2. Do not worry I'm here, right beside you.

6.5K 351 1
                                    

Tori

Když jsem se odtáhla od Caluma, moje oči se přesměrovaly na všechno jeho tetovaný a na vypracovanou postavu, už to není to párátko. Objala jsem Luka, mého milovaného tučňáčka a Michaela, mého milovaného poníka.

Jsem hrozně šťastná, znovu jsem s klukami, a v přítomnosti Cala. Dívá se na mě stejně jako předtím, než jsem odjela, možná mu sem tam padne slina. Je pravda že jsem se hodně změnila, po tom co rodiče, no umřeli. Přestala jsem jíst a padla do depresí, proto jsem až moc hubená.

,,Tori?" probudil mě z myšlenek Michaelův hlas ,,Večer jdeme na párty, jdeš taky?" zeptal se.

,,Ne budu tady a budu odpočívat po té dlouhé a nudné cestě. Bolí mě záda jako kráva." Zasmála jsem se.

,,Takže tu zůstaneš s Calumem?" zeptal se Luky a párkrát nazdvihl obočí, přejel si mě pohledem a zakousl se do rtu. Prasák, co čeká, že si to s ním hned rozdám? Popravdě ráda bych, ale nemůžu.

,,Cal nejde?" podivila jsem se. ,,Se dost divím."

Než Cal stihl cokoliv říct, Luke mu zadělal pusu rukou. ,,On s námi moc nechodí, nemá s kým tancovat. Většinou jen sedí u baru, kope do sebe jednoho panáka za druhým a odkopává každou holku okolo sebe. Čekal totiž jen na tebe." zasmál se a moje srdce vynechalo několik úderů, ne že bych tomu věřila, ale byl to menší šok. Cal se na něj podíval pohledem který říkal "Jako vážně Hemmingsi?"

___

večer

Vykoupala jsem se, odlíčila se, hodila na sebe šortky, Ashtonovo staré tričko, vlasy jsem si dala do culíku a šla do obýváku, kde už seděl Calum. 

Kluci už nejspíš odešli. V domě jsme byli jen já a Calum. Sedla jsem na sedačku vedle něj a koukala do zdi. Panebože já a Cal, v jednom domě, v jedné místnosti, kouká na mě a usmívá se! ,,Co?" zeptala jsem se, protože ten jeho pohled už mě přestával bavit, docela mě to deprimovalo.

,,Změnila si se." usmál se.

,,To ty taky." úsměv jsem mu oplatila.

,,Koukneme na film?" zeptal se.

,,Co vybere pan Hood?" zahryzla jsem se do rtu. ,,Prosím hlavně ne želvy ninja, nebo něco podobného." zasmála jsem se.

,,Horor." podotkl a já ztuhla, vím o co mu jde. Šlo mu o to vždycky. Hoodovi nabalovací techniky.

Calum

,,Ca-Calume, mám strach." řekla uprostřed filmu a namáčkla se na mě.

Obmotal jsem ruky okolo jejího pasu a přitáhl si ji co nejblíž k tělu. 

,,To bude dobrý jsem tady neboj, všechno bude v pohodě." šeptl jsem jí do ucha a nenápadně se o něj otřel. Zatřásla se, nevím, jestli z toho, že se bojí, je jí zima, nebo ze mě. I tak jsem se lehce usmál a začal ji hladit po bocích. ,,Neboj se jsem tady, hned vedle tebe."


m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now