188.

1.8K 175 11
                                    

Ale já moc dobře vím, jaký tohle je. Moc dobře vím, jak se Ash cítí. Moc dobře to vím. Povzdechla jsem si a podívala se na Ashe. 

,,A ty víš, jaký to je, když moje nejlepší kamarádka, má dítě s mým bratrem?" vyjekla jsem. ,,Můžeš být rád za to, že s Calumem jen spím!" dodala jsem.

,,Takhle se mnou mladá dámo mluvit nebudeš!" zařval.

,,Ty mi nebudeš rozkazovat, jak s tebou mám mluvit a jak ne! Nejsi můj otec!" 

,,Ale jsem tvůj starší bratr a chci tě chránit!" Řvali jsme po sobě dost nahlas, se divím, že po nás nevystartovali sousedi. 

 ,,Před čím? Tanya je pryč a všechno je okay. Konečně je všechno normální a tobě zase vadí můj vztah s Calumem. Co si o tom mám myslet?!" vyjekla jsem.

,,Přesně. Vadí mi tvůj vztah s ním! Vadil mi před tím a vadí mi teď. Vadí mi vztah, který mezi sebou máte, od té doby, co jste se cicmali v autě! Proč si myslíš, že jsi odjela?! Nechtěl jsem, aby jste byli spolu! Myslel jsem si, že když tam budeš dostatečně dlouho, skončí to!" Nevěřícně jsem na něj hleděla.

,,A já ti věřila." řekla jsem s uslzenýma očima. ,,A ty jsi mi celou tu dobu jen lhal. Užíral mě pocit samoty. Pocit toho, že nejsem s vámi. A ty jsi mi lhal?!" zařvala jsem. Vzala jsem plechovku s barvou a hodila ji po něm. 

,,Uklidni se!" zařval po mě. 

,,Uklidni se?! Ty máš odvahu na mě ještě mluvit?! Ty nejsi můj bratr! Ty jsi normální zrůda!" To bylo poslední co jsem mu řekla. Se slzami v očích jsem odcházela z pokoje, z domu, prostě pryč. Daleko.

Došla jsem k přehradě. Jedině Luke ví, kde mě najít. Řekla bych, že Calum Ashe nenechá jen tak. Poperou se. A mě už začíná být všechno jedno. Vzala jsem si cigaretu a zapálila ji. Měla jsem všechno u prdele. Teda aspoň jsem se tak cítila. Ano, byla jsem naštvaná a znechucená tím jaký je Ash monstrum. 

Několikrát mi zvonil telefon, ale já to nebrala, pořád mi na obrazovce blikal stejný nápis a stejná fotka. Fotka mě a Ashe. Začal znovu vibrovat, tentokrát mi ale volal Calum. Vzala jsem to. 

,,Kde jsi?" zeptal se a já potáhla z cigarety.

,,Daleko." uchechtla jsem se. 

,,Stmívá se. Vrať se domů. Nebo mi řekni, kde jsi a já pro tebe dojedu. Mám o tebe strach." zněl až zoufale. Chudáček. 

,,Jsem daleko, dojdu domů pěšky. Nejezdi pro mě a jestli tě zajímá kde jsem, zeptej se Luka, ten jediný ví, kde je naše místo." řekla jsem a tipla to. 

Calum

,,Jsem daleko, dojdu domů pěšky. Nejezdi pro mě a jestli tě zajímá kde jsem, zeptej se Luka, ten jediný ví, kde je naše místo." řekla a tipla mi to. Co si teď mám myslet?! Moje a Lukovo místo. Sakra a to mám hledat kde?!

,,LUKASI?!" zařval jsem na celý dům. Byl jsem dost vytočený z toho co udělal Ash, že bych teď nejradši zmlátil každýho. Tak naštvanej jsem ještě nebyl. Měl jsem chuť něco rozbít, nejradši tak Ashovi hubu! Mohl jsem být dávno s ní, všechno mohlo být jinak. Ale ne, Ash stál za tím, že my dva spolu nebudeme.

,,No?" ozvalo se od něj z pokoje.

,,Kde je?!" zařval jsem, jen co jsem rozrazil dveře.

,,Kdo?" zeptal se. Blonďák jasně. 

,,Tori!" zařval jsem. Začínal jsem panikařit, je někde venku, nevím kde a je tma. Luke vypadal zamyšleně, pak vyvalil oči a rozběhl se dolů. Samozřejmě se mnou v patách. Nasedli jsme do auta a Luke na to dupl. ,,Kam jedeme?!" už mi docházely nervy.

,,Na místo posledního konání." odpověděl a přidal na plynu. Nechápal jsem vůbec nic. 

,,Kam?" vyvalil jsem oči. 

,,Na místo, kde jsem před rokem líbal tvoji holku." odpověděl. 

,,COŽE SI?!" vyjekl jsem naštvaně. Bylo to spíš jako vrčení psa. 

,,Je lepší ti to říct teď, když jsi naštvaný, než potom. Potom bych riskoval, že mi rozbiješ hubu. A neodsuzuj ji. Udělal jsem první pohyb a ona mi pak vlepila." odpověděl mi v klidu a zastavil auto. Moje chytrá princezna. Udělala dobře. Luke vystoupil a někam běžel, samozřejmě jsem běžel za ní.

,,Tori?!" zařval jsem a schytal Lukův vražedný pohled.

,,Sklapni vole, nebo ti zdrhne?!" přecedil přes zuby.

,,Co je srnka?!" nechápal jsem. Stáli jsme za keřem a sledovali siluetu postavy na římse. Siluetu postavy s kouřem. Já ji zabiju! Luke udělal divný zvuk a ona se otočila.

,,Luku pojď jsem a ten blbeček ať sem jde taky." řekla a odhodila cigaretu.Přišli jsme k ní a dívali se do dálky.

,,Co to je?" zeptal jsem se. Tori se podívala na Luka a pak na mě. Nazdvihl jsem obočí.

,,Nádhera." vydechla.

,,Vždyť je to jen les osvícený měsícem." odvětil jsem.

,,Vnímej to jak místo aut slyšíš vodu a šum listí. To jak místo pouličních lamp svítí měsíc. To jak místo smogu v ovzduší máš čistý navlhlý vzduch. Už to vidíš?" zavřel jsem oči a vybavil si všechno co řekla. Pořádně jsem se nadechl a podíval se do dálky.

,,Wow." vydechl jsem čistý vzduch z plic. Tak dobře jsem se ještě necítil. Pocítil jsem dotek na mojí ruce. Chytil jsem ji za ruku a pořád se díval do dálky. Je pravda, že na tomhle místě ti je všechno jedno. Je to úžasný.

Tori se vedle mě začala klepat. Sundal jsem si svoji mikinu a hodil jí ji přes ramena. Přeměřil jsem si ji pohledem. Jen se na mě děkovně usmála. Když jsem se jí podíval na nohy byla bosá. Pustil jsem její ruku a vzal si ji do náruče.

,,Jedeme domů." oznámil jsem těm dvěma.

,,Ne ještě ne, ještě počkej. Luku kolik je?" zeptala se Luka.

,,21:20" podíval se na mobil.

,,Počkej ještě minutku."  

_

Dneska zase brzo, protože za chvilku jedu do olmu^_^

Tori a její BDAY party can start!^^:D

With love, 

Tori xx

m.l.w.5sos // c.h.Kde žijí příběhy. Začni objevovat