9. Tori I...

4.9K 271 14
                                    

Tori

První dva dny s Lydií byly plné smíchu a radosti, sice se plazila po mém bratrovi, ale jinak to s ní bylo okay. Třetí den ráno, den kdy měla odjíždět, jsem  v osm, jako každý den, vstala.

Oblékla se, namalovala a šla do kuchyně, seděl tam Mike a Ash. ,,Hej brácho, v lednici nic není." Řekl Mike.

,,Tak jedeme do obchodu pánové." Řekla jsem, obuli jsme se a jeli do obchodu. Luke spal u Niki, takže Cal tam zůstal s Lydií sám, přemýšlela jsem nad tím, co by mohly dělat. Byl by schopný mě podvést?

Calum

  Vzbudil jsem se v 9. Zděsil jsem se, že vedle mě nikdo neleží, podíval jsem se na mobil a měl zprávu, od ní, uklidnilo mě, že jeli jen do obchodu, a že je v pořádku. Šel směrem do kuchyně. Dělal jsem si kafe, a když jsem se otočil stála za mnou Lydia ve spodním prádle. ,,Ahoj Lydie, nechceš se obléct?"

,,Ale Calíčku nedělej, že se ti nelíbí když před tebou stojím jen ve spodním prádle."

,,Ne nelíbí, moc dobře víš, že miluju Tori, tak proč by se mi to mělo líbit?"

,,Sám víš, že jsem lepší a hezčí pro tebe." Uslyšel jsem otvírat dveře Tori vstupovala dovnitř a Lydie se po mě vrhla a začala mě líbat.

,,Jako vážně?!" stála ve dveřích a slzy jí začali padat na zem. Odžduchl jsem Lydii a než jsem stihl něco říct předběhla mě.

,,No víš Cal tě nechce, miluje jen mě." Řekla Lydia

,,Hoode ty hajzle!! Nikdy jsem ti neměla věřit." S brekem utíkala pryč.

,,Ne Tori počkej, takhle to není!" zastavil jsem ji ve dveřích.

,,Ne a jak to teda je?! Já už ti nevěřím!!" vysmekla se mi a utekla pryč.

Vrátil jsem se dovnitř. ,,Lydie, proč si to udělala!?"

,,Ale Calíčku sám víš, že mě miluješ."

,,Drž hubu, nemiluju tě a nikdy tě milovat nebudu. Sbal si svoje švestky a vypadni!"

Tori

Utíkala jsem za Niki se slzami. Proč to udělal? Proč? To jsem pro něj byla jen hračka na pár dní? Kladla jsem si otázky. Klepala jsem na dveře, které otevřel Luke. Bez přemýšlení jsem ho obejmula. ,,Tori co se stalo??" pohladil mě po vlasech a objetí mi oplatil.

,,T-To Calum." vzlykla jsem.

,,Co Calum? Co se stalo?" zeptal se nechápavě.

,,On, no on se líbal s Lydií." Rozbrečela jsem se a zarazila mu hlavu do mikiny

,,Já té piči rozbiju hubu, nebude přebírat kluka mojí nejlepší kamarádce!" Zařvala Niki z kuchyně. ,,Luku, necháš nás o samotě?" zeptala se ho.

,,Jo, budu nahoře dobře?" odešel.

,,Já za tebou pak dojdu. No a ty mi teď řekni, co se stalo." Sedli jsme si na sedačku, vytáhla si cigaretu a zapálila ji.

,,Přišla jsem domů z obchodu a uviděla je, jak se líbají v kuchyni." řekla jsem, jak to bylo.

,,Cal si tě nezaslouží, je to hajzl." Řekla, ale věděla, že je to k ničemu. ,,Chceš si vzít krábu? Vem si kolik jen chceš." Vzala jsem si dvě krabičky cigaret a odešla.

,,Díky Niki" objala jsem ji a šla domů.

Otevřela jsem dveře, uviděla ho, jak tam sedí a dívá se přímo na mě. Přistoupil ke mně. ,,Tori já.." než to dořekl, dala jsem mu facku, rozbrečela jsem se a utekla do pokoje, kde jsem se zamkla...


m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now