97.

2.9K 181 15
  • Dedicado a Niki Slunsk
                                    

,,Už je dobře neboj, už jsem tady." řekl jsem a pořádně si ji k sobě přimáčkl, hladil jsem ji po vlasech. Celá se klepala, vzal jsem ji do náruče a odnesl do auta.

,,Už je dobře Tori, jsem tady a už tě nepustím z očí." Pořád se klepala, oči měla plné slz. Obsypával jsem jí polibky celý obličej. ,,Víš jak jsem se bál?" hleděla na mě a v očích měla jen zlomek emocí, ale nejvíc strach a sklamání.

,,Jak to mohla udělat? Jak mohla moje nejlepší kamarádka udělat tohle? Proč? Co jsem jí kdy udělala?!" koukala na mě zmateně a zlomeně.

,,Dylan už nám dělat potíže nebude." přerušil nás Ash a sedl za volant. 

,,Neříkej mi, že si ho zabil." vyjekl jsem.

,,Ne jen ho zmlátil do bezvědomí zatím, co jsem volal cajty. Nikoleta zdrhla a pochybuju, že Tanya něco řekne. Kdyby ano, dá se to zakecat, je to tvrzení proti tvrzení." řekl klidně Mike. Ulevilo se mi, když jsem zjistil, že Ash není vrah.

__

Vešli jsme do domu, když Luke spozoroval Tori a její zmlácený obličej zděsil se a začal zase brečet. Nikdy bych do něj neřekl, že bude tak citlivej ohledně Tori. Jako vím, má ji hodně rád, nežárlím, má ji rád jako sestru teda aspoň v to doufám. ,,Je to moje chyba." vykoktal ze sebe a silně ji obejmul.

,,Není to tvoje chyba, jsem v pohodě." usmála se a utřela mu slzy. Ano, sice brečí skoro pořád, protože je hodně citlivá, ale v tomhle směru je dost silná. Šli jsme nahoru do pokoje. Victorie zalezla do sprchy a já se opíral o umyvadlo. Když vylezla, měl jsem přímý pohled na její tělo plné modřin a škrábanců. Každý pohyb ji musel bolet, ale nedala to na sobě znát. Podal jsem ji ručník, který okolo sebe omotala.

Neváhal jsem ani sekundu a přimáčkl jsem si ji k sobě, hlas se mi třásl, ale i tak jsem byl schopný mluvit. ,,Už nikdy tě nechci takhle ztratit, už nikdy nechci cítit tu bezmoc, ten strach. Nespustím tě z očí, budu s tebou pořád. Ať se ti to líbí nebo ne. Nechci, aby ti zase někdo ublížil. Já o tebe nechci přijít." posmrknul jsem, ano jsem slaboch, brečím před svoji holkou. Si vážně chlap Calume, jen co je pravda.

,,Víš, že tě miluju?" řekla dost tiše, ale já ji slyšel.

,,Vím." usmál jsem se a dal jí pusu do vlasů. ,,Je už pozdě, měli by jsme jít spát." řekl jsem. Když se odtáhla a podívala se na mě. Palcem mi otřela slzy.

,,Tohle je poprvé co tě vidím brečet kvůli mě." povdechla si ,,Tak to nedělej, protože každá tva slza mě bodá do srdce." lehce se usmála a já si ji k sobě přitáhl. Naše rty se lehce otřely o sebe, ale to mi stačilo. Nepotřeboval jsem jí strkat jazyk do krku jako obvykle.

Zašla do šatny a já si dal rychlou sprchu. Když jsem vyšel z koupelny, ležela na posteli zády ke mě, už od dveří jsem viděl jedno ze svých starých triček, které a ni vyselo jako pytel. Jakmile jsem přišel k posteli a naklonil se k ní, její zavřené oči a pravidelně se zvedající hruď mluvila za vše. Měla pootevřenou pusu a roztomile chrápala, né jak ten medvěd Ash. Kdyby se teď vzbudila, měla by dokonalý pohled na jednoho přiblble usmívajícího se idiota u její postele. Odsunul jsem ji pramínek vlasů z obličeje za ucho. Zhasnul jsem lampičku na nočním stolku, přisunul jsem si ji blíž. Nos jsem zabořil do jejich vlhkých vlasů a nasával vůni melounového šampónu. ,,Miluju tě." šeptl jsem a po chvilce usnul.

___

Tori

Niki se dost dlouho neukázala na veřejnosti, po tom co ji Luke poslal do háje, že už ji nikdy v životě nechce vidět. Ano pár dní potom co mě unesla přišla, že chce Luka zpátky, a že se nám všem hrozně omlouvá. Luke ji nehorázně seřval, řekl, že radši bude chodit s Dianou, to je dost hnusná holka od nás z ulice, než aby chodil s ní. Řeknu vám sice mě Niki zradila, ale byla moje nejlepší kamarádka dost dlouho, musím se podívat jak na tom je, musím jít za ní. Mám o ni strach.

Šla jsem s Chrissten, protože mě Cal nechtěl nechat jít samotnou. Došli jsme k jejímu domu dveře byly odemčené. To je divný, ona je typ člověka co si vždycky zamiká.

Rozhodli jsme se prohledat celý dům, já hledala v přízemí a Chriss v prvním patře. Byla jsem v kuchyni v obyváku a pak se celým domem rozezněl jekot Chriss. Vyběhla jsem po schodech nahoru a zastavila se u Chriss, stála jak zamrznutá a koukala před sebe. ,,Co se stalo?" řekla jsem, nechtěla jsem se tam podívat. Nic neříkala, jen ukázala před sebe, když jsem to viděla moje srdce vynechalo několik úderů a moje tělo se sesypalo na zem.

Vzbudila jsem se v sanitce na nemocničním lehátku. Když jsem se posadila, před sanitkou stál Calum a koukal před sebe jak do druhé sanitky nakládají tělo Niki. Do smrti budu mít ten pohled před očima. Vana plná krve a  v ní podřezaná Nikoleta. Řezné rány měla všude, na obličeji, břichu, nohách. Krev byla po celé koupelně. Bože, udělala to kvůli nám. Kvůli mě, Lukovi, všem.

,,Je to moje chyba." vydechla jsem a upoutala tak Calumovu pozornost, hned mi padl kolem krku.

,,Není to tvoje chyba, ta svině si za to může sama." zamumlal mi do krku.

,,Jak tohle můžeš říct, vždyť si ji měl taky rád, patřila do naší rodiny, byla jako moje sestra. Calume vždyť Nikoleta je mrtvá." řekla jsem a po tváři mi začaly běhat slzy jedna po druhé. Jedna z mých nejlepších kamarádek je mrtvá, ano zradila mě, ale já bych jí všechno odpustila. Už se nikdy nevrátí, už nikdy se s ní nebudu smát, chodit na nákupy pomlouvat Luka, ano sice mi časem lezla na nervy, ale měla jsem ji ráda.

___

Na gifu je Niki, no spíš to co z ní zbylo..

m.l.w.5sos // c.h.Donde viven las historias. Descúbrelo ahora