198.

1.8K 168 11
                                    

,,Bylo to ode mě dost hnusný." šeptla jsem a otočila se na Caluma, ale moje oči se přesunuly na někoho ve dveřích. Na Ashe držícího se za hlavu. 

,,Můžeme si promluvit?"  zeptal se, už né tak přiopile. 

,,Myslím, že by jsi si měl jít lehnout, promluvíme si ráno." usmála jsem se. Přikývl a odešel. 

,,Kde jsme skončili?" zeptal se. 

,,Ehm u toho, jááááák... Jsem si z tebe dělala prdel před školou." řekla jsem sklesle.

,,Vybavuješ si ten den co tě jste se bavili s holkama o tom jakej je kdo v posteli?" zadržoval smích. 

,,Tori? Jakej se Calum v posteli?" ušklíbla se Chriss a já se začala dusit pizzou.

 ,,No jak bych to řekla, když jsme mezi vámi chová se jak dítě, ale když je se mnou sám tak je to ukázkovej příklad dokonalýho kluka a v posteli." vydechla jsem. ,,No to slovy popsat nejde." zasmála jsem se. ,,A jak je na tom můj bratr?"

,,Abych se přiznala je to hotovej ďábel." mrkla na mě. ,,A co ty a Michael? Annie." obě jsme se na ni zadívali a ona trošku zrudla.

,,No, až na to, že má malý prsty luxus." zasmála se a ukousla si z pizzy.

,,Kouřila si Calumovi?" vybafla na mě Annie. Než jsem stihla něco říct skočila mi do toho Chriss. 

,,Babe neblbni má rovnátka." Všechny jsme se začali nehorázně smát. ( 93. část )

,,Poslouchat za dveřmi se nemá." vyjekla jsem a přetáhla ho polštářem.

,,Řvaly jste jak na lesy, to se nedalo přeslechnout." dal si ruky před obličej, abych ho nemohla praštit znovu.

 ,,Já si spíš pamatuju to co jsem řekla Michaelovi." zasmála jsem se. 

 ,,Potřebuju granule pro Pixie, potřebuju někoho silnýho kdo by mi to vzal, takže Tučňáčku pojď." řekla jsem Lukovi a táhla ho do uličky s věcmi pro zvířata.

,,Jsem silnější jak Luke." ozval se za námi Mikey.

,,Jojo, a pak ses probudil." křikl na něj Luke. ( 95. část ) 

,,Tam jsem nebyl." zasmutněl Calum.

,,Buď rád, nakupovat s nimi je úplně na hovno. Koupíš polovinu věcí a ještě blbých." řekla jsem.

,,Ráda nakupuješ se mnou." uculil se.

,,Protože u toho neděláš kraviny," odmlčela jsem se. ,,někdy." dodala jsem. 

 ,,Nevím proč, ale vybavilo se mi moje reakce, když jsem zjistil, že jsi mě "podvedla" , no cicmala si s Michaelem, ale i tak je to podvádění."  zazubil se a podíval se mi do očí. 

 ,,Jo tak slečinka neví, co se stalo? Tohle se stalo!“ hodil mi pod nohy noviny, na kterých bylo napsáno obřím písmem “Sestra slavného bubeníka Ashtona Irwina ze skupiny 5SOS Victorie Irwin, vyměnila snad Hooda za Clifforda?“ a pod tím byla fotka, kde se líbám s Michaelem u toho muzea na lavičce.

 ,,Cale já..“ nenechal mě to ani doříct a zařval na mě.

 ,,JAK SI MOHLA?!“ bylo na něm vidět, že mu to hodně ublížilo, a přesně tohle jsem nechtěla.

 ,,Cale promiň mi to já .. ne .. já .. promiň.“ Nevěděla jsem co říct, byla jsem jako hlasu zbavená.

 ,,TOHLE TI NIKDY NEODPUSTÍM VICTORIE!“ zařval z plných plic, až z něj šel strach. ,,TEĎ SI MŮŽEŠ JÍT ZA MICHAELEM, VYPADNI, UŽ TĚ NIKDY NECHCI VIDĚT!!“ hodně jsem mu ublížila, jsem úplně blbá.

 ,,Takže konec definitivní?“ ( 31. část ) 

 ,,Mrzí mě to a ty to víš, kdybych mohla všechno změnit, udělám to." povzdechla jsem si. ,,Jenže to změnit nejde a kdykoliv si na to vzpomenu tak to bolí." šeptla jsem. ,,Byla jsem blbá a nevážila jsem si toho co mám, nevážila jsem si tebe." posmrkla jsem. ,,Ale takovou chybu už nikdy neudělám." domluvila jsem a pocítila jak se jeho rty otřely o moje čelo. 

 ,,Miluju tě a ty to víš, sice ano, pokaždé, když si na to vzpomenu tak to bolí. Ale já toho udělal taky dost. Udělal jsem hodně věcí co ti ublížily, udělal jsem toho dost, že to ani na všech deseti prstech nejde spočítat." vydechl a zajel si rukou do vlasů. ,,Nechápu, že jsi mi to všechno tolerovala." uchechtl se. 

 ,,Všechno proto, že tě miluju." šeptla jsem. 

 ,,Pamatuju si, jak jsem ti to řekl v tom zasraným autě." posmrkl. ,,To bylo vůbec poprvé." lehce zvedl koutky a pohladil mě po tváři. ,,Pak jsi odjela a se mnou to šlehlo. Byl jsem v koncích. Deprese a všechny tyhle sračky. Ty jsi odjela a pro mě to bylo, jako kdyby se mi zbořil svět. Uvědomil jsem si co k tobě skutečně cítím a ani spaní s kurvičkama mě nepřesvědčilo o opaku. Myslel jsem si, že se mi už nevrátíš, den ode dne to bylo horší a horší a ani chlast nepomáhal. Nic." pořád se mi díval do očí, které se plnily slzami. ,,Ale pak babi Irwin napsala Ashovi, že tě za pár měsíců pošle zpátky. Přečetl jsem si to, a zprávu smazal. Neřekl jsem mu to, protože by si tě stihl vzít a hrál by si na dokonalého bratra. Nechal jsem si to pro sebe, protože jsem tě chtěl dostat jako první, chtěl jsem tě mít jen pro sebe. A ono mi to vyšlo." uchechtl se a zakroutil hlavou. ,,Byl jsem sobec, ale nelituju toho, protože mám tebe." dořekl to a já mu padla kolem krku. 

 _

 Několik hodin takhle sedíme u krbu, který pěkně hřeje, povídáme si, pořád vzpomínáme. Mám v sobě asi pátý hrnek kafe, takže si nepřijdu unavená, spíš mám energie na rozdávání. 

 ,,Co kdyby jsme se teď přesunuli nahoru?" zeptal se Calum otírajíc jeho rty o moje ucho. 

,,Ale copak kocourku?" zasmála jsem se a snažila se zakrýt to, že i když jsme u krbu, moje tělo pokryla husí kůže. 

 ,,Kocourek chce sex." 

m.l.w.5sos // c.h.Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon