146.

2.2K 181 14
                                    

,,Co se stalo?" zeptala jsem se a objala ji.

,,Rodiče mi zakázali si Michaela vzít." vzlykla a já stuhla.

,,Co? Proč?" vyjekla jsem a začala brečet s Ann, tohle se musí vyřešit, oni musí být spolu.

,,Nelíbí se jim styl hudby, který Mikey poslouchá, hraje, nelíbí se jim barva jeho vlasů. Nenávidí ho." řekla nahlas, doslova křičela. Ani se jí nedivím. ,,Mají rádi klasiku, operu a podobný hovadiny co mě nic neříkají, chtějí abych byla stejná, abych se naučila na klasický nástroj a stala se právničkou, ale já nechci, chci být s Mikeym. Chci si ho vzít, mít dítě. Rodinu. Jasné, že nebudu mít práci vím, že Mike nás dokáže uživit. Né, že bych ho chtěla jen pro prachy, miluju hu. Bože Tori pomož mi." dostala ze sebe mezi vzlyky. Brečela a já brečela s ní. Chápou vůbec rodiče jak se cítí ona? Měli by se přizpůsobit, no a co, že jsem jim nelíbí Mikey, Ann sama ví, co je pro ni nejlepší a Michael není špatná volba.

,,Annie?" ozval se Michael, který vycházel schody. Annie hodila cestovku na zem a padla mu kolem krku. ,,Neodcházej, zůstaň tu, nesmíš mě opustit. Prosím." řekl a já viděla slzu. Já viděla slzu u Michaela Clifforda. To se nastává často.

,,Víš, že nemůžu. Musím za rodiči a mám zakázaný se s tebou stýkat. yhodili by mě z domu a kam bych pak šla?" podívala se na něj.

,,Zůstával by si tady, sice tohle je domů Irwinů, ale ty by si tady mohla zůstat, Chriss už tu taky bydlí." chytil ji za ramena a lehce s ní zatřásl.

,,Vezmete se tajně." vyhrkla jsem ze sebe ani nevím jak.

,,Cože?" řekli oba s nadějí v hlase.

,,Tajná svatba, jen vy dva a my. Celá naše rodina." usmála jsem se, tenhle nápad se mi začínal zamlouvat. Moc.

,,Torinečko asi tě milujeme." vyhrkli oba a objali mě.

,,Cítíte to taky?" Zeptal se Mike a ja zbystřila.

,,Špagety." vyjekla jsem a běžela do kuchyně. Špagety byly rozvařené a vypadalo to tu jak po tornádu, jak kdyby tu vybuchla atomovka.

,,Promiň." šeptl a sklopil pohled.

,,Objednáme pizzu." povzdechla jsem se. Chci jeden normální oběd, chci toho tak moc? ,,Teď mi pomož to uklidit." řekla jsem, dala mu pusu na tvář a začala uklízet.

,,Máme uklizeno, Ann s Michaelem jeli dohodnout svatbu, Ash tu není takžeee..?" zahryznul se do rtu a ruky mu sjely na můj zadek.

,,Takže objednáš pizzu a já se jdu dívat na teen wolf." usmála jsem se.

,,Dáš O'Blbečkovi přednost přede mnou?" nazdvihl obočí.

,,Ano." Řekla jsem a odešla do obyváku.

,,Divine move? Divine move? We think, we have any moves at all? You can kill the ONI, but me? Me? I'm a thousand years old, you can't kill me!" zařval dark Stiles na normálního Stilese a na Lydii. Bože můj on je tak dokonalej. (AN/ S.03e.24)

,,Je divnej." řekl Calum, který se opíral o sedačku.

,,Seru se ti snad já do Katy Perry?!" Nadechoval se, že něco řekne, ale já pokračovala. ,,Ne, takže se mi neser do O'Briena Calume." řekla jsem naštvaně, co proti němu má? Žárlí? Bože žárlím snad já na Katy Perry? Calum se naštval a odešel, nezapomněl si třísknout s dveřmi od našeho pokoje. Jak to vidím dneska asi spím na sedačce. Nebo v pokoji pro hosty, ale tam není televize.

Mám jít za ním? Nejspíš bych se s ním ještě doštěkala. Mám počkat až vychladne? Přece nemůže žárlit na někoho kdo mě ani nezná. Ano sice nad ním slintám kdykoliv, když můžu, ale to on nad Katy taky. Celé dny neposlouchám nic jinýho než 'Bože ta Katy je sexy, nebo Ty její kozy, nebo A vidíš ten zadek?' Leze mi to krkem každičkou sekundou. Už to vidím důvod našeho rozchodu Katy Perry a Dylan O'Brien. Cori shippers je zaspamují proč jsme se rozešli. Musela jsem se zasmát, tak nereálné tohle, ale co já vím v mém životě se děje hodně zajímavých věcí. Vypla jsem televizi a sešla dolů do sklepa. Zasedla jsem ke starému piánu a nechala prsty jezdit po bílých perlách, které zdobily piáno. Tóny Calumové písničky se nesly všude po místnosti, ne-li po domě, protože jsem měla otevřené dveře. Když jsem dohrála vší silou jsem praštila do kláves. ,,Až na ten konec si hrála pěkně." řekl mi ve futrech Calum a já se na něj podívala.

,,Co potřebuješ?" zeptala jsem se.

,,Nic, šel jsem za zvukem." odmlčel se ,,A taky jsem ti přišel říct, že pizza je tady." usmál se  za zápěstí mě táhl do obyváku. Žaluzie byly zatáhlé, takže tu byla celkem tma, na to, že je poledne. Jen v obyváku byla pizza a svíčky s kyticí růží. ,,To máš za to, že jsem zkazil ten oběd a za to, že jsem se ti navážel do manžela." řekl a protočil očima.

,,Miluju tě. Tak zatraceně moc." šeptla jsem a spojila naše rty.

,,Já tebe." řekl a upravil mi pramínek vlasů za ucho. ,,Ale teď mám hlad." dodal a skočil na sedačku.

,,Nech mi tam něco?" skočila jsem na něj. Seděla jsem mu na klíně a společně sme jedli pizzu. Všechno začíná být růžové, ale abych to nezakřikla. Dylan nikdy na obzoru. Annie a Michaelovi začíná vycházet plán 'secret wedding', nehádám se s Calem, tak moc. Všechno je fajn, až na Luke, který se chová divně, na Mali, které je na prášky a Robina, který je zmlácený. Chrissten nejspíš čeká dítě a za to jsem hrozně ráda, sice já a děti to nejde, ale Ash s dítětem je sweet.

,,Vnímej mě." řekl mi po chvilce Calum.

,,Promiň zamyslela jsem se." usmála jsem se a dala mu pusu na tvář. ,,Kde je pizza?" zeptala jsem se.

,,Není, je pryč." uculil se Calum a za krk si mě přitáhl blíž. Přiložil jeho rty na ty moje a ty se začaly lehce třít o sebe. Přemýšlela jsem nad tím, co si vezmu na svatbu, asi ty pěkné, bílé, obyčejné šaty.

Najednou Annie rozrazila dveře. ,,Tori obvolala jsem všechny, které jsem chtěla za dvě hodiny se vdávám."

m.l.w.5sos // c.h.Kde žijí příběhy. Začni objevovat