159.

2.1K 167 34
                                    

Osušili jsme se a nazí zalehli do postele a navzájem se krmili jahodami, než někdo zaklepal.

,,Sestřičko oblíkat, jdeme na párty, ale musíš mít kostým." usmál se Ash, jako sluníčko.

,,Kostým? Kolik mi je šest?" nazdvihla jsem obočí a podepřela se lokty, takže jsem měla peřinu přímo na hrudníku, stačil by jeden blbej můj, nebo Calumův pohyb a jsem odhalená.

,,Annie ti ho donese. A k tomu, že jsem vás vyrušil v posteli, nebudu to komentovat." poškrábal se na zátylku a odešel.

,,Jdeme se obléct." zajásal Calum. Neochotně jsem se zvedla a šla do koupelny. ,,Když tak vidím ten zadek, dal bych si druhý kolo." doběhl za mnou a posadil mě na skříňku v koupelně. Přisál se na moje rty a já začala spolupracovat. Jednou rukou mě držel za stehno a druhou měl na mých zádech.

,,Ale já ne." šeptla jsem mu do rtů a odtáhla se. Cal se na mě zamračil a já se jen nevinně usmála. Odešel do šatny. Zase si hraje na uraženýho? Pecka. Hodila jsem na sebe župan, vlasy dala do drdolu a šáhla po make-upu.

,,Tori má tady ten obleček." zasmála se Annie a hodila po mě zelenou sukni, tílko, žluté podkolenky, pásek, čepici a staré brýle. Ne tohle vím kam směřuje. Povzdechla si a položila oblečení na umyvadlo. Linky, světle zelené stíny a řasenka. Po chvilce jsem měla hotovo a nakráčela si do šatny. Oblékla jsem se a vešla do pokoje.

,,Jak vypadám?" usmála jsem se a Calum dál čuměl do mobilu. Měl na sobě to oblečení z don't stop klipu.  ,,Země volá Caliho!" vyjekla jsem. Nic. Povzdechla jsem si a přišla k němu. Sklonila jsem se, takže kdyby o pár centimetrů zvedl hlavu, má dokonalý výhled. Dvěma prsty jsem ho chytla za bradu a zvedla mu hlavu.

,,No kurva." vyšlo z něj a koukal s otevřenou pusou.

,,Jdete?" ozval se někdo ve dveřích. ,,Awa." Annie be like. Zasmála jsem se a vytáhla Caluma z domu. Jeli jsme několika uličkami, než jsme dojeli k baru. Nikde se nesvítilo a bylo tu ticho, ani nehrála hudba. Nic. Otevřeli jsme dveře a najednou se rozsvítili světla, všude bylo hodně lidí ze staré školy a dalších pár přátel.

,,VŠECHNO NEJLEPŠÍ TORI!" zařvali všichni naráz. Cítila jsem slzy štěstí v mých očích, které se draly na povrch. Rukami jsem si zadělala pusu. Nemohla jsem uvěřit svým očím, bylo tu tolik lidí. Calum si mě natlačil na jeho hruď a hladil mě po zádech.

,,To ty?" zeptala jsem se Caluma.

,,To my všichni, já měl za úkol tě zabavit." mrkl na mě.

,,Jo, zabavit, nemyslel jsem, že když ti řeknu si s ní zajeb, tak to fakt uděláš." zamračil se na něj Ash.

,,Měl jsem to v plánu už den, co jste nebyli doma, ale to nebyl čas." řekl mu a uculil se.

,,Hoode máš pět sekund náskok, pak tě zabiju svojí super sílou. Raz, Dva, ..." počítal Ash dál.

,,Asi by si měl utíkat." šeptla jsem Calumovi a on se rozběhl pryč.

,,Jdeme si sednout?" zeptala jsem se holek a zamířily jsme k sedačkám. Hudba začala hlasitě hrát a alkohol mizel po litrech.

Seděla jsem vedle Caluma a kopala do sebe jeden drink za druhým. ,,Cali?" naznačila jsem jeho jméno jako otázku.

,,Toreh?" uculil se.

,,Pojď si zatancovat." zaškemrala jsem a zvedla se. Jenže, když jsem se zvedla zamotala se mi hlava a já padla znovu na zadek.

,,Vidím, že tanec asi nee." zasmál se.

,,Ale jo." čapla jsem ho za oblečení a dobelhala se na parket. Naše těla se o sebe třely do rytmu hudby a já měla pocit, že za chvilku spadnu, proto jsem se radši chytla Caluma za ramena.

,,Kamoš na chvilku ti ji ukradnu." ozval se za mnou známý hlas.

,,Bradley!!!!!" vyjekla jsem a skočila mu okolo krku. ,,Proboha, proč si oblečenej jako pirát?" zasmála jsem se.

,,No bylo to na poslední chvíli. Já jsem pirát, Tris žirafa, Con zombie a James doktor." usmál se a zavolal je. Tris v žirafích dupačkách vypadal rozkošně. Objala jsem je jednoho po druhém a teď přišla řada na Connora. Mám? Nemám? Podívala jsem se na Caluma, který přikývl a dál nás pozoroval.

,,Promiň mi to všechno." šeptl mi Connor do ucha a lehce se usmál. Jen jsem přikývla a začala tancovat s Bradleym. Calum nás celou dobu pozoroval a netvářil se zrovna vesele. Spíš do sebe kopal jednoho panáka za druhým.

Už nějakou dobu se cucám s Calumem na sedačce kousek od baru. Sedím na něm obkročmo, rukou mu jezdím po rozkroku a mé rty jsou přilepené na jeho krku. ,,Co kdyby jsme se odebrali na záchody?" šeptla jsem mu.

Chytla jsem ho za ruku a odbelhali jsme se na záchody. Zavřeli jsme se do kabinky a už to jelo. Vychutnávala jsem si jeho rty i s alkoholem.

Byla jsem opřená o studené kachličky, na špinavých záchodech, co víc si přát. Nohy jsem měla obmotané okolo jeho pasu a on si nepřestával hrát s mým hrudníkem. Stáhl mi kalhotky, vyhrnul sukni, sobě stáhl kalhoty i s boxerkami a rychle do mě vnikl. Když se tak stalo, z mých úst vyšel hlasitý vzdech. Přirážel každičkou sekundou rychleji a rychleji než se udělal, pak ještě párkrát přirazil a udělal i mě. Oblékli jsme se a vyšli ven, kde jsme do sebe kopli dalších pár panáků. Naše těla se o sebe třely v rytmu hudby, jednou rukou jsem měla na Calově rameni a v druhé jsem držela panáka.

_

Ráno jsem se probudila, zvedla se, ale díky bolesti mé hlavy jsem zase padla do polštářů. Promnula jsem si oči a zděsila se, když jsem zjistila, že vedle mě leží Michael..

m.l.w.5sos // c.h.Onde as histórias ganham vida. Descobre agora