180.

1.9K 170 14
                                    

,,Calume?" zasmála jsem se.

,,No?" nazdvihl obočí.

,,Řekla bych, že Cali-Pali něco chce." začala jsem se nehorázně smát.

,,Cali-Pali chce být uvnitř tebe." zavrněl mi do ucha.

,,Cali-Pali má smůlu." zakřenila jsem se. Zvedla jsem se z vany a vylezla ven. Obmotala jsem se ručníkem a šla do šatny. Ve spodním prádle a tričku jsem vešla znovu do koupelny. Vysušila jsem si ručníkem vlasy a rozčesala je. Hodila jsem si je do culíku a otočila se na tu hromádku neštěstí ve vaně. ,,Pan Hood je zase zdrcený z toho, že jsem mu nedala?" uchechtla jsem se.

Calum si povzdechl a vylezl z vany, obmotal se ručníkem a došel ke mě. ,,Aspoň si mi ho mohla vykouřit." uchechtl si a dýchal mi za krk.

,,To víš že jo." řekla jsem s ironii v hlase. Vyčistila jsem si zuby a šla si lehnout. Calum v trenkách padl vedle mě. Rukou začal šmátrat pod moje tričko. Hladil mě, pak mě chytil a lehl na záda, takže já jsem ležela na něm. Shodil ze mě tričko, takže jsem na něm ležela jen v kalhotkách. ,,Nesnáším tě." zavrčela jsem.

,,Miluješ mě." uculil se. Začala jsem mu obsypávat krk polibky a mým rozkrokem jsem se třela o ten jeho. Podívala jsem se na něj. Měl pootevřenou pusu a zavřené oči. Z jeho úst mu ucházely tiché vzdychy. Přilepila jsem se na jeho rty a začala s nimi pohybovat. Nebránil se, spolupracoval. Jeho velké ruce sjely na můj zadek, který lehce stiskl. Vzydchla jsem mu do pusy.

Pomáhal mi s pohybem. Přitlačil mě víc na jeho rozkrok a zrychloval moje tempo. Skousla jsem mu spodní ret a přejela po něm jazykem. Znovu jsem opustila jeho rty a věnovala se krku. ,,Fu-Fuck." vyšlo z jeho pusy a já pocítila, že jeho trenky, nejsou nejsušší. Lehla jsem si vedle něj a uculila se na strop. YES!

,,Jdu se převléct." oznámil mi a odešel do šatny. ,,Počkej si na odplatu." zakřenil se. Zase si lehl vedle mě a usnuli jsme.

Ráno jsem se vzbudila v deset třicet, člověk by řekl ideální čas. No. Pro mě moc ideální nebyl. Vylezla jsem z postele a zamířila do koupelny. Zkulturnila jsem se a podívala se na spícího Caluma. Rozběhla jsem se proti posteli a skočila na něj. ,,No dobrý poledne." zasmála jsem se.

,,To bylo loktem do žeber." řekl těžce.

,,Promiň." uculila jsem se. Slezla jsem z něj. Přeměřil si mě pohledem.

,,Chystáš se někam?" nazdvihl obočí.

,,Jedeme s holkama nakupovat Vánoční dárky. A ty si pohni, protože jedeš s klukama za chvilku do nahrávacího studia." zakřenila jsem se a podívala se na hodinky, na mojí ruce. Má asi 10 minut, ideální čas, pro něj.

,,A to si mě nemohla vzbudit dřív?" vyvalil oči na hodiny a pak na mě.

Proběhl okolo mě a nezapomněl mě plesknut po zadku. Přes riflovinu, docela to štípe.  Protočila jsem oči a šla dolů. ,,Jedeme?" zeptala se Chriss a já přikývla. Obuly jsme se a jely si udělat holčičí výlet. Jely jsme ještě pro Mali.

Dojely jsme do obchoďáku a hned moje smyly udeřila Vánoční atmosféra. Tóny Last Christmas se linuly obchoďákem. Všude byly světýlka a ve středu stál obrovský strom. Holky mě hned zatáhly do obchodu se spodním prádlem. Naházely po mě několik kusů a natlačily mě do kabinky. Mali to zaplatila a odešly jsme.

,,Co to mělo být?" vyjekla jsem s taškou sexy spodního prádla v ruce.

,,Dárek. Ode mě, pro tebe a mého malého brášku." uchechtla se. Povzdechla jsem si a vydaly jsme se do dalšího obchodu. Po hodině jsme si koupily kafe a já se ujišťovala co všechno mám.

Pro Ashe ty pěkný paličky co chtěl.

Pro Michaela čepici s pikačuem a barvu na vlasy, jak v loni.

Pro Luka dalšího tučňáka, protože Bethy mu tam toho rozkousala.

Pro Erin plastový tanker, ona vždycky musí být něco extra.

Pro Annie barvu na vlasy. Rudou.

Pro Chrissten dupačky. A ne jedny.

Pro Mali nový sluchátka, stěžuje si na ty starý.

Pro Caluma? Nic. Zatím. Pro něho je tak těžký něco vybrat. Povzdechla jsem si. Do oka mi padl Bontonland. Šla jsem tam a hned viděla několik triček, které by se mu mohli líbit. Dál pár albumů třeba Green Day s All Time Low a náramky. Jsou to maličkosti, on zase beztak bude mít nějakou pecku a já. Letos pohořím. Povzdechla jsem si.

Vešla jsem z obchodu a namířila si to zase za holkama. ,,Takže?" začala Annie.

,,Trička, náramky a dvě alba." povzdechla jsem si.

,,To není zlý." usmála se Chriss.

,,No to možná ne, ale letos ho netrumfnu ani náhodou." povzdechla jsem si. Začal mi zvonit telefon. Dylan.

Odstoupila jsem od holek a hovor přijala. ,,Ano?" šeptla jsem.

,,Musíme ten plán uskutečnit co nejdřív, nejlíp dneska." řekl a podle toho jak mluvil bych řekla, že má cigaretu v puse.

,,Kam mě vezmeš?" zeptala jsem se.

,,Do staré továrny na konci Sydney." odpověděl. ,,Kde jsi teď?" zeptal se.

,,V obchoďáku." odpověděla jsem.

,,Výborně. Zavolej Calumovi, že jdeme na to." řekl mi. ,,Pak vylez před obchoďák." dodal a tipl to. Mísilo se toho ve mě tolik. Úzkost, strach. Všechen adrenalin v mojí krvi stoupal.

,,Holky, musím už jít." usmála jsem se.

,,Kam?" zeptala se Mali. Ta je zase zvědavá jak stará babka. To vždycky babička. A kam jdeš? A kdy se vrátíš? A s kým jdeš? A nechceš se víc obléct? A bla bla bla... Babička mi chybí, ale víc děda. Dědu už nikdy neuvidím. A to bolí.

,,Jedu pryč s Calumem." zalhala jsem a dala rty do jedné lajny.

,,Takže kam Torislavo?" zastavila mě Annie. Proč ona to na mě vždycky pozná?

,,Dobře, dobře. Nemůžu vám to říct, uvidíme se doma. Vezměte mi prosím tašky. Čau." řekla jsem a odběhla. Vytáhla jsem z kapsy telefon a vytočila Calumovo číslo. ,,Zvedni to no ták." zaškemrala jsem.

,,Ahoj tady Calum, momentálně jsem mimo telefon, po pípnutí mi zanechte vzk..." tipla jsem to a znovu přiložila telefon znovu k uchu. Zabiju ho! ,,No?" ozvalo se otráveně z telefonu.

,,Taky tě ráda slyším lásko." uchechtla jsem se.

,,Promiň, já se nedíval kdo to je." uchechtl se.

,,Je mi to jasný." odvětila jsem, vycházející z obchoďáku. Kde už čekal Dylan.

,,Co potřebuješ?" zeptal se. Zatím co já jsem nasedala do Dylanova auta. I po tom všem co udělal mu důvěřuji, vy si myslíte, že jsem bůh ví jak blbá. No jak to říct, jen dávám lidem druhé šance.

,,Je čas na akci."

_

Dneska jsme psali diktát a mám jedničku!:D To je v dějinách lidstva ještě nestalo:D

Co myslíte, zvrtne se ten plán?

Nudím se, kdo mě zabaví?

Nikdo toreh nikdo-_- poor tori..

Jdu psát části na zítra a neděli.

Bye-Bye.

Tori xx

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now