138.

2.3K 195 45
  • Dedicated to Erica McCann
                                    

,,Všichni víme kam tohle směřuje." řekl Luke.

,,Pff, rozdali jsme si to ráno a.." nazdvihla jsem tričko a ukázala na modřiny v pase. ,,Hotovej daddy kink." zasmála jsem se a utíkala nahoru.

,,Tohle schytáš Irwin." rozběhl se za mnou a v pokoji mě povalil na postel. ,,Jak se na mě teď bude dívat moje vlastní rodina?" svůj pohled zabodl přímo do mých očí.

,,Jako na někoho kdo dospěl." řekla jsem. ,,Má to i svoje výhody." zasmála jsem se.

,,By mě zajímalo jaký." protočil očima.

,,Můžeš se promenádovat před Ashem se slovy : I'm not your father, but your sister calls my daddy." poslední slovo jsem mu vzdychla do ucha.

,,Nechtěj, aby se opakovalo ráno." zavrčel a stiskl mi zadek.

,,Au." zasekla jsem bolestí.

,,Promiň." lehl si vedl mě a obejmul mě. Ruky obmotal okolo mého pasu, opřel se o moje rameno a přehodil pře ze mě nohu jak to dělám já.

,,Ráda bych se šla vykoupat, jdeš se mnou?" zeptala jsem se.

,,Ne, dneska výjimečně ne." zamumlal.

,,Není ti zle, nebo tak něco?" zasmála jsem se.

,,Ne je mi fajn, jen si něco zařídím." usmál se a odešel dolů. Okay, chová se divně. Jen jsem pokrčila rameny a šla se radši koupat.

Calum

Seběhl jsem schody a nemohl uvěřit vlastním očím, stál tam někdo koho jsem dlouho neviděl. Erin. ,,Oh můj bože." řekl jsem potichu. Za ten rok co jsem ji neviděl se změnila, byla tak sexy.

,,Calume!" křikla a padla mi kolem krku. Všichni jsme stály v tučňáčím objetí na chodbě.

,,Ehm." odkašlal si někdo za námi. A žárlivá scéna je tu zase. Otočil jsem se a stála tam Tori, která mě probodávala laserem hlavu. Nadechovala se, že něco řekne ale já ji předběhl.

,,Tohle je Erin." Tori se zamračila a dál mě propalovala pohledem.

,,A dál?" pobídla mě rukou.

,,Kamarádka." vydechl jsem a za zápěstí ji táhl nahoru. ,,Zase žárlivá scéna?" zeptal jsem se podrážděně.

,,Ne." odsekla a šla do koupelny. Po nějakých pěti minutách jsem se rozhodl jít za ní. Seděla ve vaně, koukala do jednoho bodu, všude okolo ní bylo hodně pěny, která zakrývala její tělo od modřin, které jsem jí udělal já. Připadám si jako násilník, který ji mlátí. Ale, chtěla daddy kinka, měla ho. Neměla mě provokovat. ,,Budeš tam jen tak stát?" zasmála se.

,,Noo?"

,,Ale rozmysli se rychle za chvilku budu vylízat." usmála se.

,,Cože chceš vylízat?" nazdvihl jsem obočí.

,,Ne jako, že vylezu ven z vany, ale jestli chceš." pokrčila rameny.

,,Nechtělo se ti spát?" podivil jsem se.

,,Už se mi ani nechce, přece jen bych někam zašla." uculila se.

,,Tak mám jít říct klukům, že jdeme dneska?" zeptal se a já jen přikývla.

Zrovna stojíme před barem, díky hudbě neslyším ani to co mi ostatní říkají. Dlouho jsme nikdy nebyli, ale já si nestěžoval, většinu času jsem trávil s ní. ,,Jestli mě podvedeš." ukázala varovně prstem a zasmála se. Vysoký culík se jí houpal ze strany na stranu. Tank top Jack Daniels a šortky. Byla krásná, ale ze všeho nejvíc mě sralo, že jí jde vidět břicho. Ještě mi ji budou očumovat.

,,Neboj se. Hodlám se držet u tebe." dal jsem jí pusu na tvář a zašli jsme dovnitř. Hned mě do nosu udeřila vůně alkoholu a cigaret, nevím jestli tohle její plíce zvládnou. ,,Jestli ti bude zle, řekni mi to. Okamžitě." zařval jsem přes hudbu, jen přikývla. Našli jsme si jeden volný stůl, zrovna od něj někdo odcházel tak jsme se tam nahrnuli. Objednali chlast. Hodně chlastu. Číšník nám to objednal, nezapomněl mrknout na Tori a Annie. S Michaelem jsme měli stejnou reakci a přitáhli si je majetnicky k sobě.

,,Jdeš si zatancovat?" Tori mě zatáhla na parket. Přiznám se oba jsme něco v sobě měli a nebylo toho málo. Naše těla se o sebe třely do rytmu hudby a já znovu dostával chutě. Z ničeho nic se vrhla na moje rty a začala válka, naše těla se dál pohupovaly do rytmu hudby, okolo nás tancovalo několik lidí, většina z nich se taky líbali, tak jsme se v davu ztratili. Nic závažnýho se nestalo, líbal jsem se s Victorii jako vždy, řekl bych že Michael dělal dobře Ann u stolu, Chriss s Ashem se vytratili na záchody a nešlo si nevšimnout, že Luke se líbal s Erin. Zabiju toho zmrda, za to že ublížil mojí sestře. ,,Au." zařvala na mě přes hudbu Tori, až teď jsem si všiml krve, která jí kapala ze rtu. Tou zuřivostí jsem jí ho prokousl.

Jen jsem se na ni omluvně podíval. Po několika hodinách jsme se doplazili domů. Nepřipadal jsem si nějak opilej, ale to říká každej, jako ano motal jsem se, ale jen trošku. Tori byla úplně v pohodě. Nejhůř na tom byl asi Mike, svalil se na pohovku a skoro celou ji pozvracel. Když jsem to viděl taky jsem se rozběhl na záchod. Bylo mi blbě, jestli je tohle něco jako těhotenská nevolnost, nikdy jí neudělám dítě. Tenhle hnus bych jí nepřál.

,,Si v pohodě?" objevila se ve futrech, když jsem si zrovna čistil zuby. Jen jsem přikývl. Ruky obmotala okolo mého pasu a dala mi pusu na rameno, bylo rozkošná, když se chtěla mazlit. Jak medvídek. Vypláchl jsem si pusu a přisál se na její rty, které jsem si vychutnával i s alkoholem. Moje ruky sjeli na její zadek, chtěl jsem ho mírně zmáčknout, ale její modřiny, ode mě, mi to nedovolily. Opatrně jsem ji vyzvedl nahoru, nohy obmotala okolo mého pasu jako vždy.

,,Nebolí to?" zetal jsem se. Ano vyznělo to dost starostlivě. Než stihla něco říct objevil se někdo ve dveřích.

,,Ehm, mohli by jste jít dolů? Chci vám něco oznámit." odkašlal si Luke a mi sešli dolů, kde seděli všichni. ,,Takže kluci, vy znáte Erin, no a já jsem s ní začal chodit." řekl a neforemně se usmál, začalo to vě mě vřít.

,,Ty zasranej děvkaři!" zařval jsem, ale to už si ho Tori táhla nahoru, dobře, pokud ho neseřvu já, ona ano.

Tori

Odtáhla jsem Luka nahoru do pokoje, chystala jsem se ho pěkně seřvat, včera se rozešel s Mali, co včera, ještě dneska, a pár hodin na to si přivedl další holku? Jako pardon, ale tohle je moc, kde je ten milej Lukey? Ten kterýho jsem měla tak ráda?

Zabouchla jsem dveře od pokoje a vraždila ho pohledem. ,,Děláš si prdel? Tak včera si se rozešel s Mali a dneska si přivedeš nějakou Erin či co? Umřela Nikoleta, měl jsi feels k Michaelovi, pak Calova sestra a teď nějaká Erin. Do prdele Lukasi vzpamatuj se! Chováš se jak děv.." nedokončila jsem to, protože se nechutně přisál na moje rty.

Bouchala jsem ho do hrudi, kopala do něj. Nic. Po chvilce se odtáhl a oblízl si spodní ret. Dvěma prsty mě chytil za bradu a díval se mi přímo do očí. ,,Dávej si pozor aby si nebyla další na mém seznamu." zavrčel. ,,A jestli o tomhle někomu řekneš, zapřu to. A komu si myslíš, že budou věřit? Jednomu z nich, nebo někomu kdo se k nám přisral a do motal Calumovi hlavu?"

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now