189.

1.8K 183 28
                                    

,,Ne ještě ne, ještě počkej. Luku kolik je?" zeptala se Luka.

,,21:20" podíval se na mobil.

,,Počkej ještě minutku."  zaškemrala. Povzdechl jsem si a přikývl.

,,Teď." řekl Luke. 

Tori

 ,,Slyšíš to?" šeptl Luke a já přikývla. Každý rok, ve stejnou dobu, na tomhle místě vždycky něco zpívá. Pták nebo co já vím. Je to nádhera.

,,Už jedeme domů:" zeptal se Calum už netrpělivě.

,,Mě se tam nechce." zakňučela jsem.

,,Tak tam vyhodíme Luka, já vezmu věci a pojedeme někam." navrhl a dal mi pusu na tvář. Poskládali jsme se do auta a jeli domů. Cal vylezl z baráku s batohem a sedl zase za volant. ,,Těšíš se?" pohladil mě po stehně.

,,Kam bych se měla těšit?" nazdvihla jsem obočí.

,,Na místo kam pojedeme." odvětil.

,,Spíš se bojím." povzdechla jsem se a než stihl něco říct, zase jsem promluvila. ,,Potkal jsi Ashe?" změnila jsem téma. Přikývl. ,,A?" pobídla jsem ho.

,,Vyptával se, kde jsi. Tak jsem mu řekl, že s ním nechceš mluvit, a že teď nějakou dobu nebudeme doma." usmál se.

,,Děkuju." poděkovala jsem. Calum nastartoval a jel někam, do ještě, abych věděla kam.

Zastavil uprostřed lesa, všude okolo nás byla tma a já se začínala bát. ,,Vlez dozadu." řekl mi Calum a vylezl z auta. Na prázdno jsem polkla a vlezla rychle dozadu. Měla jsem nepravidelný dech, sice jsem s Calumem, ale nejsem ráda v lese, v noci. Stanování okay, to je víc lidí, ale jen dva. Ehm. Tma a bůh ví co na vás z keře vyskočí.

,,Bojíš se?" zeptal se Calum na mé levici. Přikývla jsem. Calum zamčel a pustil rádio. Zrovna hráli moji oblíbenou skupinu. M83. Cal se ke mě začal naklánět a vášnivě mě líbal. Do minuty jsem byla bez trička a on taky. Přesunul se na můj krk, který dlouho obsypával polibky, myslela jsem, že pode mnou bude hotovej oceán. Už tak si myslím, že jeho sedačky jsou dost vlhky.

Jednou rukou se podepíral vedle mojí hlavy a druhou mi sundával leginy. Mezitím co já mu sundávala kalhoty. Když už i poslední kousky našeho oblečení byli někde na palubovce Cal se na mě s úšklebkem podíval. ,,Víš, že tohle je Ashovo auto, že?" uchechtl se.

,,Vím. A vychutnám si jeho pohled, až mu řeknu, že jeho nejlepší kamarád jebal jeho sestru v autě. Jeho autě dokonce." zasmála jsem se. Calum do mě opatrně vnikl a začal přirážet. Obmotala jsem nohy okolo něho pasu a rukou mu zajela do vlasů. Chytil mě za záda a trošku mě vyzdvihl nahoru. Zaklonila jsem se a přivřela víčky. Z mých pootevřených úst vycházely hlasité vzdechy. Do chvilky se udělal a následně udělal i mě.

Ležela jsem mu na hrudi a spolu jsme rozdýchávali to, co se teď odehrávalo. ,,Bylo to docela rychlý." uchechtla jsem se.

,,A dost dobrý." zasmál se. Kreslila jsem mu kroužky na hrudi a za pomalých tónů nějaké tiché melodie z radia jsem usnula.

Calum

Opřený o dveře a se spící Tori na hrudi jsem se díval z okénka. Byl jsem v klidu, rekapituloval jsem si všechno co se stalo, za posledních pár hodin. Začal jsem usínat, ale pak se v keři, kousek od auta, něco pohnulo a já zbystřil. Naštěstí to byl jen králík. Ale byl jsem celkem v šoku.Taky jet  do lesa. To tě zase ty debile něco napadlo.

Chvilku jsem byl ještě vzhůru a sledoval, jak na sklo padají dešťové kapky. Začínala mi být celkem zima, taky zakrytý dekou v autě, v zimě. Dobře jedna možnost je, že se budeme zahřívat navzájem a druhá je, že se nakloním ke klíčkům, nastartuju a zapnu topení, přičemž ji vzbudím. Co je lepší umrznout, nebo být seřván?

Nahnul jsem se trošku víc ke klíčkům v zapalování. Tori se trošku zavrtěla a zamrčela. ,,Neulehčuješ mi to puso." šeptl jsem a natáhl se víc. Mám sice dlouhý ruky, ale né dost.

,,Mmmmmm.." zamrčela. ,,Co to děláš?" zeptala se a podívala se na mě. Byla rozespalá a měla rozcuchané vlasy, jsem snad jedinej komu to přijde rozkošný? zeptal jsem se sám sebe.

,,Snažím se zatopit, aby jsme neumrzli." řekl jsem a zapnul topení. ,,Moc si nelehej, za chvilku ho zase vypnu." zasmála jsem se.

,,Mmmm." odpověděla mi. Jak mílé.

Když mi přišlo, že je tu dostatečně teplo vypl jsem topení a lehl si, s Tori na hrudi jsem usnul a probudila mě zima až ráno. Brzo ráno. Slunce ještě pomalu nevyšlo, ale venku už zpívali ptáci. Znovu jsem se opatrně natahoval ke klíčkům a vzbudil ji. Nebo už byla vzhůru?

,,Měla jsi mě vzbudit, jestli ti byla zima." řekl jsem jí hned po ránu.

,,Nechtěla jsem tě budit, mým jediným zdrojem tepla jsi byl ty." uculila se a lehla mi na hruď.

,,Víš co tě zahřeje?" zeptal jsem se.

,,To topení co jsi teď zapl?" zeptala se s nazdviženým obočím.

,,Sex." zavrněl jsem.

,,Nech si zajít chuť." usmála se a políbila mě. Moje ruka z jejích zad sjela na zadek, který jsem lehce zmáčkl. Vzdychla mi do pusy a Cali- Pali povstal. Začala se mi smát a já jí stiskl zadek ještě víc. ,,Měli by jsme jet už. Nebo umrzneme a navíc mě všechno bolí. Ash má nepohodlný auto." postěžovala si. Oblékli jsme se nějak a jeli směr dům. Byli jsme k baráku čím dál blíž a blíž, Tori vypadala, že je čím dál tím víc nervózní.

Tori

Hned co jsem otevřela hlavní dveře po mě začal někdo vřískat. Ash. On má tu drzost na mě ještě mluvit? Po tom co udělal?! Zklamal mě. Hodně.

,,Kde jste byli sakra?!" vyjekl až hystericky.

,,Calum mě vyšukal na zadním sedadle tvýho auta."

m.l.w.5sos // c.h.Kde žijí příběhy. Začni objevovat