163.

2.2K 178 15
                                    

,,Pře-přestaň." vzdychla jsem, když rukou drtil moje prso a dělal malinkou namodralou cestičku na mém krku. ,,Cale prosím." zaškemrala jsem a zatlačila mu do hrudi. Nepomohlo to. Dravě se přisál na moje rty a začal s nimi pohybovat. Silně jsem mu skousla spodní ret, až do krve. Ignoroval so a stáhl ze mě šortky. ,,Dost prosím." šeptla jsem a on dál pokračoval v líbání vnitřní strany mých stehen.

,,Můžeš klidně volat o pomoc, ale zamkl jsem." řekl mezi polibky u mého rozkroku.

,,Ne Cale, prosím." vzlykla jsem. Dostal se nad mě a díval se mi přímo do očí. Měla jsem na sobě jen rozepnutou košili a podprsenku, byla  to pro něj výhoda. Držel mi ruce a já se nemohla hnout. ,,Prosím." šeptla jsem, sledujíc pořád jeho oči, které byly jako dva uhlíky. Calum mě začal dráždit palcem u vchodu. Víčka jsem silně přitlačila k sobě zadržujíc slzy. Spodní ret jsem skousla a snažila se zabránit tak vzdechům, které se draly z mého hrdla.

,,Uvolni se kočičko, nebo přitvrdím." zavrněl mi do ucha a skousl ho.

,,Jsi stejnej jako Dylan." šeptla jsem a Calum přestal cokoliv dělat. Pustil mi ruce a omluvně se na mě díval. Neváhala jsem, posbírala svoje oblečení, které odhodil a odešla do pokoje. Málem mě znásilnil, to je něco novýho.

,,Tori, počkej!" zavolal na mě, ale já šla dál do pokoje. A málem bych to stihla, kdyby nechytil, dveře, když jsem je zavírala.

,,Nenávidím tě." prskla jsem mu do obličeje a on mě zděšeně pozoroval.

,,A kde jsou ty dny, kdy si říkala, jak moc mě miluješ? Ty dny co si beze mě nemohla být? Ty dny co jsi se klepala strachy, když jsem byl pryč? A kde je to s naší budoucností mm? Když si říkala, že budeme sledovat naše vnoučata? A vyjmenovávala si mi důvody proč s tebou musím zůstat? Kde to všechno je Victorie!?" zvýšil na mě hlas. Jen jsem mlčela a zírala na něj. O co mu jde? ,,Za menší provokaci o tebe přijdu?" zeptal se a rozhodil rukama.

,,Menší provokaci?" nazdvihla jsem obočí až někam ke kořínkům vlasů. ,,Pokud ti to nedošlo ty imbecile, málem si mě znásilnil!" zařvala jsem na něj.

,,Fajn, z mého pohledu to byla provokace, z tvého, znásilnění. Možná kdyby si mi dala, bylo by to lepší, pro nás pro oba!" zařval na mě.

,,Máš sexu kolik chceš a ještě si stěžuješ?!" zvýšila jsem hlas já.

,,Ano protože mi to nestačí. Já potřebuju cítit tvoje tělo, já potřebuju být v tobě, kdykoliv jen to půjde." šeptl.

,,Tak si běž za kurvama, já ti nebudu otvírat nohy pokaždý, když ty si zaklepeš." odsekla jsem. Stál a mlčel. Zabouchla jsem dveře a lehla na postel. Obmotala jsem nohy a ruce okolo toho velkého medvěda a přemýšlela.

Calum

Debile, debile, debile. Říkal jsem si pro sebe. Sakra, vždyť ona brečela. Brečela pode mnou, když jsem se jí snažil udělat dobře. Má pravdu, málem jsem ji znásilnil. Byl jsem jako Dylan a ten další. Ona už si toho zažila dost a já tomu moc nepomáhám. Já tady mám být pro ni, nemám být jako ti ostatní. Dal jsem ruku v pěst a silně praštil do zdi, ze které spadl obraz. No obraz. Fotka. Naše fotka. Byl jsem na ní já a ona. Dost stará fotka.

Vzal jsem ji do ruky a podíval se na ruplé sklo. Prsty jsem lehce přejel po její postavě, která stála vedle té mé. Chvilku jsem se na ni díval s přiblblým úšklebkem. Pak na ni dopadla první slaná slza. Moje slaná slza. Rám fotografie jsem pěvně stiskl. ,,SAKRA!" zařval jsem a hodil s ní o zem. Kurva, vždyť ona mě teď nenávidí.

Dopadl jsem na kolena a hlavu si položil do dlaní. Slyšel jsem mírné vrznutí dveří a potom její hlas. ,,Cale?" špitla. Rukávem jsem setřel slzy a postavil se. Zády k ní jsem promluvil.

,,Měla by jsi jít spát, je pozdě." řekl jsem bez vyjádření emocí a šel směrem do mého starého pokoje. ,,Dobrou." šeptl jsem a ani se na ni nepodíval. Představu už mám. Vypadá jako vždy, když jí ublížím. Opuchlá, zarudlé oči, rozcuchané vlasy, ale pořád stejně krásná. Pořád se mi v hlavě opakovala její poslední věta. ,,Tak si běž za kurvama, já ti nebudu otvírat nohy pokaždý, když ty si zaklepeš." Vždyť se k ní chovám jako k hračce, chovám se k ní jako k majetku.

Shodil jsem ze sebe tepláky, tričko a lehl si do postele. Ruky jsem si dal pod hlavu a skenoval strop, ze kterého se spouštěl malý pavouk. S rožnutou lampičkou po levici jsem cítil jak moje víčka pomalu padají. Zdál se mi divný sen.

,,Cale pro-prosím." zachraptěla. Docházel jí kyslík, pod mýma rukama doslova umírala. Tlačil jsem ji na bílou zeď, v pokoji.

,,Za to co jsi mi udělala zaplatíš!" vpálil jsem jí do obličeje. Silně jsem jí stiskl krk a ona zalapala po dechu. Naposled se těžce nadechla a pak jí klesly víčka. Pustil jsem jí a její tělo se sesypalo k zemi. Zabil jsem ji. Je mrtvá. Neměla mě provokovat. Zabiju všechny, kteří se mi postaví do cesty. Naposledy jsem se znechuceně podíval na Victoriino bezvládné tělo. ,,Zasloužila jsi si to. Kdyby si nebyla tak blbá a dala si mi všechno by pro tebe bylo lepší.

Hodil jsem si kapuci na hlavu a s rukami v kapsách jsem procházel temnými uličkami. Zabil jsem Ashe, Chriss, Anni, Michaela, Erin, Luka, Ji. Poslední na řadě, jsem já.

Cukl jsem sebou a ucítil jsem ruce na svém pase. Opatrně jsem se otočil a pak vyvalil oči. Myslel jsem si, že ještě spím, ale když jsem se štípnul, nespal jsem. Ona opravdu spala vedle mě.

_

Dneska, a teď potlesk, jsem si po měsíci a půl vyčistila rybičky:DD

BTW. Kdyby to někoho zajímalo, fotky ze včerejška ještě nemám. Okay, mám jednu a ta je na fb profilu, který je na wattpad profilu. (If you know what I mean)

Jinak díky za reads, votes a koments. Jak tady, tak i u 5sot^^

Okay okay, hádka se začala:D - jinak píšu 168. a ještě se hádají, soooo bude to na dlouho:DD

Já jdu hrát na PS2:D

Byyyye..

With love,

Tori xx 

m.l.w.5sos // c.h.حيث تعيش القصص. اكتشف الآن