116.

2.4K 182 10
                                    

,,No, ale nemusel si nás napráskat Cale." řekla Ann a probodla mě pohledem.

,,Ann." vydechl jsem ,,Všem nám bylo jasný co jste tam dělali." dodal jsem a odešel. Seděla na sedačce a koukala na jedno místo. ,,Děje se něco?"  zeptal jsem se.

,,Co? Ne nic." usmála se. Něco mi tu nerhálo. Něco bylo špatně, ale neřešil jsem to. Lehl jsem se a ona si lehla přede mně. Hlavu jsem měl u jejího krku a ruky obmotané okolo jejího pasu.

,,Jestli se něco děje tak mi to řekni." řekl jsem zcela vážně a palcem ji hladil po břiše.

,,Ne, nic se neděje jen jsem rozespalá." vydechla.

,,Dobře." dal jsem jí pusu na zátylek a zakryl nás dekou. Všechno bylo okay, dokud se nezačala klepat. ,,Victorie sakra co se stalo?"

,,Nic, jen je mi zima." řekla a zatřásla sebou.

,,Victorie no ták, co se stalo, řekni mi to." řekl jsem a posadil se. Sedla si taky a ukázala mi mobil.

'Jestli sis myslela, že když s nima pojedeš na tour ses mě zbavila, tak ne. Pustili mě z vězení Tanya vzala vinu na sebe. A teď jdu po tobě. Vím, kam máte namířeno. Ještě se uvidíme a ty dopadneš zase stejně, jako moje hračka. -Dylan'

,,Mám strach." šeptla a já ji pořádně přimáčkl, hladil jsem ji po zádech a vlasech. A je to tu zase, zase nám nedají pokoj. Co jsme jim kdy udělali?

,,Ochráním tě. Vím, že to slibuju vždycky, ale teď už ano, přiblíží se k tobě a přísahám, že ho zabiju." řekl jsem a ona se na mě nevěřícně podívala.

Lehli jsme si a já ji měl namáčknutou na sobě, hlavu měla namáčknutou k mé hrudi a konečně usnula. Probudil nás až hlas z repráku. ,,Posedejte si na svá místa a připoutejte se, budeme přistávat."

,,Vstávej Růženko. Budeme přistávat." dal jsem jí pusu na čelo, jen se otočila na druhý bok a spala dál. Vzal jsem ji do náruče, posadil na křeslo, to už byla vzhůru, ale stejně jsem ji připoutal. Přistáli jsme, vylezli z letadla a šli pro kufry. Všude byli fanynky a fotografové, zase otrava tohle. Držel jsem ji okolo pasu a díval se všude kolem sebe, jak kdybych někoho vyhlížel. Buď jsem paranoidní, nebo nevím. Pořádně jsem se díval na každého vysokého kluka s hnědými vlasy. Měl jsem o ni strach.

Najednou se zastavila a začala se klepat. ,,Ca-Cale j-je ta-tam." vykoktala ze sebe a ukázala na kluka sedícího na schodišti. Měl jsem chuť mu rozbít hubu, jít za ním a zmlátit ho, ale všude bylo moc fotografů. A neudělal bych si dobrou pověst. Ash šel před nás, zuřil, chtěl ho zbít, ochránit ji, v letadle jsme mu totiž všechno vysvětlili. Chytil jsem ho za ruku a zatáhl zpátky.

,,Jestli nechceš, aby z toho byl skandál, tak se vrať za Chriss." řekl jsem a on se zklidnil. Pomocí ochranky jsme se dostali až k autu a odjeli směr hotel. Celou dobu jsem si ji držel u sebe, klepala se od doby co ho viděla. Dostali jsme se do hotelového pokoje, svalila se na postel a hlavu zabořila do polštáře. ,,Lásko." Vydechl jsem a lehl si vedle ní.

,,Proč nám nedají chvilku pokoj?" Řekla a ublíženě se na mě podívala. Dneska už toho na ni bylo moc nejdřív Dylan před chvilkou na ni zase pořvávaly fans, že je to děvka.

,,Já nevím." Řekl jsem a přitáhl ji k sobě. ,,Už bude dobře, neboj." Dal jsem jí pusu na čelo. Chvilku jsme tak leželi a byli potichu, začínalo mě to nudit a ji zřejmě taky, protože si zase začínala hrát s mými prsty. ,,Nezajdeme někam?" usmál jsem se. Je zhruba deset hodin ráno, zašel bych někam na oběd, ale s ní, mám strach, že se něco stane.

,,Kam by sis představoval?" zeptala se.

,,Co takhléé, zajít někam na oběd a pak se jen procházet po Londýně?" usmál jsem se.

,,To nezní špatně. Jen se převlíknu a nějak se poupravím, takhle jít nemůžu." zasmála se a rukou si zamávala před obličejem.

,,Můžeš, si krásná." řekl jsem a políbil ji.

,,Pro tebe možná, ale radši jdu." zasmála se a odešla do koupelny. Sedl jsem si na postel a zapnul Mtv.

Tori

Dolíčila jsem se, hodina na sebe černé nadkolenky a černé šaty s krátkým rukávem nad kolena. Podívala jsem se do zrcadla. Poupravila ještě vlasy a pak jsem zaslechla televizi. Známou písničku. Vylezla jsem z koupelny, Cal stál u televize zády ke mě. Rozběhla jsem se a skočila mu na záda.

,,OMG si hroznej narcis!" vyjekla jsem. ,,Sledovat vlastní videoklip." dodala jsem a on mě shodil na postel. Naklonil se nade mě. ,,Už jsem ti řekla jak jsem na tebe pyšná a jak tě miluju?" zasmála jsem se.

,,Co si mi rozbila?" nazdvihl obočí.

,,Nejsem ty." zasmála jsem se.

,,Ty malááá." přecedil přes zuby. ,,No počkej." řekl a začal mě lechtat.

,,Ne Cale prosííím!!" vyjekla jsem. Cukala jsem sebou a kopala na všechny strany. ,,Nech mě prosím." zaškemrala jsem a on toho nechal a slezl ze mě. Pomohl mi vstát a potom si mě přeměřil pohledem.  ,,Co?" nazdvihla jsem obočí.

,,Nic, já jen, že ti to sluší." usmál se a začervenal.

,,Už sem ti řekla jak roskošnej si?" zasmála jsem se a on zrudnul ještě víc.

,,N-neřekla." vykoktal a já se začala smát. ,,Nesměj se mi." urazil se.

,,Ale ty si tak cute, ono to nejde." uculila jsem se a on se začervenal ještě víc. Divím se, že to ještě šlo. ,,Nejvíc ti to sekne takhle." usmála jsem se a ukázala na zrcadlo, do kterýho se podíval.

,,To není prdel." řekl a přiblížil se ke mě.

,,Už by jsme mohli jít." neforemně jsem se usmála a couvla.

,,Snad se mě nebojíš." zasmál se a udělal krok ke mě.

,,Když máš takovej pohled vypadáš jak úchyl, kdo by se ně nebál."  za mnou už byla postel nedalo se kam utéct, naklonil se ke mě. Cítila jsem jeho dech na svém uchu. Měla jsem husí kůži.

,,Mám hlad." zachraptěl mi do ucha a dotknul se ho. ,,Měli by jsme jít." řekl a položil hlavu na moje rameno.

,,Povezeš mě na zádech?" zasmála jsem se a on se otočil a naznačil ať na něj skočím. Skočila jsem na něj a on se chystal vyjít ven. ,,Počkej."

,,Co?" Ušklíbl se.

,,Vrať se pro moji kabelku." zasmála jsem se, vrátil se, vzal mi kabelku a odešel.

,,Připravená?" zasmál se, když se chystal jít k výtahu.

,,Jedeme můj růžový poníku Bufalo, do země lesních víl a jednorožců." vyjekla jsem.

,,Počkej. Neřekla si to už někdy?"

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now