145.

2.3K 172 20
                                    

Moji tvář začal zdobit zděšený pohled na hodiny, které ukazovali půl dvanácté a Calum nikde.

Nahmatala jsem mobil v kapse a zavolala mu. Zvedl to skoro hned. ,,Cale kde si?" řekla jsem zoufale.

,,Neboj se, za chvilku jsem doma, jdi se prospat, až se vzbudíš budu vedle tebe dobře." řekl mi v klidu, ale já se pořád bála. Nevěděla jsem kde je, s kým je, co dělá, jestli je v pořádku. Sice mi řekl, že jede řešit něco s rodinou, ale jeden nikdy neví.

Calum

,,Dobře." odpověděla mi po chvilce.

,,Vážně, jdi spát, za poslední noci, jsi toho moc nenaspala." usmál jsem se a tipl to. Teď přišel čas dořešit co jsem začal. ,,Takže Lukasi, co ti přeletělo přes nos?" zeptal jsem se znovu a vší silou praštil do stolu. ,,Mluv!" zařval jsem.

,,Nemám ti k tomu co říct Calume!" zařval na mě zpátky, jestli si myslí, že z něj mám strach tak nemám.

,,Třeba mi řekni, proč se chováš jako totální zmrd!" přecedil jsem přes zuby.

,,Jsem v tom namočenej a není cesty zpět." zamumlal.

,,V čem?!"

,,Může za to Dylan okay. Vydírá mě. Musel jsem si začít s Mali, mám ji rád, ale jako kamarádku. Celou tu dobu jsem miloval Erin. To já opil Mali a poslal ji s Robinem. To já se líbal s Tori." řekl mi.

,,Co že si dělal?!" zařval jsem.

,,Calume já musel! Chápeš!" zařval na mě nazpět. ,,Má moji mámu a já s tím nemůžu nic udělat." řekl zničeně. ,,Líbal jsem se s ní a dostal jsem za úkol ji zneužít." Luke je z toho v hajzlu a já nevím co dělat, měl bych jet domů má o mě starost.

,,Co když blafuje? Co když nemá tvoji mámu?" zamyslel jsem se.

,,Nechci to riskovat." řekl mi.

,,Do prdele." praštil jsem znovu do stolu. ,,Takhle nic nevymyslíme. Jeď za Erin a já pojedu domů." řekl jsem mu. Zasedl jsem do auta a podíval se na mobil. 02:57 a.m. Ehm super, Tori se musí klepat strachy. Už jsem měl být dávno doma. ,,Kurva!" zařval jsem a praštil do volantu. Rozjel jsem se a jel od nahrávacího studia domů. Zaparkoval jsem před barák a potichu vešel dovnitř. Zastavil jsem se u obyváku, kde běžela televize. Ash se díval na poníky, nečekaně a já se rozhlížel jestli tu není. Nebyla.

,,Před hodinou šla spát." řekl mi z ničeho nic Ash a já sebou cukl. Přikývl jsem a šel nahoru. Vešel jsem do našeho pokoje a posvítil si mobilem. Stála u okna a koukala do dálky na svítící Sydney. Rozsvítil jsem a měl dokonalý výhled na její zadek, který zdobily krajkovaný tanga. Jedno z mých starých triček měla do pasu, a když říkám starých myslím tím z dob když mi bylo tak čtrnáct. Sundal jsem ze sebe mikinu a přistoupil k ní.

,,Ahoj." šeptl jsem a ruky obmotal okolo jejího pasu. Nepřerušovala kontakt s blikající Sydney, ani se na mě nepodívala. ,,Děje se něco?" zeptal jsem se a ona se na mě konečně podívala.

,,Bála jsem se o tebe." šeptla a ruky spojila za mými zády. Hlavu zabořila do mojí hrudi. Já si opřel bradu o její hlavu a držel ji za boky.

,,Už jsem tady neboj se." usmál jsem se. ,,Půjdeme spát dobře." uculil jsem se, uložil ji do postele a vydal se do koupelny.

,,Kam zase jdeš?" posadila se a podívala se na mě jako štěně.

,,Jen si dám sprchu, hned budu u tebe." dal jsem jí pusu na čelo a odešel. Vlezl jsem do sprchy a byl jsem naplňovaný pouze jedním, vztekem. Tohle se musí vyřešit, Dylan musí za mříže.

Osprchoval jsem se, natáhl na sebe trenky. Zajel jsem rukou do mých vlhkých vlasů a díval se na sebe v zrcadle. Měl jsem sto chudí do něj praštit. Povzdechl jsem si a vešel do pokoje. Tori ležela na posteli s rožnutou lampičkou a četla si. ,,Měla jsi spát." zamračil jsem se.

,,Neusnu." povzdechla si. Vzal jsem jí knížku z ruky, zaklapl ji a lehl si za ní pod peřinu. ,,Bez tebe mám problém usnout." Lehla si ke mě zády a já si ji přitáhl k sobě. Leželi jsme tělo na tělo, takhle se nejlíp spí. Ruku z jejího boku jsem pomalinku sunul pod jejím třičkem až na břicho, které jsem začal hladit palcem.

,,Miluju tě." zamumlal jsem jí do vlasů, ve kterých jsem měl zabořený nos. Miluju vůni jejích vlasů, které voní každý večer po broskvovém, nebo melounovém šampónu.

Ráno jsem se probudil a sáhl jsem do prázdna. Otočil jsem se na druhý bok stála u postele a pozorovala mě. ,,Ahoj." usmála se a dala mi pusu na čelo. Promnul jsem si oči a protáhl se. Moje rozespalé oči upoutaly hodiny na nočním stolku. Ukazovaly buď osm nebo devět, nevím. Musím se pořádně rozkoukat.

,,Jak dlouho jsi vzhůru?" zeptal jsem se, protože už byla převlečená do tepláků a vytahaného trička.

,,Od osmi, takže hodinu." usmála se a prohrábla moje vrabčí hnízdo na hlavě.

,,Zase si moc nespala." zamračil jsem se.

,,Máš na stole snídani." ignorovala moji narážku. Otočila se na odchod, ale já si ji zatáhl zpátky do náruče.

,,Chci předkrm." Začal jsem jí líbat a lehce kousat do krku.

,,Budeš to mít studený." řekla a zatlačila mi na hruď přičemž se odtáhla.

,,Od čeho je mikrovlnka." přitáhl jsem si ji blíž a otřel naše rty o sebe.

,,Jdu vařit oběd. Pusť mě." usmála se, dala mi pusu na čelo a zmizela. Padl jsem do polštářů a uculoval se na strop.

Po chvilce jsem si podal palačinky, které byly už studené.Vyskočil jsem z postele a běžel domů. ,,Tady to voní." uculil jsem se a nasál vůni špaget. Taliř s palačinkami jsem hodil do mikrovlnky, přišel jsem k Tori, chytil jsem ji za boky a bradu si opřel o její rameno.

Chytil jsem ji za ruku, aby pustila vařečku a otočil si ji k sobě. Spojil jsem naše rty v jedny a chytil ji pod zadkem. Lehce jsem ho stisknul a zvedl ji nahoru. ,,Připálí se mi to." řekla do polibku.

,,No a co." pokrčil jsem rameny.

Ne on nás musí vždcky někdo vyrušit, že ano. Annie rozrazila dveře a s brekem utekla nahoru do pokoje. ,,Vař broučku já jdu za ní." usmála se.

,,O co jde?" podíval jsem se nechápavě na Michaela který stál ve dveřích, vypadal jako tělo bez duše.

Tori

,,Annie otevři." bušila jsem na dveře. ,,Ann no ták otevři." zaškemrala jsem. Otevřela, byla celá ubrečená a v ruce držela cestovní tašku. ,,Co se stalo?" zeptala jsem se a objala ji.

,,Rodiče mi zakázali si Michaela vzít."

_

A/N

Na obrázku je moje milovaná Annie^_^

Tak co jak se vám líbí nový díl?

Co si myslíte, že se stane se svatbou Annie a Michaela? Vezmou se?

--> Jinak bych ještě chtěla říct, že pomalu opravuji staré díly, sem tam jsem tam přidala větu, děj to nějak nezmění, je jen na vás jestli si nějakých prvních dvacet dílů chcete přečíst znovu.

Zítra má Victoria's gang sraz, vím že vás to nezajímá, ale to je mi fuk cuz já se těším. No tím jsem chtěla říct, že část bude ráno, kolem 9 nebo večer kolem 9.

ILYSM<3 děkuju za reads, votes a koments, jste úžasní moji milý čtenáři.

With Love,

Victoria xx

m.l.w.5sos // c.h.Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang