď už pojď, mám pro tebe překvápko." 

Jo jo, už by ste mohli vědět kdo je na obrzku, pokud ne:D tak je to Cal:D

m.l.w.5sos // c.h.حيث تعيش القصص. اكتشف الآن