104.

2.5K 191 3
                                    

,,Je to pravda. Kdybych nepřiletěla nic z toho by se nestalo, měl by si normální život beze mě!" vyjekla jsem. Moje líce chytil do ruk a podíval se mi do očí. Šlo vidět, že je vyděšený, zklamaný a trošku naštvaný.

,,Tak tohle už nikdy neříkej. Dobře. Trpěl jsem než si přijela, byla ve mě prázdnota ,kterou si zaplnila. Víš ty vůbec jak šťastnej jsem byl, když si přijela? Jak rád jsem tě viděl? Když jsem tě před pár měsíci viděl sedět v obyváku, moje srdce vynechalo několik úderů. Byl jsem nervózní, když jsem byl s tebou sám. Bál jsem se každého doteku. Victorie já tě miluju, budu bojovat za to, aby si byla šťastná a je mi jedno kolik obětí to přinese." Řekl a já se na něj jen udiveně dívala, můj mozek nestačil pobrat ty informace co mi řekl.

,,Miluju tě." šeptla jsem a padla mu kolem krku.

,,Já tebe. Nechceš se podívat na film, nebo se projít, nebo něco? Nechci celý den prostát v pokoji a řešit tohle všechno." vydechl.

Annie

Už pár hodin sedím v pokoji a přemýšlím nad tím co udělal Mikey. Miluju ho, ale s ním je to prostě těžký. Najednou se ozval zvonek, máchnutím ruky jsem otřela slzy a šla otevřít. Za dveřmi stál Mike s obrovskou kyticí růží. Každá měla jinou barvu, jedna modrá, rudá, černá, bílá. Bylo jich opravdu hodně.

,,Mikey. Já.. " chtěla jsem mu všechno říct, všechno na něj vyřvat, ale nešlo to. Ty štěněcí očka a ta kytice. Tori má pravdu stane se.

,,Promiň, moc se omlouvám." řekl. ,,Znamenáš pro mě opravdu hodně." usmál se a podal mi kytici. Já mu padla kolem krku.

,,Miluju tě Mikey." vyjekla jsem a dala mu dlouhou pusu.

,,Mrzí mě to." smutně se usmál. ,,Odpustíš mi?" šeptl mi do ucha.

,,Samozřejmě." vyjekla jsem a nepřestávala ho drtit v objetí.

,,Miluju tě a jsi pro mě ta nejlepší holka na světě." Do široka se usmál.

Ash

,,Miláčku?!" zařval jsem na celý dům a čekal na odezvu té nejlepší ženy pod sluncem.

,,Jsem v kuchyni. Už jste všichni doma?" ozvalo se z kuchyně.

,,Jo no, teda ne, po ceste jsme se stavili v květinářství pro nějaké to koště. Mike jel za Annie se omluvit a Luke jel za Mali. Kde jsou ti dva?" zeptal jsem se, když jsem došel do kuchyně.

,,Spí nahoře." usmála se.

,,Takže máme chvilku pro sebe?" zasmál jsem se a z poza zad vytáhl růži. ,,Miluju tě." řekl jsem a tak jsem upoutal její pozornost a konečně se na mě podívala. Její úsměv se rozzářil, když uviděla růži v mojí ruce.

Padla mi kolem krku. ,,Miluju tě!" křikla.

,,Připálí se vám to paní Irwinová." zasmál jsem se.

,,Tak mě pusťte pane Irwine." ušklíbla se a já ji políbil. Seskočila ze mě a přiblížila se ke sporáku, obejmul jsem ji ze zadu a sledoval co vaří. Abych řekl pravdu její broskový šampón na vlasy je pro mě jako fetuš.

,,Kde jsou kluci z The Vamps?" zeptal jsem se.

,,Ještě nedojeli, ale Tris říkal, že už jsou na cestě." usmála se a pokračovala ve vaření.

Calum

Ležela vedle mě a spokojně spala, jsem rád že usnula po tom co se dneska stalo. Potom sebou začala cukat, nepravidelně dýchat a opakovat ta stejná slova 'Calume pomoc'. Chtěl jsem ji vzbudit,ale udělala to za mě, prudce si sedla a zrychleně dýchala než začala kašlat. Ruku si držela na srdci, které ji bilo jako o závod.

,,Už je dobře, byl to jen sen." řekl jsem klidně, hladil ji po vlasech a houpal jsem s ní, museli jsme vypadat jako totální psychopati.

,,Není dobře, já to viděla zase, zase jsem měla všechno v hlavě." řekla a začala se klepat. Tohle bude ještě dlouhej den. Mačkal jsem ji dost silně v objetí nestěžovala si. ,,Cale?" Šeptla po chvilce.

,,Ano?" Usmál jsem se na ni.

,,Já už to nevydržím, prostě nemůžu." Hlas se jí zase lámal. Je mi jí tak líto.

,,Co nemůžeš?" Zeptal jsem se.

,,Žít." Šeptla, bylo to jako kdyby moje srdce probodlo několik nožů. Jak nemůže žít?  Ani mi neříkej, že přemýšlela nad sebevraždou. ,,Je toho na mě moc, já už prostě nemůžu." Zamumlala mi do hrudi. Tričko jsem měl promáčené od jejich slz. V mé hlavě jsem si připravoval další proslov, při kterém ji přesvědčím, že mluví nesmysly.

,,Tak na sebevraždu a podobný sračky ani nemysli." Vyjekl jsem. ,,Uvědomuješ si, co by si způsobila? Nejen mě, ale i ostatním. Třeba Ashtonovi víš jak by nesl to, že by se jeho sestra zabila? Víš jak bych to nesl já? Zabil bych se. Udělal bych všechno pro to, abych byl s tebou." Řekl jsem a po mých lících zase začaly stékat slzy. Otřela mi je palcem a chytla moje líce do dlaní. ,,Jen mi slib, že to neuděláš. Že se nezabiješ." Řekl jsem chraplavým hlasem.

,,Slibuju." Šeptla a přisála se na moje rty. ,,Miluju tě." Řekla, když se odtáhla.

,,Já tebe." upravil jsem jí pramínek za uchu a pohladil ji po tváři. ,,Jen už nemysli na nic takovýho. Protože kdyby si to udělala tak bych se zbláznil." lehce jsem se usmál.

,,Cale já.." začala jsem já ji políbil. Spolupracovala, což se divím po tak náročným dnu. 

,,Nic neříkej." šeptl jsem a ona se usmála. Její roztomilost mě dohání k šílenství. Sedla si na mě obkročmo, ruku jsem měl na jejím zátylku a druhou u jejího pozadí. Nechtěl jsem nějaké extra doteky, ještě by se zase začala klepat a to já nechci. Nechci jí způsobovat další záchvat. Po chvilce jsem se odtáhl, jsem přese jen člověk potřebuju kyslík. ,,Nechce se ti spát?" zeptal jsem se po chvilce a pak mi došlo, že je to celkem blbá otázka, když se teď vzbudila.

,,Ani ne, ale co se takhle mrknout na film? Hmm?" usmála se.

,,Co si pod slovem film představuješ?" ušklíbl jsem se na ni a podepřel se lokty o postel, skoro jsem ležel, ale tahle poloha mi vyhovovala.

,,Ehm co takhle Příšerky s.r.o?" zasmála se. Dobře teď začíná myslet na pohádky jako já, výborně.

,,Fajn, ale chci univerzitu pro příšerky." mrknul jsem na ni.

,,To už jsme viděla hodněkrát." řekla a snažila se napodobit můj puppy face.

,,Ale ne se mnou." usmál jsem se a dal jí pusu na tvář.

m.l.w.5sos // c.h.Donde viven las historias. Descúbrelo ahora