41.

3.9K 207 8
                                    

Tori

Zbytek v Paříži proběhl dokonale, poslední den mě vzal do Disney Landu, hlavně na horskou dráhu, kde se to pako málem pozvracelo, protože toho hodně splácalo naráz a tím myslím cukrovou vatu pár kouskú pizzy, colu a zajedl to pár zákuskama. Jo vím, že Cal je jen jedno velké dítě, ale i tak ho miluju.

Nastal den, kdy jsme měli jet domů sbalili jsme kufry a vyjeli taxíkem směr letiště, vážně ty francouzský fanynky už mi lezou krkem, byli na letišti a málem nás udupali, lituju kluky, nemají pomalu nárok na soukromí.

Doletěli jsme domů a všichni nás vítali s otevřenou náručí. Napadlo mě, že by NIKI a Chriss u mě mohli přespat, že by jsme si udělali naši typickou girl party.

Holky večer přišli, Chriss načas, ale NIKI jako vždy o pár minut později. Typická zábava, nachystali jsme hodně dek a polštářů na zem, film, popcorn, hodně jídla a pití, objednali jsme tři pizzy, sýrovou, šunkovou a žampionovou. NIKI jak ji znám si zas bude stěžovat, že přibere, nad touhle myšlenkou jsem jen protočila oči.

Odlíčili jsme se oblékli si pyžama, a teď přišel čas na tu pořádnou holčičí část, vzali jsme si barvy na obličej a namalovali si masky jo hrozná zábava pro šestnáctileté holky. Namalovali jsme si bílý make-up a bílý pudr, vypadali jsme jako zombie. Když už nám make-up trošku zaschl, vtrhli do pokoje kluci, a začali se smíchy válet po zemi. Fakt idioti.

,,Něco k smíchu pánové?“ zeptala se NIKI a vražedně se podívala na Ashtona a Luka.

,,N-ne-ne nic lásko.“ Vykoktal se Luke a utřel si slzy.

,,Tak vypadněte!“ dodala Chriss zvýšeným hlasem.

Kluci zabouchli dveře a na chodbě se váleli smíchy po zemi. Dodělali jsme make-up  na styl Sugar skull. Takže bílý podklad , barevné kruhy okolo očí, černý nos a nějak to doladit linkama a kamínkama, řasenka a květinová čelenka.

,,NIKOLETO tvl, nevypíchni mi oko!“ řekla jsem.

,,Neboj sá, musím tu modrou dat ještě sem.. jejda!“ nanášela mi modrou barvu okolo oka.

,,Au, ty blbko!“

,,No, vždyť sem se netrefila!“ zasmála se.

,,Né, vůbec tvl!!“ zařvala jsem.

Oblíkli jsme si něco černého a šli jsme dolů za klukama.

,,WoW holky vy vypadáte! Nemám slov!“ řekl Mike a kluci se na něj podívali, jak bych to řekla vražedně.

,,Co je?“ Pousmál se.

,,.Nic“ Řekl Cal a natáhl ke mně ruku, posadila jsem se na něj.

,,No jo Cal rád ukazuje co je jeho.“ Dodal Luke , ušklíbl se na mě a já protočila oči. Pořád se cítím špatně protože vím jaké city ke mně Michael chová.

,,Takže, hromadný selfie?“ namítla NIKI. Všichni jsme přikývli, vytáhli jsme mobily. Udělala jsem si selfie a Calem, a těch jsem udělala fakt hodně. Pak s Lukem, Ashtonem a nakonec s Michaelem, no jo přistálo na nás pár vražedných pohledů, když jsme se fotili.

,,A teď hromadnou fotku.“ Zasmála se Chriss. Na svém iPhonu jsem zapla časovač , naskládali jsme se na sedačku na kraji byl Luke na něm NIKI, na druhém kraji Ash a na něm Chriss, a já uprostřed z jedné strany Michael a z druhé Cal. Jo připadala jsem si jako ta největší děvka.

,,To je pěkné fotka.“ Řekl Luke.

,,No to tady není, nevidíš ten můj rypák.“ Řekla NIKI

,,Panebože NIKI vypadáš tam dobře.“ Dodala Chriss a já se jen zasmála.

Zazvonil zvonek a já šla otevřít, dojela pizza. Otevřela jsem dveře a stál tam takový pěkný poslíček, který se na mě usmál, on byl tak ťuťu. Zaplatila jsem mu a převzala si pizzy.

,,Smím poprosit o číslo slečno?" usmál se, byl fakt k sežrání.

Najednou za mnou stál Cal a řekl s úsměvem ,,Ne nesmíš nazdar." a zanouchl mu před nosem.

,,Ty si vážně hroznej." dodala jsem.

,,Jo takže ty chodíš se mnou a budeš rozdávat číslo každýmu?" rozhodil rukama.

,,Nebudu, ale ten poslíček byl tak.. panebože Cale nepochopíš holčičí logiku."  protočila jsem očima.

,,No ne to asi vážně nepochopím." 

,,Kašli na to." řekla jsem a dala mu pusu na tvář.

,,Dobře." pousmál se a přitáhl si mě k sobě, dal mi pusu, odtáhla jsem se a oplatila mu ten jeho úsměv.

S holkama jsme šli zase do pokoje, odlíčit se a podívat se na film, no film spíš seriál, nemohli jsme se rozhodnout NIKOLETA chtěla upíří deníky, já teen wolf a Chriss the walking death, tak jsme se shodli, že si pustíme celou řadu American Horror Story.

Pustili jsme si Murder House a pojídali pizzu. Najednou se rozrazili dveře a do vtrhli dvě postavy v černých mikinách a rozběhli se k nám. Začali jsme nehorázně pištět, vzhledem k tomu jaký já mám ječák, řekla bych, že ohluchli. Do pokoje se seběhl Cal s Ashtonem.

Došlo mi, že ti dva idioti jsou Michael a Luke.

,,A jste piče?“ zařvala NIKI, Chriss vypadala, že za chvilku dostane infarkt.

,,Chriss si v pohodě?“ zděšeně jsem se na ni podívala, ona jen přikývla.

,,Jste normální?“ přidala jsem se k NIKI a začala na ty dva řvát.

Chriss zatím na posteli objímal Ash a Cal sledoval celou tuhle situaci ze dveří. Michael se ke mně naklonil a pošeptal mi do ucha: ,,Příště můj plán vyjde.“ Wtf? Jakej plán? Cože? Nechápavě jsem se na něj podívala, potom jsem můj pohled nasměřovala na Caluma. Ten vypadal celkem děsivě, jako kdyby chtěl každou sekundou Michaela zabít.

Calum

Já už tohle nechci trpět, Michael byl můj nejlepší přítel, byl skoro jako můj bratr a teď? Rozdělila nás holka, kterou miluju. Při mém štěstí on ji miluje taky, ale já se jí jen tak nevzdám. Nechali jsme holky v pokoji a šli jsme zase dolů. Sedli jsme si na sedačku a pokračovali v nedokončené konverzaci, při sledovaní fotbalu.

,,Hele Cale, víš, no řeknu ti to asi takhle já o ni budu bojovat.“ Řekl Michael.

,,Sám víš, že miluje mě.“ Namítl jsem.

,,Ale já se nevzdám, jednou bude moje.“...

Na obrázku je Michael^__^

m.l.w.5sos // c.h.Where stories live. Discover now