16. Calum!

4.9K 253 1
                                    

,,Tohle už nikdy nedělej, nechtěl bych, aby si zrovna ty byla taková svině a jen si se mnou hrála." Řekl, když se odtáhl a smutně se na mě zadíval.

,,Pr-promiň." Dodala jsem lámajícím se hlasem a objala ho okolo krku ,,Už to nikdy neudělám." 

,,Takže jdeme domů? Nebo chceš někam zajít?" zeptal se po chvilce objímání.

,,Pfff, zašla bych někam, ale nemám peníze." povzdechla jsem si.

,,Kdo říká, že potřebuješ peníze, zajdeme do obchoďáku .." podívala jsem se na něj s jiskřičkami v očích. ,,a ty mi vybereš oblečení, musím doplnit šatník."  Bouchla jsem ho do ramene.

,,Calume!" vyjekla jsem jako malá holka.

,,Au co??" zasmál se a chytil se za rameno.

,,Teď si mluvil jak holka!" zasmála jsem se znovu. 

,,No a?"

,,No a? No a nepotřebuji, aby můj přítel byl větší holka než já." řekla jsem mu a zamračila se na něj. 

,,Dobře tak tohle zabolelo u srdce." Šli jsme ruku v ruce až k zastávce na autobus, protože se nám těch pár metrů nechtělo pěšky.

V buse jsme stáli, sice byla volná místa, ale to mu bylo jedno, udělal to beztak schválně, abych při za brzdění na něj zase spadla. Na další zastávce nastoupila malá holka, a přes celý autobus začala pištět.

,,Mami, mami to je Calum!" přiběhla k nám a zapískla. ,,Cale, Cale podepíšeš se mi??" nahodila psí očka, byla rozkošná. ,,A-a obejmeš mě."

,,Jasně." Vzal si ji do náruče, sice s námi autobus trochu drcal, ale i tak držel rovnováhu.

,,A kdo je tohle?" podívala se na mě. ,,To je tvoje holka?" smutně se podívala na zem.

,,No jo, je to moje holka, ale ve svém srdci najdu místo i pro tebe." Pousmál se na ni a položil ji na zem. Vystoupili jsem z autobusu a já se na Cala podívala dost zarážejícím pohledem. ,,Co? Snad nebudeš žárlit na malou holku." Naštvaně jsem odvrátila pohled a on mi přehodil ruku přes rameno. ,,Victorie, ty žárlíš na malou holku?" začal se smát.

,,Nesměj se Hoode!" vyjekla jsem a zatlačila mu do hrudi. 

,,Vypadáš roztomile, když žárlíš." Bouchla jsem ho do ramene. ,,A tohle bylo jako za co??"

,,Za to že ses mi smál! " chytla jsem ho za tričko, přitáhla k sobě a políbila ho.

,,A tohle bylo za co?" řekl a zvedl jedno obočí.

,,Aby sis uvědomil, komu patříš." šeptla jsem mu do rtů.

Šli jsme ruku v ruce, přes cestu a do obchodu. Zalezli jsme do prvního obchodu s oblečením, co viděl. Vzal pár triček a šatů, hodil je po mě a natlačil do kabinky. ,,Udělej mi módní přehlídku." přikázal mi.

,,Jo, módní přehlídku, proč ne." Zadívala jsem se na něj nechápavě.

,,No dělé." vyjekl a zatáhl závěs.

,,Okay no." Protočila jsem oči, protože jsem nechtěla, aby za mě utrácel peníze, vyzkoušela jsem si nádherné květované šaty s hnědým páskem a riflovou bundou. Odhrnula jsem závěs kabinky, nahodila pózu, viděla jsem v jeho očích tu jiskru.

,,Jo tak tyhle ti koupím." uculil se.

,,Nebudeš mi nic kupovat!!" zařvala jsem.

,,Ticho! Řekl jsem, že budu tak budu." Pousmál se. Podala jsem mu šaty, zaplatil je a odešli jsme, prolezli jsem celý obchoďák a všude kde jsme byli, mi něco koupil. Já vím chtěl mě vidět šťastnou, udělat mi radost, ale mě užíral pocit, že za mě někdo utrácí, nemám to ráda.

Najednou se jeho oči přesunuli na bubbleology. ,,Počkej tady."

,,Ok." Sedla jsem si na lavičku a čekala, po pěti minutách přišel a v každé ruce držel bubble. ,,Tady máš lásko." usmál se a podal mi ho. 

,,Calume, jak ti tohle mám všechno splatit? Koupil si tolik oblečení a bubble, ty nejsi normální." řekla jsem mu a sledovala jeho oči. 

,,Vyspi se se mnou." zasmál se.

,,Na to, aby si mě měl v posteli mi nemusíš kupovat hadry, u mě stačí, aby sis na tu postel sedl bez trička a hned se po tobě plazím." uchechtla jsem se.

,,Taky pravda." ...


m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now