75.

2.7K 196 18
  • Dedicated to Nat
                                    

Calum

Doufám, že se jí můj dárek bude líbit, do Vánoc zbývá den, dneska jsou prý závody na snowboardu, tak snad tam Tori půjde a nakope jim prdel. Dobře nad představou, že moje malá Tori, která nemá daleko k tomu, aby jí kozy zlomily páteř, bude mlátit do nějakýho namakanýho borca jsem se musel zasmát.

,,Broučku?“ Tori stála ve futrech, měla legíny, červený svetr se sobem a vlasy vyčesané do vysokého culíku, vypadala krásně.

,,Ano?“ usmál jsem se.

,,Jdeš mi pomoct zdobit stromeček?“ neodpovídal jsem, jen jsem vstal z postele a přistoupil k ní. Namáčkl jsem ji na futra a políbil. ,,Beru to jako ano.“ Usmála se a táhla mě dolů.

Seběhli jsme do obyváku, hned jsem ucítil mě známou vůni. Perníky. Ještě teplé leželi na talíři v obyváku. Škoda si nevzít, nabral jsem plnou hrst a strčil všechno do pusy. ,,Jako vážně?“ zasmála se, její smích je jako melodie, bude znít ještě dlouho v mojí hlavě.

,,Co?“ řekl jsem s plnou pusou a snažil se to nějak pokousat.

,,Ty perníky ti neutečou, Mikey stejně ještě spí, takže ti je nesní.“ Usmála se a pohladila mě po líci.

,,Dobře.“ Řekl jsem ještě s plnou pusou.

Podával jsem jí z krabice baňky a různé další blbosti na stromek. Když jsme měli hotovo, stáli jsme přímo pod lustrem a já si toho všiml. ,,Lásko, mrkni nahoru.“ Ukázal jsem prstem.

,,No to je jmelí.“ Usmála se.

,,A víš, co se dělá pod jmelím?“ přitáhl jsem si ji k sobě, naše hlavy byli kousek od sebe, naše nosy se dotýkali, cítil jsem její dech, její oči přeskakovali na moje rty a zpátky k očím. Její dokonalé hnědozelené oči. Nevydržím to, prostě musím. Naše rty se spojily a já ji jemně políbil.

,,Tak přesně tohle se dělá pod jmelím.“ Řekla, když se odtáhla a doširoka se usmála.

,,Awww, jste tak sladcí.“ Rozplývala se nad námi babi Irwin, která nás sledovala z kuchyně. ,,Taky je další várka perníků, když Cal první talíř naráz snědl.“ Zasmála se a nasypala na talíř další plech plný teplých, medových perníků. Nikdy jich nemám dost.

,,Calume po jednou, nebo se mi udusíš.“ Řekla Tori. Dal jsem si do pusy jeden a otočil se zpět na ni.

,,Můžu mít otázku?“ zeptal jsem se.

,,No poslouchám.“ řekla a nazdvihla obočí.

,,Jdeš dneska na ty závody?“ nazdvihl jsem obočí pro změnu já.

,,Cale, řekla jsem, že o tomhle se nebudeme bavit, je to minulost a já už nechci závodit.“ Vyjekla a rozmáchla rukama.

,,Promiň, jen jsem tě chtěl vidět na prkně.“ Pohladil jsem jí po líci.

,,Neomlouvej se, nemůžeš za nic, já jen nemám dobrý vzpomínky na poslední závod.“ Sklopila hlavu a sledovala svoje válenky.

,,Co se stalo na posledním závodě?“ zeptal jsem se, dvěma prsty jsem já vzal za bradu a donutil ji se na mě podívat.

,,Nic, prostě jsem spadla.“ Řekla a zabořila mi hlavu do hrudi, jednou rukou jsem propletl naše prsty a druhou jí hladil po zádech.

,,To mě mrzí.“ Dal jsem jí pusu do vlasů.

___

Tori

Sice jsem říkala, že sem nejdu, ale nakonec mě přemluvili. ,,Připraví se Victoria Irwin.“ Tak jdu na popravu, stoupla jsem si nahoru na rampu a nazula snowboard. Zhluboka jsem se nadechla. ,,Můžeš.“ Řekl chlápek co uváděl celé závody. Poskočila jsem a už jsem jela.

Dojela jsem dolu, udělala jsem několik chyb, to je tím, že jsem dlouho nestála na prkně. Ale co už, svůj výkon už nezměním. Dojela jsem k mojí rodince a zula prkno.

,,Byla si skvělá.“ Řekl děda a poskytnul mi medvědí objetí. Ostatní jen přikývli na souhlas mého výkonu.

,,Takže, výsledky, pozorně poslouchejte.“ Řekl chlápek a chvilku studoval něco na papíru.

,,Neumístím se, udělala jsem hodně chyb.“ Řekla jsem sklesle.

,,Takže třetí místo Jonah Lloyd.“ Hrozně to Jonahovi přeju, je to můj známí, vždycky pokecal, když jsem si šla pro lístek na sjezdovku, chodila jsem jezdit každý den. ,,Druhé místo Amanda Fitted. A konečně náš výherce letošních závodů trojnásobná držitelka zlatého poháru Victoria Irwin!“ řekl a já stála s otevřenou pusou. Wat? Já vyhrála?

Když jsem se probudila z menšího tranzu, šla jsem si pro pohár. ,,Díky.“ Řekla jsem, když jsem si ho převzala.

Doma jsem hodila pohár k dalším nad krb a teď přišel čas to pěkně zapít. Děda rozdělal jeden ze svých nejlepších kousků, nalil nám všem a všichni jsme si přiťukli. ,,Na Tori!“ křikl Ashton a já se jen usmívala jako idiot.

___

Dnes je den D neboli, den dávání dárků, jelikož jsme v Evropě a dárky se dávají večer a né ráno, je to pro mě uklidňující. Vyhrabala jsem se z postele, teple se oblékla a rozhodla se jít se projít, všichni ještě spali až na Cala ten šel se mnou. U sjezdovky už byl Jonah tak jsem ho poprosila ať nás vyhodí lanovkou nahoru. Šli jsme v tichu pěšky lesíkem. Než Cal to ticho přerušil.

,,Těšíš se na večer?“ zeptal se na stupidní otázku, kdo by se netěšil.

,,Jo, ale mám z toho trošku nerva.“ Usmála jsem se.

,,Proč?“ Podíval se na mě.

,,Bojím se, že budeš tak udivenej z mýho dokonalýho dárku, že to s tebou sekne.“ Zasmála jsem se.

,,Nefandi si, trumfnu ho.“ Ušklíbl se.

___

Všichni jsme se nacpali kaprem a bramborovým salátem, no tak hold kluci oslavili Vánoce jinak, než byli zvyklí, nahrnuli jsme se ke stromku, bylo tam plno dárků. Vážně hromada.

,,Takže kdo to rozdá?“ zeptal se Mike.

,,Myslím, že by měla tady tučňáčí výherkyně.“ Zasmál se Luke.

Rozdala jsem dárky a teď přišla ta lepší část rozbalování. Mikey byl celej udělanej z toho, že dostal barvu na vlasy. Všichni byli z mých dárků nadšení. Dostala jsem tričko s poníkem od Michaela a další drobnosti, bylo jich hodně. Byla jsem ráda, tohle vypadalo na nejlepší Vánoce všech dob.

Cal držel v ruce obálku a prohlížel si ji. Začal ji otevírat a já se klepala nervozitou, drtila jsem si spodní ret. ,,Si děláš prdel?!“ vyjekl Cal a vyvalil na mě oči. ,,Lístky na Katy Perry a ještě k tomu VIP!!“ ten dokonalý šťastný úsměv. ,,Miluju tě.“ Zařval na celý dům a sevřel mě v objetí.

,,Nemůžu dýchat pako.“ Zasmála jsem se.

,,Tak a teď hledej můj dárek, je na stromečku, ale na ten tvůj to vážně nemá.“ Šeptl mi do ucha a doširoka se usmál.

Šla jsem ke stromku a moje oči přistáli hned na malé krabičce na větvi někde nahoře, natáhla jsem se pro ni a vzala ji do ruk. Otevřela ji a nemohla uvěřit svým očím byl tam prstýnek. Cal mě chytil za ruku a klekl si, jen to ne, prosím. Na můj prst dal prstýnek a teď jsem jen čekala co se bude dít. ,,Victorie Allison Irwin, světlo mého života. Vezmeš si mě?“ usmál se. Dala jsem si ruky před pusu a nechala téct slzy proudem.

,,N-nemůžu, p-promiň.“ Odběhla jsem do pokoje a nechala jsem ho tam stát zmateného, bez vysvětlení.

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now